סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

Fellowship

New member
טיולים שאנחנו הספקנו לעשות בינתיים ומאוד נהנינו היו:

1. עשרה ימים ב Upstate NY ומעבר לקנדה (מפלי הניארה).
2. עשרה ימים בפלורידה (מיאמי והפארקים באורלנדו).

מה עשיתם בניו יורק?

לגבי פלורידה, אני מאוד בעד אבל בעלי לא מעוניין בפארקים, וגם חושש מהחום.

תסתכלי על האתר המצורף, זה סיורים בחינם מאוד נחמדים

https://freetoursbyfoot.com/new-york-tours
יש סיורים גם בניו יורק וגם בערים אחרות.

אנחנו היינו בסיור האוכל שלהם בויליג' בNY, זה עובד ככה: עוברים ב-6-7 מסעדות, בכל אחת מהן משלמים דולר ומקבלים טעימה, למשל במסעדה איטלקית קיבלנו שמינית פיצה, במסעדה מזרחית קיבלנו כדור פלאפל עם טחינה, לקינוח קיבלנו קאפ-קייק וכ"ו... בסוף יוצאים מהטיול הזה מפוצצים (הטעימות לא קטנות ו6-7 מהן זה לא מעט), ומגיעים לאוכל מגוון ומאוד מאוד טעים שכניראה לא היינו מגיעים אליו בעצמנו. בנוסף המדריכה מסבירה ומספרת כל הטיול סיפורים על האיזור, ו"גיליתי" זויות חדשה לגמרי על מקום שעברתי בו המון פעמים בעבר. בסך הכל זאת הייתה ארוחה מאוד טעימה ומאוד זולה, השארנו טיפ נחמד אז זה עלה בערך 10-15$ לאדם (תלוי בטיפ). הבחורה שהדריכה אותנו, עשתה את ההזמנות במסעדות מראש, כך שכשהגענו האוכל היה מוכן ואין כמעט זמן מבוזבז.

יש להם כל מיני טיולים, אנחנו מתכננים לדגום עוד טיולים שלהם בביקורים הבאים בניו-יורק ... יש להם גם סיור שמע שאתם עושים לבד עם הטלפון הנייד... אנחנו נהנינו מהמדריכה (הבאמת נחמדה) שהכירה ממש יפה את האיזור...

יש בפלורידה כל כך הרבה מלבד הפארקים. לא חייבים להתרכז באורלנ

עשינו את פלורידה ברכב לשבועיים. בנחת די בסביבת החופים.אהבנו את השהיה בקייס (היינו ב לארגו ובווסט. בדרך לשם, מקנדה, עצרנו בסוואנה, לצערי רק ללילה.

איפה לא חם ביולי?

הצג השני של הכדור.
בצפון אמריקה ביולי יכול להיות חם ולח, זה נכון, אבל לא צריך להגיע לפלורידה בשביל זה. גם בניו יורק חם ולח, גם במונטריאל, גם בטורונטו, בוסטון, ואיפה לא? אהה כן במקומות ממוזגים.

KallaGLP

New member
לא בכל צפון אמריקה.

אצלנו בוושינגטון, למשל, חם (למדי), אך לא לח. זה עושה המון הבדל.

ליאת59

New member
אפשר מידע נוסף על הטיול בפלורידה?

אנחנו נהיה במיאמי ל8 ימים, רוצים לנסוע דרומה לקיס. אשמח להמלצות על עצירות ודברים שחובה לעשות :)

Fellowship

New member
רק במיאמי?

אנחנו היינו במיאמי ביץ', נסענו ל Key West (לדעתי אפשר לוותר על שאר ה Keys, היינו גם ב Key Largo),
שילבנו גם את אורלנדו והיינו שלושה ימים בשלושה פארקים.

ליאת59

New member
לא בטוחה שאפשר להספיק גם אורלנדו וגם קיס ב8 ימים

זה די הרבה שעות נסיעה בכיוונים הפוכים. כמה זמן טיילתם שעשיתם גם וגם?

debby12

New member
מנהל
בדיוק שבנו מ-5 ימים בקי לארגו

שהינו במקום הזה

https://www.keylimesailingclub.com

אבל אני לא ממליצה עליו. אבא שלי בחר אותו כי הוא מאוד אוהב סירות מפרש ורצה ללמד את הילדות להפליג, וזה מקום שבו המפרשיות כלולות במחיר

אבל החדרים די מגעילים, הווי פיי לא עובד, והסירות במצב תחזוקה לא משהו. בקיצור - אני לא ממליצה (אבל אולי הסטנדרטים שלי גבוהים מדי- אנא עארף?)

לא מצאתי שיש שם הרבה מה לעשות חוץ מלהפליג. כל הרוחב של הקי הזה זה איזה 500 מטר....

עשינו air boat tour פרטי ב Everglades National Park. על זה אני כן ממליצה. זה לא זול אבל זה כיפי. ממליצה לעשות את זה לפני השעות שבהן חם מדי

למעלה