סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

אז זהו שצריך לדעת אולי לבחור את הריזורט הנכון

החדרים היו מקסימים. הנוף היה משגע. הוי פי זרם רץ בכל מקום. החוף היה נקי. היו המון פעילויות מים ופעילות אחרות. מודה. יצאנו רק לרכיבת אופניים בשאר הKEY כי רצינו לחוש את המקומיים. זה איזור שדי נתלה על היעד הסופי של הכביש המהיר ל KEY WEST אבל על הדרך השכילו להשתמש בחופים לכאלה שרוצים להתרחק מההמולה. אנחנו כאמור היינו ב
https://playalargoresort.com/  ונהיננו מכל שניה של השהות. ו. לא היה משעמם לרגע.

debby12

New member
מנהל
איזו אלופה את - תודה! שמרתי לי את הקישור

בפעם הבאה - רק שם. שאלה חשובה בשביל הילדות השחיפיות שלנו: האם המים בבריכה מחוממים היטב?

ואם כבר אז אשאל גם - איפה שהיתם בקי ווסט?

תודה!!

בריכה.. וקישור למלון

בלרגו לא ממש נכנסתי לבריכה , כי כשיש ים.. אבל אחרי השקיעה בים (מרהיב מרהיב) כשכל הילדים יצאו מהבריכה. ישבנו לנוח וטבלנו רגלים (נקיות!) בבריכה לא ברחתי. היה נעים. גם לא ראיתי ילדים ומבוגרים רועדים מקור כשעברנו ליד הבריכה לפחות כמה פעמים ביום. מניחה שהיתה מחוממת אבל לא יכולה להשבע. בקיי ווסט היינו ב http://www.marriott.com/hotels/trav...el/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2
טיפה יקר, אבל שווה. החדרים מרווחים. נקיים מאובזרים. במקרה לא היה לנו שידרוג כי היינו בעונה הבוערת, אבל. אם תשדרגו לסוויטה. זו חוויה מעולם אחר. . אנחנו עשינו חשבון פשוט, שאנחנו בחופש. המטבחון לא היה עושה לי את זה. כשאני רוצה גב בטן ומנוחה ביום ובילו באטרקציות בעיר בערב. הבריכה כיפית. המסעדה הצמודה אלגנטית והאוכל טעים פלוס. חובה להזמין שולחן אם לא רוצים לעמוד בתור. דרך המלון הזמנו שיט לראות את השקיעה . יש שאטל מהמלון ל"סטריפ" וחזרה. נוח. לא צריך לחפש חניה. הגענו החננו את המכונית ושכחנו אותה שם לשלושה ימים. . אני בטוחה שיש בקיי ווסט יותר לעשות ממה שאנחנו עשינו אבל האמת שבאנו לנוח לספוג כחול של ים ושמש. ודי קיבלנו את זה. היה נפלא.

ליאת59

New member
מבין שלושת המקומות- מיאמי, קי ווסט וקי לרגו

איפה היית מבלה יותר זמן? איך היית מחלקת 8 ימים בין שלושתם?
&nbsp
תודה :)

סליחה על האיחור, התשובה ממש תלויה

בכוונות המטייל. ובציפיות מכלל הטיול.
אילו הייתי עושה אותו שוב ושוב , זו אני עם מחלת הים שלי (אני חולה על ים). הייתי חוזרת לאותו ריזורט בקי לארגו לפחות לשלושה לילות. (בעלי היה יוצא מדעתו, אבל דיברנו עלי) מנוחה מוחלטת. לשכוח שיש עולם בחוץ, והפעם בלי לצאת ממנו אפילו לא לרכיבה ברחוב הראשי. קובעת לי פעמים חדר כושר. קובעת לי קצת ספא. ומבלה יותר זמן על החוף . (הוא יכול להמשיך בספורט המים. אני טיפוס של כיסא נוח). והייתי אולי מצלמת עוד שקיעות מזוויות שלא הגעתי אליהן. בקיצור לארגו לגב בטן ספר טוב ומוסיקה. מכונות הנספרסו בחדר , היו מעולות. אחרי חוף בבוקר, ארוחת צהריים קלה, ואפילו נמנום שלא מן המניין, כוסית זעירה של נספרסו על המרפסת.. עם ספר. שלווה אדירה. טעינת מצברים. שוב. זו אני.

הייתי גם מוסיפה עוד יום בקיי ווסט זאת אומרת שלושה לילות סתם כדי לרבוץ על שפת הבריכה ולשחות, בבוקר, ובערב להתלבש ול"רדת העירה" כמה גלריות שהייתי נכנסת לו היה לי זמן. שוב, פשוט בלי הרבה דרישות. וכן הייתי חוזרת לאותו מלון.
מיאמי.. נו.. הייתי יותר נוטה לכיוון של פורט לורידייל , והחופים המשגעיםע שלה. אבל גם יותר בפאלם ספרינג, לא יודעת מיאמי בשבילי זה יותר מידי תל אביב. הייתי פעמיים סימנתי V. ראינו מה שראינו אכלנו בקובה הקטנה. אבל זהו
הכל תלוי במה שאת רוצה לראות לעשות. לבעלי למשל, יום אחד של גב בטן במשך 12 יום של הטיול שלנו, הספיק. אחר כך כבר הייתי צריכה למצוא לו תעסוקה. ומדובר באדם שבחיי היום יום, נוסע המון עובד המון אבל יודע יפה מאוד בזמן הפנוי שלו, לרבוץ מול המסך כאילו אין מחר. אמרו שהפכים עובדים הכי טוב. אנחנו מוכיחים את זה כל יום.
עכשיו , גשם וקר כאן בטורונטו. הייתי מוכנה חוף ים שמש וצל ומרבץ שווה. מחליפה כהרף עין.
עזרתי או בלבלתי יותר?

ליאת59

New member
עזרת :) תודה!

גם אנחנו מחפשים בטן גב והריזורטים נראים מעולה. חבל שהם כל כך יקרים...
&nbsp

לגבי האייר בוט. אנחנו לא עשינו אבל חברים עם ילדים

שעשו סיפרו חוויות מדהיממות והראו תמונות נפלאות. ואין ספק שנחזור נעשה. ההערה שלהם, שאלתי עכשיו לצורך העניין, עדיף עם ילדים גדולים יותר מינימום 8-9 . אפשר עם קטנים אבל הם מאבדים סבלנות מהר מאוד. כל העניין הוא חמש שעות. אהה והיא גם המליצה לוודא שיש מצלמות עם המון מקום לתמונות עליהן שלא יגמר בשניה שהכי צריך, כמו המפגש עם התננינים הקטנים.
.

debby12

New member
מנהל
הטיול אייר-בואט שלנו היה של שעה אחת

לא חמש שעות.

חמש זה הרבה יותר מדי בשבילנו.... הוא נתן לנו קצת יותר זמן - יצא משהו כמו 70 דקות - הספיק לנו "בול". זה היה טיול פרטי - רק המשפחה המורחבת שלנו (7 אנשים)

$240 - לנו זה היה שווה "בול"

אחד הדברים הנחמדים זה שמרגישים כאילו עפים מעל הביצות בקטעים שנוסעים מהר

ליאת59

New member
אפשר פרטים של החברה איתה עשיתם את השיט?

תודה על ההמלצות והטיפים!

debby12

New member
מנהל
כן בטח - הנה

https://www.evergladesnaturetours.com

הזמנו את זה בטלפון - המס' טלפון בתחתית העמוד בצד ימין למטה, ואז הם שלחו אישור במייל

1 hour private airboat tour לשבעה אנשים. עלה $246. לדעתי יש מקום על הסירה לטיפה יותר - אולי 9 אנשים.

כשנוסעים שם רואים מהצדדים עוד כמה וכמה חברות כאלה אבל אני לא זוכרת שמות אחרים. נדמה לי שאת אלה סתם מצאנו דרך גוגל (כי רצינו לקבוע מראש)

אחרי הטיול שלהם, המשכנו עם הרכב שלנו עוד 20 דקות מערבה למרכז המבקרים הרשמי של האברגלייגד נשניונל פארק. יש שם המון חיות ומין שביל ארוך - אפשר גם לשכור שם אופניים. מומלץ!

Fellowship

New member
זהירות!

היינו שם, בזבזנו שם חצי יום לפחות ולא ראינו כלום.
מסתבר שהם עדיין לא התאוששו מהסופה, זה היה בזבוז זמן טוטאלי.
חשוב לוודא מראש.

oleyashan

New member
באוורגליידס?

היינו שם לפני חמש שנים והיה מדהים אבל אין לי מושג מה קורה שם אחרי ההוריקן האחרון ומצד שני כול הקייס נראה שנהרסו בהוריקן אז אין לי מושג מה קורה בהם או בקיי ווסט
מניח שתתקשרו קודם ללינק שהבאתי לראות אם הם פתוחים
ותדווחו כשתחזרו

oleyashan

New member
ובמיאמי עצמה

חוץ מסאות' ביץ'
וליטל הוואנה
יש איזור מאוד יפה שנקרא
http://www.thewynwoodwalls.com
וגם שווה ללכת לבקר בוויזקייה
http://vizcaya.org/home.asp
ואם יש לכם זמן או שאתם רוצים יום בחוף מעניין
ליד יש איזור מאוד יפה
קי ביסקיין Key Biscayne
עולים על הגשר Rickenbacker Causeway
ונוסעים עד לסוף הקי ביסקיין יש שם פארק לאומי וחוף מאוד שווה עם
lighthouse עם סיפור היסטורי מעניין מאוד על האינדיאנים שגרו שם
https://en.wikipedia.org/wiki/Cape_Florida_Light

נחמנית

New member
הדברים אנחנו עשינו

ניו יורק - היינו מספר פעמים ונהיה גם השנה לשבוע. אנחנו ישנים באיזור של ווטקינס גלן באיירBNB - משלבים מסלולים עם סתם שחייה באגם וביקור במוזיאונים (קורנינג, איתקה, דברים שמותאימים לילדים בגילאים שלנו)
וונקובר - אפשר להיות בה שבוע בכיף עם הרבה דברים לעשות ושילוב של נוף ועיר
מונטריאול/קוויבק - היינו כי גרנו בקנדה ויצא לנו להיות שם הרבה - לא יודעת עם זה יעד חופשה מספר אחת מבחינתי. בקוויבק יש אקווריום נחמד. יש את המפלים.
ניו אורלינס - העיר עצמה, שיט ביצות ותנינים, ביקור באחוזה, גינות מיוחדות וכו
פלורידה קיז /מיאמי - אנחנו מעולם לא עשינו את הפארקים של פלורידה, אבל נהננו מפלורידה בנובמבר - מזג אוויר מצויין וחופים יפים. לא ליולי
צ'רלסטון - היינו שבוע ומאוד אהבנו - שוב, לא מתאים לעונה לדעתי
פילדלפיה מבחינתי זה ליד הבית ואני מאוד מחבבת אותה (יותר מאת ניו יורק) - אבל אני לא זוכרת מה את מגדירה כבית

הרוקיז ואלסקה - שני טיולים שעשינו למשך של כשבועיים כל אחד (בהפרש של כמה שנים) בעיני בראש הרשימה של מקומות לבקר בהם. אלסקה קצת יותר מהרוקיז, אבל זה סובייקטיבי. לא חושבת שהייתי הולכת לאף אחד מהם ל"רק" שבוע. הטיסות + רכב לא משתלם לזמן קצר בעיני.

למעלה