סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

John the Savage

New member
לא נתקלתי בבעיה

בדקתי גם בלינק לחולצה שצירפת, גם שם אין לי בעיה בכרום.

danakama10

New member

Kender00

New member
לא נתקלתי בבעיה

האם המחשבים השונים הם בעלי אותה מערכת הפעלה, והאם שם סוגים שונים?
&nbsp
היתי מנסה גם להכנס להגדרות תחת Advance Setting
תחפשי את "Use hardware acceleration when available" ותוודי שזה על off ותבדקי שוב...
אם זה עוזר זה קשור ל driver של כרטיס המסך, אם לא עוזר אז אין לי רעיונות

nogala1

New member
נטפליקס עם כותרות בעברית

חברים שלי סיפרו לי ששינוי של החשבון לשפה העברית , יעלה מבחר של סרטים וסדרות עם תרגום לעברית .

placid1

New member
זה מרחיב את המבחר לצפייה או שזה

רק תרגום עברי לחלק מהמבחר הקיים?

ואם כבר בענייני נטפליקס, ממליצה על סדרת נטפליקס Wild Wild Country

danakama10

New member
בלי קשר, אני השבוע הולכת להתנתק מנטפליקס

יותר ויותר סרטים וסדרות הם הפקות שלהם, ולא זו היתה המטרה, לפחות לא שלי. מעניין אם רוב המנויים מרוצים מכך.

Boston Guy

New member
נהפוך הוא - זה מושך אנשים לעשות מנוי

הם מפיקים content כדי לבדל את עצמם מעשרות הערוצים האחרים שמציעים את מה שאת מחפשת (תוכן שיוצר על ידי אחרים ושנטפליקס הוא רק צינור הפצה אחד מני רבים שמציעים אותו).
בדיוק מאותה סיבה אמאזון מייצרים כיום המון תוכן וידאו מקורי משלהם.
ובגלל שהחברות הללו משקיעות משאבים רבים בהפקות שלהן, ויש עליהן הרבה פחות "צנזורה" מצד הרשויות ומצד המממנים - הם לא צריכים לרצות (appease) מפרסמים ולהטיל על עצמם צנזורה עצמית כדי לא לעצבן אותם - יש להן תוכן מקורי, שנחשב לאיכותי ושהופק על ידי מיטב הכשרונות.

Fellowship

New member
הסיבה שהתחברנו לנטפליקס היא בזכות תכני המקור, יש לנו

גם כבלים (עבור כל הסדרות והתכנים הרגילים) וגם Amazon Video (חלק ממנוי הפריים) שלא הספקנו כ"כ לבדוק,
אבל נטפליקס זה בדיוק עבור הפקות המקור שלהם, ולא את התכנים הרגילים שמקבלים מהכבלים.

3rd CYR

New member
תודה על התזכורת

אחרי הזכיה באוסקר רצינו לראות את הסרט הדוקומנטרי שלהם על דופינג (לא כי ציפינו למידע חדש שלא קראנו כבר ב NYT וכד', אלא כי זה אמור להיות סרט איכותי). כיוון שאי אפשר למצוא בפלטפורמה אחרת רציתי לעשות מנוי לחודש לראות אותו ועוד כמה דברים אחרים. למרות שרציתי לשלם, קיבלתי את המנוי מתנה חינם לחודש היכרות. אז תודה על התזכורת לבטל.

3rd CYR

New member
... כך שיוצא שאני מהווה דוגמא לשני הקהלים

גם אלו שמצטרפים בשביל תוכן מקורי וגם אלו שמבטלים כשלא מוצאים מספיק מהתכנים הנורמליים

danakama10

New member
זהו בדיוק העניין

התוכן המקורי בא על חשבון התוכן הרגיל, שהפך למצומצם ופושר מאוד.

איי ל

New member
מנהל
התוכן ה"רגיל" תמיד היה פושר.

השיפור היחיד שלהם בשניהם האחרונות היו הפקות המקור. אני זוכר שכשהם התחילו הם היו חברה ששולחת DVD הביתה במחיר מגוחך, אחרי זה הם הוסיפו את שירות הסטרימינג שלדעתי היה זוועה, אבל ללא תוספת תשלום. כשהם ניסו לפצל את השירותים והעלו את המחיר בחדות (65%) התנתקתי מהם.
&nbsp
מאז אני לא מבין מי הם אלה שמשלמים. כל מי שאני מכיר שיש לו נטפליקס חולק את החשבון עם איזה 4 אנשים שונים..

danakama10

New member
הם כנראה עלו על זה

כי היום אם אתה צופה במסך אחד, אתה לא יכול לצפות בעוד מסך בו זמנית. למשל, אם הילדים רואים משהו בנטפליקס בטלויזיה, אני לא יכולה לראות באייפאד. מי שרוצה לצפות במספר מסכים בו זמנית, צריך לשלם יותר.
לא יודעת, בחודשים האחרונים אני מרגישה שממש אין מה לראות. אותנו מעניינים סרטים מוכרים עם שחקנים מוכרים, וההיצע שלהם עלוב מאוד. את נטפליקס השארנו הרבה זמן בעיקר עבור הילדים, אבל גם הם כבר כמעט לא רואים טלויזיה.
הגענו למסקנה שקומקסט בשילוב עם אמזון פריים עונה יפה מאוד על הרצונות שלנון, ובינתיים, ביי ביי נטפליקס.

placid1

New member
בנטפליקס בטח הרוסים ;)

בכל אופן, אני חושבת שאת טועה בקשר לצפיה בו בזמן, אבל אולי הנטפליקס שלך נדבק במחלה המסתורית של הכרום שלך?.....

Fellowship

New member
הם לא "עלו על זה", הם מאשרים זאת ביודעין

אנו חולקים את המנוי עם משפחה שגרה ב State אחר,
לפני שהתחברתי שאלתי האם זה מותר (לא היה לי רצון וזמן להתקל בקשיים כדי לחסוך כמה דולרים בודדים בחודש),
האם אמרו שזה בהחלט מותר.
ואז זה כבר סקרן אותי, שאלתי אותם מה מונע ממני לחלוק חשבון יחיד עם כמה משפחות,
הם ענו שאין עם זה שום בעיה מבחינתם, המערכת בנויה כדי לחלוק,
אבל המגבלה היחידה היא כמות המסכים שניתן לצפות בו זמנית.
כלומר, בהתאם לחבילה של 1,2 או 4 מסכים, זה מספר המסכים שאפשר לצפות בו זמנית.
כך שכדאי לחלוק את המנוי עם מספר הגיוני של משתתפים, ע"מ לא להגיע למצב שלא ניתן לצפות עד אשר מישהו אחר יפסיק.

אגב, אפשר כמובן להוריד תכנים לצפייה Offline וזה לא נספר במספר המסכים בו זמנית.

למעלה