סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

Fellowship

New member
בינתיים הוא צלח את ההצבעה היום, נמתין למחר

danakama10

New member
באמת

על אדם שהעז להראות רגשות בפומבי ולשתות אלכוהול לפני גיל 18. לרגע התבלבלתי לחשוב שאנחנו במדינה פוריטנית. סליחה, רק לנשים מותר להיות nasty woman, לגברים אסור אפילו לבכות.

vinney

Well-known member
עם שופט שלא יודע את החוק, ומשקר בשבועה - אין לך בעיה?

אבל על אישה שהייתה בטראומה 30 שנה את מוכנה לשפוך טונות של אשפה?
&nbsp
מה אמרת על מה מותר למי, שוב? לא שמעתי טוב...

KallaGLP

New member
לא, זה ממש לא על זה ואת יודעת זאת מצוין.

כבר נכתב בדיוק על מה, אבל משום מה את מסובבת את זה לכיוונים אחרים.

KallaGLP

New member
את מוזמנת לפרוש, אבל לא אני החירשת.

אני דווקא הסכמתי עם כל מה שאמרת על פורד - הסכמתי שאם אכן היא משקרת, יש להעמיד אותה לדין ומצדי גם לשים בכלא.
את זאת שלא הסכמת עם אף מילה שאני כתבתי על דברים שבכלל לא קשורים לפרשה שלה, אלא אך ורק להתנהלותו של קוואנה. אף אחד לא הכריח אותו לשקר ולהתחמק, במיוחד אם הוא חף מפשע. את זה הוא עשה בכוחות עצמו לעיני האומה כולה ותחת שבועה.
אז אם יש כאן מישהי שמתעלמת ולא מקשיבה, זו לא אני.

justaddwater

New member
הנה- הוא שיקר תחת שבועה

ציטוט מנאום של סנטור וורן
&nbsp
“Senators have been muzzled. So I will now say three things that committee staff has explained are permissible to say without violating committee rules. … One: This was not a full and fair investigation. It was sharply limited in scope and did not explore the relevant confirming facts. Two: The available documents do not exonerate Mr. Kavanaugh.
&nbsp
And three: the available documents contradict statements Mr. Kavanaugh made under oath. I would like to back up these points with explicit statements from the FBI documents — explicit statements that should be available for the American people to see. But the Republicans have locked the documents behind closed do

danakama10

New member
נו, סנטור ווארן אומרת...

שתגיד...
למזלה אסור לה להראות מסמכים, אז היא יכולה להגיד מה שהיא רוצה, הסנטורית האינדיאנית הזו.

vinney

Well-known member
זה עובד לשני הכיוונים

הרפובליקנים אומרים שהFBI לא מצא כלום - ואת פשוט מאמינה להם כי זה מה שאת רוצה להאמין לו. הרי גם להם אסור להראות את המסמכים, רק שבמקרה שלהם - הם אלה שהחליטו על האיסור. אז נשאלת השאלה - אם אין כלום במסמכים, למה אסור לנו לראות אותם ואנחנו צריכים להסתמך על הרפובליקנים, במיוחד כשהסנטורים האחרים טוענים שכתובים במסמכים האלה דווקא דברים אחרים ממה שהרפובליקנים טוענים?
&nbsp
מה הם מסתירים?

danakama10

New member
אי אפשר הפעם, היא עסוקה

בציוצים בלתי נלאים בטוויטר נגד קוואנה.

debby12

New member
מנהל
תמונה מקסימה!

זה אגם או נהר בתמונה?

נדמה לי שאצלנו עוד אין צבעי סתיו על העצים בכלל ועדיין חם פה - מעל הממוצע לעונה
.

כשגרתי במישיגן בתור סטודנטית אני זוכרת איך כבר בחצי השני של ספטמבר היו צבעי שלכת על העצים.

למעלה