על אדם שהעז להראות רגשות בפומבי ולשתות אלכוהול לפני גיל 18. לרגע התבלבלתי לחשוב שאנחנו במדינה פוריטנית. סליחה, רק לנשים מותר להיות nasty woman, לגברים אסור אפילו לבכות.
אני דווקא הסכמתי עם כל מה שאמרת על פורד - הסכמתי שאם אכן היא משקרת, יש להעמיד אותה לדין ומצדי גם לשים בכלא.
את זאת שלא הסכמת עם אף מילה שאני כתבתי על דברים שבכלל לא קשורים לפרשה שלה, אלא אך ורק להתנהלותו של קוואנה. אף אחד לא הכריח אותו לשקר ולהתחמק, במיוחד אם הוא חף מפשע. את זה הוא עשה בכוחות עצמו לעיני האומה כולה ותחת שבועה.
אז אם יש כאן מישהי שמתעלמת ולא מקשיבה, זו לא אני.
ציטוט מנאום של סנטור וורן

“Senators have been muzzled. So I will now say three things that committee staff has explained are permissible to say without violating committee rules. … One: This was not a full and fair investigation. It was sharply limited in scope and did not explore the relevant confirming facts. Two: The available documents do not exonerate Mr. Kavanaugh.

And three: the available documents contradict statements Mr. Kavanaugh made under oath. I would like to back up these points with explicit statements from the FBI documents — explicit statements that should be available for the American people to see. But the Republicans have locked the documents behind closed do
הרפובליקנים אומרים שהFBI לא מצא כלום - ואת פשוט מאמינה להם כי זה מה שאת רוצה להאמין לו. הרי גם להם אסור להראות את המסמכים, רק שבמקרה שלהם - הם אלה שהחליטו על האיסור. אז נשאלת השאלה - אם אין כלום במסמכים, למה אסור לנו לראות אותם ואנחנו צריכים להסתמך על הרפובליקנים, במיוחד כשהסנטורים האחרים טוענים שכתובים במסמכים האלה דווקא דברים אחרים ממה שהרפובליקנים טוענים?

מה הם מסתירים?