על המסך הראשי של הטלפון שלי יש
על המסך הראשי של הטלפון שלי יש את הפריטים הבאים:
חשבונות האי-מייל של העבודה (יש שלושה),
יומן,
תיקיית "אפליקציות פיננסיות": מינט, אפליקציות הבנקים השונים ומוסדות כרטיסי האשראי השונים (אמקס, סיטי, צ'ייס, דיסקובר, קפיטלוואן, בנק א', בנק ב', בנק ג' וכיוצ"ב), אפליקציות בתי ההשקעות השונים (איטרייד, פידליטי, שוואב וכיוצ"ב)
תיקיית "אפליקציות שבשימוש יום יומי": מצלמה, וואטסאפ, ה"מרכזייה" של אפליקציות "אוטומציית הבית" (אימפרי-הום), אפליקציית "רינג" לפעמוני הדלת ומצלמות האבטחה החיצוניות, אפליקציית סטארבאקס, פיטביט, טייל, לייף360
תיקיית "אפליקציות גוגל": פליי, פיי, מייל, וויס, דרייב, פוטו, יוטיוב וכיוצ"ב.
אפליקציית הטלפון
אפליקציית המסרונים
אפליקציית גוגל כרום.
עד כאן - אלו האפליקציות שנמצאות בשימוש יום יומי.
לגבי "משחקים" באופן כללי - אין לי בכלל משחקים על הטלפון. רק זה חסר לי - להתמכר לעוד משהו ששורף זמן...
בדף השני של המסך הראשי - שאליו אני עובר רק אם יש צורך - נמצאות התיקיות הבאות:
"תיקיית אפליקציות קניות" - טארגט, אמאזון, פליביי, CVS וכיוצ"ב
"תיקיית נסיעות" - טריפאיט, אובר, ליפט, אפליקציות ניווט ו GPS (לניווט OFFLINE ו ONLINE - גוגל מפות, GPS ESSENTIALS, GPS STATUS, וויז), אפליקציות של מועדוני לקוחות של חברות תעופה שאני טס איתן, אפליקציות מועדוני לקוחות של רשתות מלונות שאני ישן בהם, אפליקציית ה"מערכת בידור בטיסה" של הלופטוואפה, אפליקציות של חברות השכרת הרכב שאני משתמש בהן, טריפאדוויזר, הוטל-דוט-קום וכיוצ"ב
תיקיית "אפליקציות של מקום העבודה" - כלי גישה מאובטחת ו VPN למיניהם, אפליקציות הפורטל ואפליקציות הכלים של החברה (קונפרנסינג, עבודת צוות וכיוצ"ב)
תיקיית "אוטומציית בית" - אפליקציות כלי הניהול של ה IT של הבית (הראוטר הביתי, ה NAS, האלקסות של אמאזון), אפליקציות של מערכות האוטומצייה השונות (גלאי העשן, שני בקרי האוטומצייה הביתית, IFTTT, IHC)
תיקיית "אפליקציות תקשורת" - סקייפ, "סקייפ פור ביזנס" (להלן LYNC), אפליקציות מסרונים, וואטסאפ, לינקדאין, הנגאאוט, פייסבוק, יאממר, וכיצ"ב.
תיקיית "אמאזון" שבה יושבות אפליקציית קינדל, אמאזון דריב, אמאזון פוטו, אמאזון מיוזיק וכיוצ"ב.
מעבר לזה יש עוד ערימה של אפליקציות שיוצא לי להשתמש בהן לעיתים נדירות יחסית. פעם בכמה חדשים אני עושה בדיקה "אילו אפליקציות לא היו בשימוש הרבה זמן" - ומוחק כאלו שכבר לא רלוונטיות.