סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

Fellowship

New member
אם הוא שיקר תחת שבועה זה לא הופך אותו לחלאה

אלא "רק" לאישיות שלא מתאימה לשיפוט בכלל ולבית המשפט העליון בפרט.
&nbsp
צפיתי גם בו וגם בה, היא שכנעה אותי הרבה יותר, הוא ממש לא,
ההתחמקויות שלו משאלות קשות, חוסר הרצון לעבור בדיקת פוליגרף וכו',
הותירו בי רושם של אדם לא אמין, לא ראוי והעלו מבחינתי את הסיכוי שהוא ביצע את המעשים הנלוזים המדוברים.

KallaGLP

New member
אם שקר תחת שבועה לא הופך אותו לחלאה,

אז התחמקות וחוסר רצון לעבור פוליגרף כן? למה אלה דברים חמורים יותר משקר?
חלאה זו מילה חזקה מאוד.

Fellowship

New member
מכיוון שזה מעלה את הסיכוי שהוא ביצע את המעשים המיוחסים לו

ובאופן כללי הוא השאיר עלי רושם לא טוב.

אכן חלאה זו מילה חזקה מאוד, אגב, היא מתאימה כמו כפפה ליד לנשיא שמנסה למנות אותו.

John the Savage

New member
הבחירה במילה "חלאה" היתה הבחירה שלי

ניראה לי שפלאושיפ הסכים עם רוח הדברים שלי, לא יודע אם דווקא על בחירת שם התואר הספציפי.

מה שהוביל אותי לשימוש במילה הזו, זה צירוף של צורת ההתבטאות שלו, חוסר היושר שלו, התוקפנות, ובעיקר הגישה של "מגיע לי".

KallaGLP

New member
ברור לי שזו הייתה הבחירה שלך

אבל בוא נגיד שאם הייתי מסכימה עם רוח הדברים, אך לא עם מילה כזאת, הייתי מביעה הסתייגות ממנה ספציפית, ואם לא הובעה הסתייגות הנחתי שיש הסכמה על כך שהמילה מדויקת מספיק.
אני הרגשתי שאני מבינה למה אתה חושב עליו כך (וממה שכתבת עכשיו גם ברור לי שהבנתי נכון), אבל לא הייתה לי תחושה שאני מבינה למה הוא מסכים עם זה, וכנראה שבאמת אין כאן הסכמה מלאה (כן, נכון, טראמפ הוא חלאה, אבל לא בו דובר).

danakama10

New member
במה היא שיכנעה אותך יותר?

בשקרים שלה?
במשחק הילדה החמודה והמסוגלת עם הקול הילדותי?
בכך שכבר לפני עשרות שנים הדריכה חברה שלה איך לעבור פוליגרף?
בכך שלמרות שהשופטים עבדו עבורה פרו בונו (חינם) ושילמו את כל ההוצאות שלה,מביא הרוויחה מהסיפור הזה כבר לפחות מליון דולר שאנחנו יודעים עליהם (מהגו פאנד מי). מי יודע כמה עוד כספים הועברו אליה בצינעה, אבל תמים מאוד מי שחושב שהיא לא קיבלה עוד כספים.

את קוואנה אמורים לשפוט על פי החיים המקצועיים שלו, ועל פי הראיונות בסנאט לפני הסיפור המביש הזה. איך הוא הגן על עצמו מההתקפות השקריות האלו ,האם כעס, בכה, הפגין רגשות, זה לא רלוונטי. אף אחד מכם לא עמד במצבו שבגלל שהוא מועמד לתפקיד ציבורי בכיר באים ומתקיפים אותו בפומבי בשקרים שאין דרך להפריך, בעוד שחצי אומה עושה לו רצח אופי בגלל אשה אחת. ואני כבר לא מדברת על איומי הרצח שהוא ומשפחתו קיבלו. אני לא חושבת שיש הרבה שהיו עומדים בלחצים בצורה טובה יותר. לאף אחד כבר אין ספק שאין שחר בדברים שלה, אז עכשיו העילה לא למנות אותו הם הרגשות שהפגין והעובדה ששתה בהתיכון? יש ביותר עלוב מזה? אולי גם תבוא עדה שבגיל 16 הוא חצה את הכביש שלא במעבר חצי. שבגיל 18 נהג מעל המהירות המותרת? ואולי חלילה וחס הוא שיקר להוריו ואמר שהוא הולך לסקייזי ולמעשה הם הלכו לנודי בר?? איום ונורא!!

להרשיע את פורד בעדות שקר זה לא יהיה סיפור מסובך במיוחד. אם הסנאט לא תובע אותה על שקרים בשבועה, יש לי הרגשה שמהיום יהיה קרקס מכל מינוי ציבורי.

John the Savage

New member
את אכן מאד קונסיסטנטית

באופן בו מצד אחד את מסרבת להאמין לטענות של צד אחד, ומצד שני מקבלת מיידית ללא צל של ספק קל כל טענה של הרפובליקנים. למען הסר ספק, זו תכונה אנושית די נפוצה, וכולנו עושים את זה ברמה כזו או אחרת. אבל אצלך זה ברמות ממש מרשימות של יכולת לעשות פילטר של המציאות.

אז חבר לשעבר של פורד, שנפרד ממנה בצורה לא הכי יפה (על פי עדותו שלו), כותב במכתב שהוא זוכר שלפני 25 שנה היא פעם הסבירה לחברה שלה איך פוליגרף עובד (מדהים איך הזיכרון שלנו עובד ואיזה עובדות אנשים זוכרים מלפני 25 שנה). אותה חברה בינתיים הכחישה לחלוטין את העניין, אבל כמובן שמיד תקפצי כמוצאת שלל על המכתב של אותו אקס. בדיוק כמו החברים שלך הרפובליקנים.

ומצד שני, את משוכנעת שפורד שיחקה משחק ברמה של פרס אוסקר בעדות בסנאט. ואת מוכנה לנפנף את עשרות העדויות שטוענות שקבאנה משקר.

debby12

New member
מנהל
למה שלושים שנה?

על פי הרגלי שתיית האלכוהול שלו, שנראה שהוא התחיל בהם בגן חובה בערך, יש סיכוי שהוא יתפגר משחמת הכבד בגיל צעיר או, בדומה לכך, יפרוש בשל בעיית בריאות שנגרמת מאלכוהוליזם. להלן 12 בעיות בריאות שאלכוהוליזם גורם...: https://www.webmd.com/mental-health...alth-risks-of-chronic-heavy-drinking#1.  

danakama10

New member
חלאה של בנאדם?

כשתוקפים אדם בשקרים בפני כל האומה, והוא אמור להתגונן בפומבי בפני משהו שלא עשה ושאין דרך להוכיח לכאן או לכאן כי באים לתקוף אותו בסיפור מטופש שלכאורה התרחש לפני 36 שנה!
ושאסור לו לתקוף את פורד השקרנית, כי אחרת, הו הו הו.
אותה אסור היה לשאול אף שאלה קשה, ופשוט קיבלו את דבריה, ומולם קוואנה היה אמור להתמודד.
מה אדם שהוא לא חלאה אמור היה לעשות במקרה כזה? להגיד, דר' פורד היא אשה אמיצה ונהדרת ואני מחזק את ידה? לחייך חיוך עליז כשהוא אומר שהוא בטוח שחפותו תצא לאור?

vinney

Well-known member
אותה דווקא שאלו הרבה שאלות קשות

הביאו מומחית לשאול שאלות קשות.
&nbsp
את קבנה המומחית לא תחקרה.

KallaGLP

New member
לחלוטין חלאה, ולא יעזור כלום.

גם אם תכתבי אלף פעם שהוא לא, הוא בבירור כן.

danakama10

New member
דיעה מנומקת להפליא

ברוכה הבאה לכת ה- metoo#, שבה מספיק להודיע בפומבי שהותקפת ולהוקיע בפומבי את המואשם על ידך.
משטרה, הוכחות, זה כל כך שנת 2016. הנאשם הוא חלאה ולא יעזור כלום! האשטאג!

הנה מייסדת הכת משתמשת בסנאט להצגות הפומביות שלה:
https://twitter.com/Alyssa_Milano/status/1047672557996933121

KallaGLP

New member
את הדעה שלי נימקתי בשרשורים אין ספור, כולל זה.

אין כל טעם לחזור על זה בפעם המיליון, במיוחד לאור העובדה ששום דבר מזה לא באמת מעניין אותך. האדם משקר מול העיניים ואת ממשיכה לטעון שהוא צח כשלג, אז איזה טעם כבר יש להמשיך בזה?

danakama10

New member
כפי שאותך לא ממש מעניין מה שאני כותבת

איני יודעת אם הוא צח כשלג, אני יודעת שהוא אדם, ועל כל אדם שתנברי בעברו ותלכי עד גילאי העשרה תגלי לכלוך כזה או אחר (הלך מכות עם חבר, שתה לפני גיל 18, נסע מעל המהירות המותרת ועוד). בושה שבעינייך ובעיני אחרים ללכת לשנות התיכון, לספר מחזור שלו, זה מה שקובע אם הוא ראוי להיות שופט עליון, ולא הקריירה המפוארת שלו וכל מה שעשה והשיג בחייו המקצועיים.

vinney

Well-known member
מה בדיוק ״מפואר״ בקריירה שלו?

הוא קיבל את המינוי הנוכחי שלו כתשלום על העבודה שלו על התביעה נגד קלינטון ומתמנה לעליון כדי להגן על טראמפ מפני תביעה פלילית.
&nbsp
לא מדובר פה באיזה עורך דין צמרת עם נסיון של עשרות שנים, או פרופסור למשפטים שחוקר את תחום המשפט החוקתי ויודע כל פסיק בכל תקדים, לא. מדובר פה בעורך דין שמעולם לא ניהל משפט לפני שהתמנה לשופט ושופט שלא יודע באיזה גיל היה מותר לו לשתות אלכהל.
&nbsp
קריירה ״מפוארת״? פחחח....

KallaGLP

New member
את פשוט לא קוראת את מה שאני כותבת.

הבעיה לא עם זה ששתה בגיל 18 (לא שזה בסדר, אבל לא זה מה שהופך אותו לחלאה או פוסל אותו בפני עצמו) אלא עם זה ששיקר בשבועה על חוקיות העניין, התחמק משאלות, לא היה מוכן לעבור בדיקת פוליגרף, התנהג בצורה תוקפנית וגסת רוח, ובטח לחלוטין לא כמו שהיה מצופה מאדם שהולך לשבת בעליון. האדם בפירוש שקרן ולא אמין בכללי, אין מקום של אדם כזה בבית המשפט העליון.

danakama10

New member
הוא לא שיקר בשבועה על חוקיות העניין

(כתבתי במקומות אחרים), הוא הודיע שיעשה מה שהוועדה מבקשת ממנו אבל אין לו שום סיבה להתנדב מיוזמתו לעשות פוליגרף שאינו כלי תקף, בעיניך התנהג בצורה תוקפנית וגסה, בעיני לא. הוא אדם אמין שהותקף ללא כל עוול בכפו.

KallaGLP

New member
רגע, שנייה, כבר בודקת...

אם כבר צמחו לי הכנפיים והמקור והתארך הצוואר...
לא, עדיין לא.
הוא כן שיקר.

למעלה