סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

איי ל

New member
מנהל
שנה טובה!

הפעם שברנו מסורת של חג במסגרת משפחתית וברחנו לחופשה בטאהו עם עוד זוג חברים. שכרנו בית עם כל התוספות: שולחן סנוקר, חדר מולטימדיה עם ארקייד (סטריט פייטר, גאלאגה וכ'ו... פלאשבק לא נורמלי), hot tub, 4 חדרי שינה.
לקחנו איתנו שמטרפית, וכך יכולנו לצאת בלי הילדים כל ערב. חויה!
באחד הערבים הלכנו להופעה של דייב מת'יוס, יום אחר שיחקנו מיני גולף עם הילדים, עשינו גם בפעם הראשונה טיול אופניים עם הילדים, שממש נהנו.
והיום בבוקר שכרנו 3 ג'ט סקי.
עכשיו מתארגנים לארוחת ערב חגיגית לכבוד השנה החדשה.
&nbsp
שנה טובה!

Ani15

New member
בישראל כמו בישראל

אווירת חג כהלכתה. לא בטוחה שהרבה יודעים שהערב הוא גם ראש השנה המוסלמי השנה, אז בכלל.
היינו אצל אחותי ומשפחתה עם כל ההורים שלי, של השכנגד שלי, של השכנגד שלה, וגם שני בני תשחורת יהודים אמריקאים שבאו להתגייס והיו בגרעין בשנה שעברה עם האחיין שלי. היה... זקן.
אכלנו המון. החלק שלי היה עוף ביין (כבד), סלמון בגריל וקינוחים (שהיו הרבה כי גיסי סוכרתי ואני לא אוכלת תחליפי סוכר אז היה מגוון). אחותי הכינה כמויות עצומות של אוכל שכולם ימשיכו לאכול בשבוע הקרוב. אני חושבת שאחד הילדים האמריקאים היה קצת המום מכמויות האוכל. אצלנו זה סטנדרטי.
מנהג - שום דבר ראוי לציון.
ראש השנה ראוי לציון - בסיבוב הראשון שלנו בארה"ב (רילוקיישן קצר לעמק הסיליקון) היה ראש השנה היחיד שחגגנו רק שנינו לבד, וזה היה מוזר. עוד יותר מוזר היה יום כיפור ההוא - מכיוון שנסענו קצת אחריו להתחתן בווגאס, החלטתי לא לקחת ימי חופש בכלל בספטמבר, ושכחתי מתי יום כיפור - רק באמצע היום נפל לי האסימון כשהבנתי למה כל הישראלים לא הגיעו לעבודה.
גפילטע - איכ איכ איכ. תודה לאל שלא היה.
קללות - אשמח להיפטר מקללות וגסות רוח בכלל (נראה לי שלא יקרה).
שנה טובה!
&nbsp
&nbsp

Midriff

New member
עדיין מעכלים

חגגנו עם עוד כמה משפחות ישראליות, היה שמח, וכמובן עם הרבה יותר מדי אוכל
בישראל בד"כ לא היינו עושים הרבה בארוחה הרבה מעבר לתפוח בדבש, רימון ואולי לפעמים גפילטע. אבל פה אנחנו ממש עושים ברכות לשנה החדשה (מסורתיות וגם ממש לא), ועוברים דרך כל הנוכחים ומאחלים דברים לשנה החדש
גפילטע זה איכסה, אבל אני לא אוכלת דגים בכלל
ואני מאחלת שהמידטרם ישנו את המצב במדינה שלי ובארה"ב בכלל.

mal1

New member
שנה טובה לכולם

ובחג היינו בשלב ראשון בבית עם המחותנים לעתיד. היה מעניין עם שילוב מסורות שלנו ושלהם (סיניות). למחרת עם החברים הטובים במה שכבר הפך למסורת "ארוחת שאריות"

גידי וענת ושאר החברה מהקרוליינות, התחלתי להרתיח מים לקפה

יש אצלנו מקום, כמו שכולם יודעים הבת בקולג' אז יש חדר פנוי

יאללה בואו לביקור בבוסטון...
ואם אתם בוחרים להשאר אז
שיעבור בשלום

בהצלחה ושיעבור בשלום

אני כמעט לא כותבת כאן אבל עברנו את אירמה שעברה ממש, אבל ממש מעל הראש שלנו בדיוק לפני שנה, אז אני יודעת כמה מלחיץ זה יכולה להיות.
אם אתם נשארים, תאגרו כמה שיותר מים, בטריות, אוכל יבש, מגבונים לחים! אם תמצאו אז מאוורים על בטריות, ודלק.
אם משתמשים בתרופות, תחזיקו מלאי לשבועיים לפחות.
חיוני מגפיי גשם אם מוצפים.
אנחנו שרדנו 7 ימים בלי חשמל או מים ( אנחנו על מי באר). גם אם יהיה לכם מים כדאי להרתיח אותם.

בהצלחה. מחזיקה לכם אצבעות.
איריס

mal1

New member
מצטרפת להזמנה - מוזמנים לבוא לפלורידה

שיעבור בשלום ובקלות

gidishemer

New member
כשאנשים מפלורידה מזמינים אותי אליהם בעונת ההוריקן

זה אומר שהמצב צריך להלחיץ

mal1

New member
להלחיץ לא. להתכונן כן (-: ההזמנה פתוחה

תמיד תוכלו להגיע לכאן עם הקייאקים (-:
ובהתאם למסורת הפלורדיאנית אסיים בברכה המקובלת "stay safe and stay dry"
ד"א - התרנגולות גם על הגבעה?

mal1

New member
המלצות טובות וגם - אם יוצאים לדרך מבחירה או כי מפונים

לקחת בחשבון הרבה... הרבה.. זמן פקקים (ואם יש גרר שמתחבר לרכב - מיכלי דלק)

nogala1

New member
הבית באטלנטה ריק כמעט לחלוטין

אתם יותר ממוזמנים . אנחנו בספרד , אבל הסטודנטית תשמח לארח

The Other One

New member
מקווה שיעבור בשלום, ואם תרצו יש לכם מקום בניו ג׳רסי

הקן התרוקן ויש הרבה מקום

gidishemer

New member
מקסימים כולכם. תודה רבה

אנחנו יותר inland, אז רוחות יהיו פחות סיפור אבל גשמים חזקים צפויים ונחזיק אצבעות שלא יהיו שטפונות. בעבר, בהוריקנים שגרמו לשטפונות אנחנו היינו במצב טוב יחסית (הבית שלנו על גבעה קטנה) אבל אי אפשר אף פעם לדעת.
באוניברסיטה ביטלו לימודים כבר ממחר כדי לעודד את הסטודנטים לצאת מהעיר. אני מחר עוד אוכל לעבוד אבל כנראה שאחר כך זה כבר יהיה מהבית (בתקווה שיהיה חשמל).
גברת שמר הסכימה לא לנסוע לעבודה ביום חמישי שזה הישג לא מבוטל!

ובכל מקרה, היות והקיץ התחברנו לתחביב חדש ושמו קייאקים, אנחנו נוכל לנצל אותם לטייל ברחובות במקרה הכי גרוע...

Anat Shemer RDI

New member
אני מוחה - לא הסכמתי

אבל באוטו יש מיכל דלק לא מלא, תחנות הדלק בעיר ריקות והטויוטה תאכל רבע מיכל בנסיעה מהעבודה וחזרה.
פור דה רקורד - לולא בעיית הדלק הייתי נוסעת. אני לא מוותרת בקלות על כתר הקוקו שנוסעת לעבודה בכל תנאי מזג אוויר...
כולכם נהדרים על ההזמנות, תודה!

למעלה