לי יש בעיה מאוד גדולה עם זה
ההתנהגות הוולגרית והחצופה של האשה הזו, ברור שאינה הולמת התנהגות של פרופסור. מה שהיא עשתה הוא misconduct ברור.
יש חופש ביטוי, אך מוסד רשאי לסלק אנשים העובדים בו אשר מבצעים misconduct. גם הקביעות שלה לא אמורה לתת לה חסינות. כל מה שהקביעות אומרת היא שלפני שמפטרים את המורה, צריך לעשות לו הליך של due process.
הקביעות באה להגן על החופש האקדמי, על הזכות להביע רעיונות ועל הזכות לקיים מחקר מבלי לפחד. הקביעות אינה באה להגן על מורים ופרופסורים אשר מתנהגים בצורה inappropriate (וגם לא על כאלו שאינם מבצעים עבודתם נאמנה).
דיבורים כמו שלה מראים שהיא אינה מתאימה למוסד חינוכי. מדוע אם כך לא מעיפים אותה? חסרים מקרים של מורים שסולקו מעבודתם בגלל דברים שכתבו בפייסבוק?
אני חושבת שיש פה, שוב, מקרה של איפה ואיפה. מעניין לראות אם פרופסור בפרזנו היה כותב שאיסלאם זו דת שמטיפה לרצח, האם הוא היה מפוטר? שהיה כותב ששחורים ולטינוס הם בעלי מנת משכל נמוכה יותר משל לבנים? האם הוא היה מפוטר? אני חושבת שכן, ובצדק. אני גם חושבת שהאשה הזו ידעה מראש שהיא לא תפוטר; לפני שנה באותה אוניברסיטה, היה פרופסור בשם Lars Maischak אשר כתב בטוויטר שלו שכדי להגן על הדמוקרטיה צריך לתלות את טראמפ - the sooner and the higher, the better. הוא גם קרא לאנשים לשלוח רעיונות לפסל לכבוד מי שירצח את טראמפ. הוא מחק את דבריו והתנצל עליהם. בעקבות דבריו, הוא נחקר ע"י ה- FBI. האם הוא סולק מהאוניברסיטה? לא. העונש שלו היה ללמד רק בקורסים אונליין ולא פנים מול פנים.
בעקבות התקדים ההוא במקום העבודה שלה, האשה הארורה הזו ידעה היטב שגם מעמדה ומשכורתה לא יפגעו, וניחשה נכון שאין אפילו צורך להתנצל.
חבל שמרשים לאלימות מילולית הזו של השמאל לעבור ללא תגובה הולמת. אלימות
דומה מצד הימין לא היתה עוברת בשתיקה (שוב, בצדק), וחמור מאוד שמוסדות אוניברסיטאים תומכים בעקיפין בדיעות האלו ע"י כך שהם לא מעיפים את הפרופסורים הסוררים. זכות להעיף אותם יש, הבעיה היא שאין להם את הרצון.