סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

gidishemer

New member
יש להשיג את עונה 5, פרק 27?

אני לא מצליח לקבל גישה ומעדיף לא לקפוץ לעונות הבאות מחשש לספוילרים

annchoen

New member
'ילד, חזור הביתה!' | קדימונים לסרטים

ילד, חזור הביתה!' | קדימונים לסרטים
לי סינגואנג לומד בכיתה י"ב. הוא תמיד היה ילד נעים הליכות ובעל היגיון בריא. הוריו ומוריו חיבבו אותו מאוד. בחטיבת הביניים הוא חווה משיכה עזה למשחקי רשת. הוא נהג להיעדר תכופות משיעורים כדי ללכת לאינטרנט קפה. הוריו עשו הכל כדי לסייע לו להיגמל מהתמכרותו לאינטרנט. למרבה הצער, התמכרותו של לי סינגואנג החמירה והלכה. הוא נעשה מדוכדך ובהדרגה התנוון. ... כשהוריו של לי סינגואנג חשו אובדי עצות, הם שמעו שאלוהים מסוגל להציל אנשים ולסייע להם להיגמל מהתמכרותם לאינטרנט ולהשתחרר משחיתותו של השטן. כתוצאה מכך הם החליטו להאמין באלוהים וציפו לכך שאלוהים יושיע את בנם. מתוך דברי אלוהים, הם הבינו את המקור לשחיתותה המוסרית של האנושות. הם ראו את האמת אודות האפלה והרוע בהם שרוי האדם, והם הבינו שרק אלוהים יכול להושיע אנשים ולשחררם משחיתותו ומנגעיו של השטן. כל שהיה על סינגואנג לעשות הוא להאמין באלוהים ולהבין את האמת, כדי שייגמל מהתמכרותו לאינטרנט. משהבינו זאת הוריו, הם נשאו בפניו את הבשורה ועודדו אותו לקרוא את דברי אלוהים. הם התפללו לאלוהים וביקשו ממנו להושיע את בנם ולסייע לו להיגמל מהתמכרותו לאינטרנט... לאחר מאבק, סינגואנג החל להתפלל לאלוהים ולהסתמך עליו. בעזרת הכוונת דבריו של אלוהים, הוא נגמל בסופו של דבר מהתמכרותו לאינטרנט והשתחרר משחיתותו ומנגעיו של השטן. הבן, שהיה אבוד ללא תקווה במשחקי האינטרנט ובאינטרנט קפה חזר בסופו של דבר הביתה!
https://www.youtube.com/watch?v=xIgFnJSceus&feature=youtu.be

danakama10

New member
לי יש בעיה מאוד גדולה עם זה

ההתנהגות הוולגרית והחצופה של האשה הזו, ברור שאינה הולמת התנהגות של פרופסור. מה שהיא עשתה הוא misconduct ברור.
יש חופש ביטוי, אך מוסד רשאי לסלק אנשים העובדים בו אשר מבצעים misconduct. גם הקביעות שלה לא אמורה לתת לה חסינות. כל מה שהקביעות אומרת היא שלפני שמפטרים את המורה, צריך לעשות לו הליך של due process.
הקביעות באה להגן על החופש האקדמי, על הזכות להביע רעיונות ועל הזכות לקיים מחקר מבלי לפחד. הקביעות אינה באה להגן על מורים ופרופסורים אשר מתנהגים בצורה inappropriate (וגם לא על כאלו שאינם מבצעים עבודתם נאמנה).

דיבורים כמו שלה מראים שהיא אינה מתאימה למוסד חינוכי. מדוע אם כך לא מעיפים אותה? חסרים מקרים של מורים שסולקו מעבודתם בגלל דברים שכתבו בפייסבוק?

אני חושבת שיש פה, שוב, מקרה של איפה ואיפה. מעניין לראות אם פרופסור בפרזנו היה כותב שאיסלאם זו דת שמטיפה לרצח, האם הוא היה מפוטר? שהיה כותב ששחורים ולטינוס הם בעלי מנת משכל נמוכה יותר משל לבנים? האם הוא היה מפוטר? אני חושבת שכן, ובצדק. אני גם חושבת שהאשה הזו ידעה מראש שהיא לא תפוטר; לפני שנה באותה אוניברסיטה, היה פרופסור בשם Lars Maischak אשר כתב בטוויטר שלו שכדי להגן על הדמוקרטיה צריך לתלות את טראמפ - the sooner and the higher, the better. הוא גם קרא לאנשים לשלוח רעיונות לפסל לכבוד מי שירצח את טראמפ. הוא מחק את דבריו והתנצל עליהם. בעקבות דבריו, הוא נחקר ע"י ה- FBI. האם הוא סולק מהאוניברסיטה? לא. העונש שלו היה ללמד רק בקורסים אונליין ולא פנים מול פנים.
בעקבות התקדים ההוא במקום העבודה שלה, האשה הארורה הזו ידעה היטב שגם מעמדה ומשכורתה לא יפגעו, וניחשה נכון שאין אפילו צורך להתנצל.

חבל שמרשים לאלימות מילולית הזו של השמאל לעבור ללא תגובה הולמת. אלימות
דומה מצד הימין לא היתה עוברת בשתיקה (שוב, בצדק), וחמור מאוד שמוסדות אוניברסיטאים תומכים בעקיפין בדיעות האלו ע"י כך שהם לא מעיפים את הפרופסורים הסוררים. זכות להעיף אותם יש, הבעיה היא שאין להם את הרצון.

Midriff

New member
התיק השקוף זה טירוף בעיני

נראה לי לגיטימי שבני עשרה ירצו רמה מסויימת של פרטיות (כמו באמת נושא הטמפונים או תרופות או כל דבר שאנשים לא ממש רוצים לחלוק עם כל העולם). מעבר לעובדה שלמיטב הבנתי הם כן נותנים להביא תיקי אוכל וקלמרים אטומים, ככה שלעקוף את זה, זה הדבר הכי קל בעולם

Fellowship

New member
למה לא, בעצם?

אני אמנם ממש לא מומחה בתחום, אבל זה נשמע לי רעיון טוב באופן כללי,
גם אם לא כדי לעצור את המטורף הבא, אלא "רק" כדי להפחית את כמות הנשק החם/קר שמסתובב בבית הספר.
&nbsp
מדוע לא?
אני מניח שעם צוואר הבקבוק אפשר להתמודד,
ואם הבעיה היא התחושה האישית, אז כן, העולם לא מקום בטוח.

Midriff

New member
צוואר בקבוק?

בבית ספר של הילדים שלי יש 2000 תלמידים. כמעט כולם מגיעים באותה שעה והרבה מגיעים מאוד קרוב לשעת ההתחלה. ככה שבשביל שלא יהיה צוואר בקבוק של שעה עמידה בתור, אפשר לעשות שני דברים - לחפף בבדיקה (מאוד) או להשקיע במשהו כמו 3-4 מכונות (שוב כל אחד עם שומר שיבדוק כשזה מצפצף)
לא יודעת איך זה אצלכם, אבל מערכת החינוך underfunded והמורים קונים דברים על חשבונם הפרטי. לא רואה איך הסקול דיסטריקט יכול לעמוד בדבר כזה או לעשות את זה בכלל בצורה יעילה.

תיכף גם יציעו לך פה שבודקים ישאלו אותם אם הם ארזו לבד,

יגייסו כלבים מריחי חומרי נפץ, וכמה מבחורינו הטובים יסתובבו שם עם חליפות באופן ממש לא מושך תשומת לב.

danakama10

New member
אפילו בדיסנילנד

"המקום השמח ביותר בעולם" יש כלבים שמריחים חומרי נפץ. לא הרגשתי בבית סוהר, הרגשתי טיפה יותר מוגנת.

אצילה 555

New member
רילוקשיין - לכל מי שמבין

אני נשואה עם 2 ילדים קטנים
מתה לעשות רילוקשיין לארהב
אני מורה לאנגלית
האם לא צריכים מורים לעברית ?
איך אני מבררת את הנושא הנל
תודה

iris mom of two

New member
האמת היא שלא צריכים

יש מספיק ישראלים לשעבר עם אשור עבודה, וברוב בתי הכנסת מלמדים עברית לתפילה. אפילו לא רוצים ישראלים.

ilanvag

New member
מישהו פה ממינאפוליס?

ערב בודד בעיר (לא ממש בעיר -- בבלומינגטון). המלצות למקום-שניים ששווה לראות, הסמלים הידועים של העיר?

תודה.

lamah

New member
מאוד אוהבת

היו לי שתיים - 2001 ו-2004, כך שאין לי אפשרות לחוות דעה על המודלים החדשים. קניתי אותן חדשות. ה2004 עברה לבת שמאוד נהנית ממנה. שנה שעברה היינו בחופשה בקולורדו והחרמנו את האוטו לכמה ימים. באמת נוסע טוב כמו חמאה. מה שאהבתי בהיילנדר זה שיחסית לSUV אחרים, הוא יותר נוח ורך על הכביש, כי יש לו שאסי של קאמרי. זה לפחות הסיפור ששמעתי בזמנו מהדילר. לא יודעת אם זה נכון, אבל נוח לנהוג בו שעות ארוכות.

xbuffalomen

New member

לא יכול לעזור עם זה, אבל

לתקופה של מספר שבועות בתחילת שנות התשעים נהגתי בסוסיתא, כולל בעליות של חיפה, ואחריי חויה כזו כל דבר הוא עליה ברמה.

xbuffalomen

New member
bu נו ... סוסיתא (טנדר) הייתה רכב השרות שלי ואז התקדמנו

לכרמל דוכס ...

Mars44

New member
מאוד מרוצים

לנו יש מודל 2016. נוהגים בו כבר שנתיים ומאוד מרוצים.

xbuffalomen

New member
תודה לכולם
מתלבטים בין ההיילנדר לסובארו

אווטבק (אנחנו יודעים שמדובר בקונספט שונה לחלוטין ) נחליט אצל הדילר

למעלה