סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

KallaGLP

New member
זה הקושי בלעבוד מהבית (אם כי אני לא צופה).

הקושי שלי הוא בכך שעל מסך מחשב אחד פתוחה לי העבודה, ועל המסך השני תפוז וקשה לי להתאפק...

Fellowship

New member

danakama10

New member
הסנטורים הדמוקרטים לא שואלים כמעט אף שאלה

רק משבחים אותה, מדברים על כך שצריך להאמין לכל מתלוננת, ומלכלכים את טראמפ והרפובליקאים. נאומי בחירות.

מעניין. שאלו אותה עכשיו אם מישהו משלם על הפוליגרף שלה וההוצאות המשפטיות שלה, אמרה שהיא לא יודעת, יש כמה go fund me שנוסדו כדי לעזור לה. בדקתי, כל הגופאנדמי שמצאתי נפתחו כולם בספטמבר 19... מהר מהר שיהיה לה סיפור מי מממן אותה....

danakama10

New member
אולי אפשר לקחת את הדקות של הדמוקרטים ולהעביר לחוקרת??

חוץ מלהחמיא לה, הם לא תורמים דבר, שום דבר ענייני. אולי מגיע לכולם לדעת אם היא עדה אמינה או לא ולתת לחוקרת לשות את עבודתה בעדינות אך בנחישות.

meir12121

New member
לכל מי שלא ראה - ממליץ לראות שידור חוזר של העדות עצמה

מה שמרגש זה לא רק מה היא אמרה אלא גם איך היא אמרה.
אני הייתי מכניס את העדות של ד"ר פורד כצפיית חובה לכל תלמידי כיתה ח' בארה"ב. זה יתרום יותר להפחתת הטרדות מיניות בין בני נוער מכל אמצעי הסברה אחר.

vinney

Well-known member
תודה!

הסיפור נשמע סביר, כולל התייחסות ללמה היא שתקה ולמה החליטה לא לשתוק. אם הייתי בפאנל הייתי שואל אותה למה היא לא העלתה את הטענות בזמן המינוי הקודם שלו, כי זה נשמע שהיא דווקא כן עקבה אחרי הקריירה שלו. אבל זה גם לא מפתיע אותי כי הלך הרוח הציבורי היה שונה מאוד גם לפני 15 שנים.

debby12

New member
מנהל
הסיפור כתוב אמין

אני מסכימה. נדמה לי שמי שקורא אותו באופן נטול פניות (כלומר - לא אתה ולא דנהקמה) ישתכנע שהיא עברה את התקיפה האיומה הזו. אני אומרת "נדמה לי" כי אף אחד הוא לא "נטול פניות" באופן מוחלט.

מה שהוא לא פותר, זה את השאלה אם יש לה טעות בזיהוי. אני לא אומרת שיש - אין לי מושג. אבל עולה מהסיפור שהיא לא הכירה אותו. זה לא שהם למדו באותו בית הספר/כיתה, ונראה שהיא לא פגשה בו מאז. היא כן פגשה את המארק ג'אדג' הזה, אבל לא את ברט קוואנו.

כל האמור לעיל זה רק מלקרוא את התצהיר הכתוב. לא יכולה לצפות בעדות יען כי סגורה בעבודה.

vinney

Well-known member
אני לא קונה את ה"טעות בזיהוי".

זה אירוע כל כך טראומטי וכל כך כואב שקשה לי להאמין שהיא לא תזכור מי הבן אדם, גם אם לא הכירה אותו קודם.
&nbsp

Fellowship

New member
נדמה לי או שהוא עומד לפרוץ בבכי? (עריכה: לא נדמה לי)

השאלה אם זה מבויים כדי לצבור נקודות.

vinney

Well-known member
כל מה שהוא עבד עליו כל החיים מתפרק לחתיכות

למה שלא יבכה?
&nbsp
משל מצוין לנוער של היום שחושב שהשטויות שהם עושים עכשיו לא יחזרו לרדוף אותם אחרי עשרות שנים ברגעים הכי לא מתאימים...

Fellowship

New member
פשוט חשבתי שזה יראה ממלכתי יותר

בהחלט אפשר להבין תסכול עצום ובכי כאשר מאשימים אותך במשהו שיהרוס את חייך ואין לך אפשרות להוכיח אחרת (גם אם חובת ההוכחה לא עליך),
פשוט חשבתי האם זה המצב, או שהוא גם קיבל עיצה להיות יותר אמוציונלי (נשמעת לי עיצה חכמה).

חובת ההוכחה בהחלט כן עליו. זה עניין של she said, he said

שבמשפט פלילי אכן היה כנראה מזכה אותו, כי שם חובת ההוכחה על התביעה.
&nbsp
אבל פה מדובר ב"משפט" ציבורי, האם הוא זכאי או לא לשרת בבית המשפט העליון של ארה"ב. אם מספיק סנאטורים יחושו שציבור המצביעים שלהם נגדו, המינוי שלו לא יאושר. הוא לא יילך לכלא, אבל גם לא יישב על כס השיפוט.
&nbsp
עד עכשיו העדות שלו לא עוברת טוב, לדעתי, בדילוגים שלו בין אגרסיביות לסף בכי. לא נראה מזג שיפוטי, הייתי אומר. כן אנושי ומובן למי שמרגיש שחייו נהרסים, אבל לא מה שהרבה אנשים היו רוצים לראות מזוהה עם שופט בבית המשפט העליון במינוי לכל החיים.

למעלה