סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

danakama10

New member
זכותך שמורה לך

בדרכ אם לא רוצים להתייחס פשו6 לא מתייחסים. התייחסות מבטלת כשלך, מעידה שאין לך טענות נגדיות למה שכתבתי אבל הדברים הפריעו לך מספיק כדי זאת להגן על הצד שלך.

John the Savage

New member
ולך גמובן שמורה הזכות להסיק איזה מסקנות שאת רוצה מהתגובה שלי

זו יכולה להיות מסקנה אחת. ומצד שני, יכול להיות שמכיוון שברור שכבר החלטת מה יהיו המסקנות שלך לפני שבכלל התחלת להקשיב לעדות, זו כל ההתייחסות שההודעה שלך שווה בעיני.

mal1

New member
אני עסוקה בלהקשיב (ולעבוד) - או שאת לא שמה לב לפרטים או

אז לא אענה פרטני לכל הסתירות לכאורה שמצאת אבל בקריאה מהירה - רבעק!!! או שאנחנו לא שומעות את אותה עדות או שאני לא יודעת איך להסביר את הפרשנות שלךאז מהר:
א. היא עלתה לשירותים הם דחפו אותה לחדר ממול
ב. היא טוענת שהצליחה לברוח כי השיכור השני קפץ על המיטה והחלאה המועמדת למשרת שופט בבית המשפט העליון נפלה מהמיטה (או מעליה)

פשוט בוחרת להתעלם מהם. סעיפים 4 עד 6 שלך לא תואמים את הנאמר בדיון. לגבי 1 לא יודעת. לגבי 7 היא הסבירה היטב את נושא הטיסות

KallaGLP

New member
לכאורה העדות נראית אמינה וכנה,

אני מקווה שיש מומחים שיודעים לקבוע בוודאות גבוהה יותר מאשר חובבנים כמוני (כי אילו אנשים לא היו יודעים להעמיד פנים בצורה משכנעת החיים של בית המשפט היו קלים בהרבה), אך אני אישית האמנתי לה.

danakama10

New member
4- למה לא הלכה לשירותים בקומה ראשונה?

היא נמצאת בבית שהיא לא מכירה. אפילו אם השירותים היו תפוסים למספר דקות, אדם סביר מחכה ולא מטייל בבית שהוא לא מכיר ולא מכיר את הבעלים של הבית. ו
2 = בהתחלה היא טענה שגאדג שחרר אותה. עכשיו טוענת שמדי פעם הוא קפץ על קורונה ושניהם נשכבו עליה. לא ברור איך זה מגלגל את קורונה, הוא הרי לא שוכב עליה כמו בובה פרוש איברים, הוא עובד קשה לנסות להפשיט אותה. זו מיטת מים שיוצרת גלים?
1י מדוע החברה שלה העידה שלא היתה פה?התירוץ של פורד הוא שהיא עוברת טיפול רפואי... הא? גאדג, החברה ובחור נוסף tj העידו בשבועה שלא היו במסיבה כזו. מדוע?
5 ו-6 תואמים לחלוטין למה שנאמר. החוקרת התעכבה על המוזיקה ואיך היא שמעה כל מה שהולך.
7 - את ההסבר כנראה הפסדתי (לא ראיתי הכל). רק שמעתי איך היא טיילה מסביב לע7לם ופחד הטיסות שלה עצר ממנה רק מלהגיע לוושינגטון מהר.

danakama10

New member
ועודמשהו

בגלל נסיון האונס/רצח של קוואנה יש לה 2 דלתות $ניסה כי זה הפך אותה לקלסטרופובית?? נתחיל בזב שלכל בית יש דלת צדדית לגראג׳. יש גם דלת יציאה לחצר. למה צריך 2 דלתות כניסה ראשיות? אולי זה קשור לאינטרנס מגוגל שכל הזמן באים אליה הביתה, על פי עדותהץ האם הם פשוט הפכו חלק מהבית לאיזור להשכרה ומשכירים שם חדרים לאינטרנס של גוגל שנמצאת מאוד קרוב אליה?

danakama10

New member
ויכול להיות שהעובדה שאינטרנס מגוגל

גרו אצלה מסבירה איך אין עליה שום דבר באינטרנט??

הייתי אומר שיש סבירות מאוד גבוהה שהעדות שלה,

והצורה שבה היא התבטאה, יביאו לחיסול המועמדות של קבאנו. נראה.
&nbsp
&nbsp

meir12121

New member
עדות מדהימה ומרגשת

לדעתי העדות הזו תרשם בהיסטוריה כנדבך נוסף חשוב במלחמה בהטרדות המיניות.
אני האמנתי לה. אם היא משקרת אז היא השחקנית הכי טובה שראיתי בחיים.
החשיבות של העדות הזו היא לדעתי כבר מעבר לשאלה אם קבנה ייבחר או לא (מקוה שלא)

debby12

New member
מנהל
אני מסכימה איתך לגבי החשיבות של העדות מעבר לקוונו בכלל

בכורתי בת 14, ואני שוקלת לתת לה לקרוא את העדות הכתובה שלה (יש אותה ברשת).

מפחיד אותי שגם היא תיקלע למסיבת שיכורים שכזו (כי כתוב בכל מקום שזו הנורמה בתיכונים/קולג'ים בארה"ב) ושאיזה דרעק לא רק יאנוס אותה אלא גם יחנוק אותה למוות כמו שכמעט קרה לה.

האמת? נראה לי שאני לא אשן טוב הלילה
<בגלל דאגה לבנות שלי. ואני ממש לא החרדתית בבית בד"כ. זה התפקיד של הישן לצידי בדרך כלל>

John the Savage

New member
נו באמת, אף פעם לא שמעת על מסך מפוצל?

אתה יודע לכמה שידורים שבנו מיקי גורדוס היה מאזין בעת ובעונה אחת?

vinney

Well-known member
תדליק כתוביות?

איך יש לכם זמן כולכם?.. רק אני פה תקוע בעבודה?

למעלה