לא ההתרגשות והדמעות הטרידו והפכו אותו למועמד לא ראוי בעיניי
אלא התשובות המתחמקות והטיפשיות, התגובות הלא ראויות, חוסר מוחלט של איפוק, התנהגות ילדותית וחצופה ועוינות גלויה כלפי שואלי השאלות וגם שקרים (למשל, הקטע עם הפוליגרף, שכשהוא היה בתפקיד שופט הוא קבע שהוא חשוב וחיוני כחלק מהליך חקירה, ועכשיו פתאום הוא הפך למיותר וחסר משמעות, ואני כבר לא מדברת על כך שבבירור שיקר לגבי כמויות השתייה וכנראה עוד דברים). תכלס, הוא התחמק מכל תשובה בנושאים המהותיים באמת, כמו הסכמה לחקירה על ידי ה-FBI, בדיקת פוליגרף, והבאתו של העד המרכזי בפרשה להעיד, ועסק בעיקר בתשבחות עצמיות והעדרת שמו, על חשבון זמנה של הוועדה. בקיצור, הוא לא ממש שיתף פעולה, ומדובר בשופט שאמור לכבד את החוק ואת נוהלי ההוועדה לפי כל הכללים. אני בטוחה שאם מישהו היה מתנהג בזלזול ותוקפנות כאלה אצלו בבית משפט, הוא לא היה מוכן לסבול את זה.
אני לא יודעת אם עשה או לא את המיוחס לו, אך כשאדם שאין לו מה להסתיר מסרב בכל דרך לשתף פעולה ולעבור חקירה אמיתית, זה לפחות מעלה ספקות סבירים. אך בכל מקרה, הוא לא אישיות ראויה לשבת במשך עשרות שנים על כס השופט העליון, הוא פשוט לא מתאים, זו פארסה עלובה וביזוי של המוסד שאותו הוא אמור לייצג. יהיה מצער ביותר לראות אותו נבחר. ואת זה אני אומרת מבלי שתהיה לי זיקה פוליטית לדמוקרטים וכמי שמאמינה שהם גרועים בדיוק כמו הרפובליקנים ושכל מה שעשו - עשו מתוך אג'נדה פוליטית, תוך ניצול ציני של מצוקות שני הצדדים, אבל זה לא שייך לעניין, כי אחד לא בא על חשבון השני. בלי קשר לדעות פוליטיות, האדם פשוט לא ראוי ולא מתאים לתפקיד בצורה קיצונית ביותר.