סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

KallaGLP

New member
וחוץ מזה - את הרי טוענת שגם אם היא דוברת אמת לאמיתה,

זה בכלל לא אכפת לך כי זה בכלל לא משנה גם אם הוא עשה זאת לפני 35 שנה. אז למה כל ההצגה הזו?

danakama10

New member
בהחלט

אני רק מראה לך כיצד אפשר לחסל כל מועמדות על ידי האשמות מזמנים עברו שאין דרך להוכיח אותם. לך הרי מספיק שיש כלפיו ספק, אני מראה לך כיצד על כל אדם יכול להיות ספק.

KallaGLP

New member
זה לא עובד ככה.

ברור שצריך חקירה רשמית, לא מספיק סתם להאשים.

danakama10

New member
נותר רק לקנא

באמונה והנאיביות שלך שחקירות רישמית יכולות לפצח מה קרה לפני 35 שנה...

KallaGLP

New member
אני לא יכולה לדעת אם כן או לא

מבלי שהתקיימה החקירה. אם היא לא תצליח לפצח - אז, היא לא תצליח ואין מה לעשות. אבל למה לא לתת הזדמנות? את כבר מראש החלטת על התוצאות אף על פי שאין לך מושג אם ומה החקירה תגלה.

vinney

Well-known member
יצא לך פעם להחקר במשטרה?

ההוא מהמכולת עוד ימצא את עצמו נותן הסברים למשטרה ולרשויות המס עוד לפני שבכלל יגיעו לדבר על ה1000 דולר שלך

&nbsp
זה לא לאמור שהכפשות והאשמות שווא לא קורות, אבל דנה - זה הרבה יותר קשה ממה שאת חושבת.

KallaGLP

New member
וגם יש בעיה קטנה - האישה שהאשימה מכירה אותו אישית

והסתובבה איתו באותו קמפוס בתקופה שלטענתה זה קרה. את לא מכירה אותי בכלל, אפילו לא את זהותי האמיתית, וטוענת שעשיתי משהו למישהו. שיבוא המישהו שמכיר אותי מהתקופה שבה לטענתו בוצעה העבירה ויטען שעשיתי לו משהו. מה את קשורה?

danakama10

New member
אני המושכת בחוטים

אבל אפשר לוותר עלי ולחכות שההוא מהמכלות שהיה איתך ביסודי יאשים אותך מבלי לקבל תשלום רק כי הוא לא סובל את הדיעות שאת מייצגת, ואז כשיראו שזה עובד ומעכב את המינוי שלך, יצטרפו עוד כאלו שלמדו איתך וממש לא סובלים אותך.

John the Savage

New member
וזה צריך להיות גם אותו אחד מהמכולת

שסיפר לפסיכולוג לפני כמה שנים על אותו מקרה, כשקאלה בכלל לא היתה מועמדת לתפקיד הבכיר שלה. וזה צריך להיות אותו אחד מהמכולת שמוכן לספוג איומים על חייו בשביל אותם 100? 1000? 10000? 100000? כמה בדיוק? אה, וגם הסכום הזה (שצריך להיות הרבה הרבה יותר מ-100$) יעלם מעיניהם של חוקרי ה-FBI שיבדקו את הרקע שלו.

danakama10

New member
הא הא הא גדול

זה צריך להיות אותו אחד מהמכולת שסיפר לפסיכולוג שלו לפני כמה שנים על אותו מקרה ואמר שהוא מאוד חושש שקאלה תהיה מועמדת לתפקיד הספציפי הזה תוך מספר שנים (כי זה מה שהיה כאן). ואל דאגה, הסכומים הם הרבה יותר מ- 1000 $, אני מנחשת שמדובר במליונים, אבל זה באמת רק ספקולציה. סמוך על עו"ד למינהם שיודעים לקבור היטב כל trace. ואגב, אתה יודע מי עוד מקבל איומים על החיים? קוואנה ובני משפחתו. רק שלהם לא היתה בחירה אם לחשוף את עצמם לזה.

John the Savage

New member
כן, ברור שמדובר במיליוני דולרים

ולדעתי זה גם משולב בשליטה מוחית דרך chemtrails... ובל נשכח את מה שהם מכניסים לנו למים. זה הכל מזימה to impurify our precious bodily fluids.

vinney

Well-known member
עורכי דין של מנאפורט לא הצליחו לקבור את הtrace

עורכי דין של מרצה באיזו אוניברסיטה פרטית קטנה יהיו יותר טובים?

vinney

Well-known member
אגב, לקבנה הייתה ועוד איך בחירה

והוא גם מקבל הבטחה צמודה על חשבון משלם המסים. את האיומים שהוא מקבל היה מקבל בכל מקרה (כמו כל שופט עליון, במיוחד קיצוני, לא שזה מוצדק כמובן).

meir12121

New member
מעבר להאשמות, מעניין אותי למה את תומכת בו לביהמ"ש העליון

הבן אדם שמרן קיצוני. מתנגד חריף להפלות - בעיניו אפילו גלולות נגד הריון זה סוג של הפלה. מתנגד לנישואי וזכויות להטבי"ם. מתנגד חריף לכל הגבלה על החזקת נשק (כולל בדיקות רקע). תומך ביותר הגבלות על הגירה חוקית. ועוד ועוד.
האם את תומכת בכל הדברים האלה? למה בעצם את חושבת שבן אדם כזה הוא מועמד טוב לבית המשפט העליון?

למעלה