סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

KallaGLP

New member
זה שזה כך עבור אחרים, באמת שזו בעיה שלהם.

אבל לי רק אכפת שעבריין מין לא יעלה על כס השופט העליון באחת המעצמות הגדולות בעולם, ובחיי שלא מעניין אותי לחלוטין אם הוא ימין, שמאל או מרכז.

placid1

New member
פוליטיקה זה לא רק ימין, שמאל, ליכוד או רפובליקאים. כל

אספקט בחיים שלך מושפע מפוליטיקה, ברמה זו או אחרת. תחבורה ציבורית או רכבים פרטיים; תכנית הלימודים בבתי הספר; זיהום אויר; אישורי עבודה וגרין קארד; ביטוחי בריאות; מספר הרופאים פר קפיטה; מספר המיטות בבתי חולים; אישורי תרופות/אלכוהול/מריחואנה; מצב הכבישים בעיר שלך וכו וכו. הכל מונע על ידי בעלי אינטרסים ופוליטיקאים....

KallaGLP

New member
נכון, אבל איך קשור למה שכתבתי?

החיים של כל מדינה, עיר וכו' מנוהלים על ידי פוליטיקאים, אך אני רוצה שלפחות אלה שאמונים על חוק, סדר וצדק לא יהיו עברייני מין. יש בעיה עם זה?

placid1

New member
שום בעיה פרט לכך שמי שאמונים על החוק, הסדר

והצדק מופעלים ופועלים לעתים קרובות על ידי פוליטיקות ואינטרסים ולכן צריך קונסטלציה ואוירה ציבורית מסוימת (שנראה שיש כרגע) כדי לא לגמור עם עבריין מין בתור שופט עליון. כתבת במקום אחר ששופט עליון צריך להיות צח כשלג, Good luck with that......

KallaGLP

New member
כן, זו השאיפה, בהחלט.

אני לא נולדתי אתמול ואני מבינה את המצב, אך יחד עם זאת עדיין קיימים אנשים שלפחות לא ידועים ולא חשודים כמי שביצעו עבירות מין אלימות או עבירות אלימות או עבירות פליליות רציניות אחרות. וגם אם הם מעטים - לתפקיד זה מבחינתי צריך לשאוף למצוא את אחד המעטים האלה. כל מה שאמרתי הוא שאותי לא מעניין לאיזו מפלגה או צד פוליטי הוא שייך, אך כן מעניין אותי שלא יהיה עבריין מין. איך מתנהל העולם בחיי שאני יודעת. אני הייתי זו שכתבתי מלכתחילה שאדם שמתמנה לתפקיד ציבורי בדרג כזה הוא בראש וראשונה פוליטיקאי ממולח, ורק אחר כך, במקרה הטוב, דברים שבאמת קשורים לעיסוק שאליו הוא מתמנה. סביר להניח שהוא בראש וראשונה ערמומי, דיפלומטי, ויודע להתחנף למי שצריך, לקנות את מי שצריך וגם לדרוך על גופות כשצריך. אבל לפחות שלא יהיה עבריין מין אלים. זה לא כזה הרבה לבקש.

danakama10

New member
אז הנה, אני מאשימה אותך שלפני 20 שנה

חשפת את האיברים הפרטיים שלך בפני גבר שלא היה מעוניין בכך. הנה, עכשיו גם את מואשמת בהטרדה מינית, ולכן אינך כשירה למלא תפקידים ציבוריים. למועמד הבא.

KallaGLP

New member
אין בעיה.

תביאי את הגבר הזה שטוען שעשיתי זאת, תקיימי חקירה משפטית על פי כל הכללים, ושבעקבות זאת יחליטו אם אני המועמדת המתאימה. רק שזה לא רלוונטי כי בחיים לא הייתי חולמת אפילו להתמודד לתפקיד ציבורי כלשהו. למה לי לעשות לעצמי דבר כזה?

danakama10

New member
הנה, שילמתי 1000$

להוא מהמכולת, והוא רק מחכה לחקירה שם יספר על הטראומה שגרמת לו לכל החיים.
ואם הפיאסקו הזה ישיג את מטרותיו, הרבה אנשים טובים גם לא יסכימו לקחת על עצמם תפקיד ציבורי, כי זה יגיע בשילוב הכפשות מהעבר הרחוק.

KallaGLP

New member
בהצלחה למי שמוכן לעבור חקירה מהסוג הזה תמורת 1,000$.

הוא ייכשל בפוליגרף הראשון. זה הרי לא משפט, אלא רק חקירה.
בכל מקרה, כאמור, קחי את התפקיד הציבורי הזה מתנה. מוותרת מראש, אפילו בלי האשמות ובלי חקירה.

danakama10

New member
לא, הוא לא יכשל

פורד עברה פוליגרף מטעמה. כשאת שוכרת מישהו שיעשה לך פוליגרף, התוצאות ודאיות מראש, בין אם התלונה שלך אמיתית ובין אם לא. ואגב, אין שום חובה לפוליגרף.

KallaGLP

New member
כי היא עדיין לא בחקירה רשמית.

בחקירה רשמית לא יהיה פוליגרף מטעמו של איש מהצדדים.
אם את כל כך משוכנעת שהיא משקרת (וייתכן שאת צודקת) - את דווקא צריכה להיות מעוניינת שתהיה חקירה ושהיא לא תעבור פוליגרף אובייקטיבי, כי אז, אפילו בהנחה שלא ינקטו נגדה צעדים משפטיים, כל העולם ואשתו ידע שהיא שקרנית אינטרסנטית. אם היא אכן כזאת, הייתי רוצה לדעת זאת. מוזר שאת לא.

danakama10

New member
אם היו מבטיחים לי שהחקירה תגמר לפני הבחירות,

הייתי בעד. אבל זה לא יקרה.
ואגב, היא (או קוונה) אינם חייבים לעבור פוליגרף אם אינם רוצים וזה לא מחליש את הקייס. ובנוסף, בהחלט אפשר ללמוד לעבור פוליגרף. למשל, היא משכנעת את עצמה שקונה הוא הטיפוס שיכול היה לעשות לה מה שהיא מתארת, גם אם אין לה מושג מי עשה זאת כי היתה שיכורה.
יאללה, לילה טוב, מיציתי.

vinney

Well-known member
גם בדיקת פוליגרף לא יצא לך מעולם לעשות

העיקר שאת מקשקשת...

KallaGLP

New member
תראי, לא אני ולא את (אני מניחה) לא מומחיות גדולות

לשיטות חקירה למיניהן, למה שלא תתני לאנשי מקצוע להתעסק בזה?

danakama10

New member
דווקא פורד לא רוצה שאנשי המקצוע יתעסקו בזה

הסנאט רצה להביא חוקרת מנוסה שתחקור אותה, היא מתעקשת שהסנטורים הם שיתחקרו אותה (ברור, כי להם אין נסיון בתחקירים מהסוג הזה, ואפשר יהיה להאשים אותם בסקסיזם על כל דבר). היא לעומת זאת מצויידת במיטב עורכי הדין שמכינים אותה היטב לכל כיוון שהחקירה תגיע אליו. ולה, בניגוד לקוונה, היתה הזדמנות למחוק כל מה שהיא לא רצתה שיגיעו אליו, לתאם דברים ועוד.

KallaGLP

New member
אז היא רוצה, זה לא אומר שהיא צריכה לקבל.

או שחקירה לפי כל הכללים על ידי גורמים מקצועיים או שתלך הביתה. אם היא לא תהיה מוכנה לעמוד מאחורי המילים שלה, אני הראשונה שאגיד לה ללכת הביתה.

danakama10

New member
אני כמעט בטוחה שבאמת על פי דרישתה

היא תחקר על ידי הסנטורים, כלומר הם קיבלו את דרישתה.

למעלה