סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

vinney

Well-known member
היו להם 16 מועמדים אחרים לבחור בהם

הם בחרו דווקא בטראמפ. זה לא שאף אחד אחר לא היה מוכן ללכת נגד קלינטון - היו להם אנשים רציניים כמו קאסיק או ליצנים קצת פחות פסיכופטיים כמו טד קרוז, ועוד 14 בטווח שבין לבין.
&nbsp
הם בחרו בטראמפ. זה לא רק שתפקודו של אובמה לא היה לרוחם, לא.

randomwinds

New member
אט אני הופך לפרקליט השטן

מה שאומר אקטרה מאמץ בשעת הנעילה

הם לא בחרו בפסיכופט כי הוא פסיכופט - זה הרי לא מייק סנס!

הדמוקראטים יהיו בבעיה אם יאמצו גישה של 'העם אשם'. הבעיה היא לא בעם. הבעיה היא בבעיות שמכאיבות לעם.

vinney

Well-known member
אבל זה מה שמייחד אותו משאר המועמדים

חוסר יציבות, חוסר עקביות, אגוטריפ נצחי, בריונות ואלימות - זה מה שמייחד אותו, לא הצעות מדיניות או "סגנון בוטה" כמו שמנסים לצייר אותו. לטד קרוז סגנון בוטה, למרקו רוביו עם הידיים הקטנות סגנון בוטה. לטראמפ? לא, זה לא ה"סגנון".
&nbsp
העם לא באמת אשם, מי שהצביע עבור טראמפ בבחירות הכלליות הצביע בגלל השיקולים שג'ון מעלה - שבטיות, נסיון למנוע דיסוננס קוגנטיבי, וכן - בורות. זה "העם". כן היו אנשים שספציפית הצביעו עבור טראמפ - אלה הצביעו עבורו גם בבחירות הכלליות וגם בפריימריז. אלה? אלה לא "העם". ואלה האשמים. כי הם בחרו בו למרות שהיו להם אלטרנטיבות הרבה יותר טובות מבחינת החומר האנושי שהיו מקדמים בדיוק אותן האג'נדות של שמרנות חברתית, חיסול רשת בטחון חברתית, הורדת מסים ופתיחת מלחמות חדשות. וכנראה היו עושים את זה הרבה יותר טוב ויעיל מטראמפ. אבל הם בכל זאת בחרו בו.

placid1

New member
בחרו בו כי הוא, למרות (ובגלל) התנהגותו הדוחה, מרתק,

מלהיב והוא מושך תשומת לב. זה כמו לצפות בקרקס, ואת זה לא היו מקבלים אם היו בוחרים בג׳ב בוש הישנוני או בטד קרוז מעורר האנטגוניזם שלא היה לו שום סיכוי מול הקלינטונית. CNN חייבים את חזרתם לתחיה לטראמפ והסקנדלים שלו.... לפני שבוע קלי אן קונוויי הגיעה לדבר עם כריס קוומו וזה פשוט מרתק לראות אותם מתווכחים. היא מדברת בנחת, גם כשהיא משקרת או תוקעת לו מתחת לחגורה, והוא בדיוק ההיפך, מתרגז ומתלהם. בשורה התחתונה אף אחד מהם לא הקשיב לשני ואילו יכלו לעבור למכות נראה לי שהיו שמחים ובטח מסופקים יותר.... ככה זה גם מרגיש בויכוחים הפוליטיים הרחבים יותר ואפילו פה.

אני לא מבינה מה אתם כ״כ בשוק שיש לו תמיכה רחבה ועקבית, אבל זו כנראה הסיבה למה לצד שכנגד אין באמת אלטרנטיבה מוצלחת להציע.... מי שמתעקש שהעם מקולקל או רע רק כי הוא לא מצליח לפצח את סוד הקסם של טראמפ (או ביבי, בישראל) במקום להעמיד מועמדים ראויים ימשיך לאכול קש בקלפי....
.

vinney

Well-known member
הא, זה דווקא די הגיוני

בחרו בו כי הוא כוכב ריאליטי, ורצוי תוכנית טלויזיה במקום ממשל....
&nbsp
האמת אני לא בטוח שהעם לא מקולקל אם זה המצב...

placid1

New member
זה לא שהעם מקולקל, אלה סימני הזמן והשינויים

החברתיים... טראמפ הוא דוגמא קיצונית, אבל תסתכל סביב העולם ותראה מי נבחר ולמי המצביעים נוהרים....

John the Savage

New member
היו לא מעט הדלפות שחשדתי שטראמפ עומד מאחוריהן

אבל לא במקרה הזה. טראמפ בדרך כלל מדליף דברים שמשרתים את האינטרסים שלו (ואז מכחיש בכל מקרה). הפרסום הזה לא עוזר לטראמפ בשום צורה.

Midriff

New member
יש לא מעט הערכות

שזה מישהו מהמחנה של פנס, בגלל מבנה המשפטים ושימוש בכמה מילים שמופיעות רק בנאומים של פנס. סה"כ אינטרס שלו להגיע לנשיאות וכביכול זה יאפשר לחלק מהרפובליקאים להפריד את עצמם מטראמפ

John the Savage

New member
קראתי גם את ההערכות האלו

בעיקר בגלל השימוש במילה lodestar. מצד שני, אנשים בבית הלבן שמנסים להשאר אנונימיים מאמצים לפעמים בכוונה ביטויים של אנשים אחרים שם, בכדי לטשטש את העקבות שלהם:
To cover my tracks, I usually pay attention to other staffers' idioms and use that in my background quotes. That throws the scent off me," the current White House official added.

https://www.axios.com/trump-white-h...ing-dae05b8e-e792-41a7-bb74-c2756b542cd0.html

John the Savage

New member
אם יש דבר אחד עקבי אצל טראמפ, זה האגו שלו

ואני לא רואה שום מצב שהאגו שלו היה מאפשר לו לפרסם טור שזה התוכן שלו.

danakama10

New member
חופש הדיבור ומדוע טראמפ יבחר כנראה לקדנציה שניה

כל הנסיונות של השמאל להרוס עוד ועוד את טראמפ לא יעזרו. שיצא עוד ספר שיספר איך כל היועצים נדהמים מטראמפ ועוד ועוד. לא יעזור. כמו שהעובדה שאבא של אובמה מוסלמי לא גרמה לשמאל להיות נגדו. מה שרלוונטי זה מה שהנשיא עושה ולא הרכילות נגדו.

הליברליזם (שמאל) עושה משטרת מחשבות ומשתיק אנשים בעלי דעות מנוגדות. טיעון נחשב ליותר חזק אם בתלות בגזע, מין, אתניות ו- cultural identity של הדובר. דיעות נשפטות לא על פי הלוגיקה שלהן אלא על כמה הדובר שייך לקבוצה הנכונה. הדיעה של אשה LGBT שחורה מהשמאל היא באופן אוטומטית חשובה יותר מהדיעה של אדם לבן סטרייט מהימין.

בהתאם לרוח הדברים הזו, פרופסורית שהיא ערביה-שחורה יכולה לקרוא לברברה בוש גזענית, לא להיות מסולקת מהאוניברסיטה, ומספר חודשים אח"כ היא יכולה לדרוש שיעיפו עורכי ספרות לבנים: ... Must DEMAND that white editors resign. It's time to STEP DOWN and hand over the positions of power. We don't have to wait for them to fuck up. The fact that they hold these positions is fuck up enough.
באותה אוניברסיטה פרופסור לבן (אבל בצד הנכון של משטרת המחשבות) הודיע שצריך לתלות את טראמפ: To save American democracy, Trump must hang. The sooner and the higher, the better. וגם - Has anyone started soliciting money and design drafts for a monument honoring the Trump assassin yet?
(לאחרונה, באמת היה להפתעתי מקרה שפרופסורית שחורה סולקה מהאוניברסיטה לאחר שהתקיפה את הלבנים שמדברים נגד האירוע רק לשחורים שהיא ערכה).

לעומת זאת, רוזאן בר מספרת בדיחה סרת טעם על אשה שחורה-ערבי - מספר שעות לאחר מכן - בום! התוכנית מבוטלת, והמדיה צוהלת.

משורר לבן מחבר שיר על הומלסים והשיר מפורסם במגזין נחשב וידוע. מיד הליברלים אומרים שהשיר פוגע באוכלוסיות מסויימות - בום! המגזין מתנצל ומסיר מיד את השיר מהאתר וגם המשורר נאלץ להתנצל על השיר הנורא שכתב. מוזמנים לקרוא את השיר ה"נורא" כאן -
http://www.jehsmith.com/1/<wbr/>2018/07/how-to-by-anders-<wbr/>carlson-wee.html

עובד של גוגל כותב שהדייורסיטי גורמת לכך שלא האנשים הכי מתאימים לתפקיד ייגויסו - בום! מפוטר.

וכאשר פיטורים אינם מתאימים לסיטואציה, איך משתיקים את הדיעות של אלו שלא רוצים לשמוע? ברוך הבא הביטוי micro-aggression. הרעיון של מ"א (מיקרו אגרשן) הוא שגם אם הדובר אומר משהו שאינו מעליב על פי כל קנה מידה מקובל, ברגע שמישהו נפגע, הרי סימן שהדובר הוא agressor וצריך או לסתום לו את הפה או לנקוט כלפיו ב- macro-aggression דהיינו אלימות פיזית, על מנת להשתיקו.

בהתאם לרוח הדברים הזו, ב- University of California קיבלו המרצים הוראה באילו ביטויים אסור להם להשתמש היות והם מהווים micro-aggression. למשל, אסור להגיד את המשפטים הבאים: America is a melting pot, there is only one race - the human race, I believe the most qualified person should get the job, men and women have equal oppotunities for achievement
ועוד.
https://www.washingtonpost.<wbr/>co...ng-pot-and-more/?<wbr/>utm_term=.8955eba840a5

בהתאם לרוח הדברים הזו, כשמוזמנים אורחים קונסרבטיבים (ו/או פרו-ישראלים), השמאל לעיתים עושה מהומות עד שאו שמבטלים את האירוח, ואם האירוח מקיים, לעיתים קבוצות השמאל מגיעות להרצאה ולא נותנים לדובר לדבר - שורקים במשרוקיות כל פעם שהוא פותח את הפה. הפרופסורים ומשטרת הקמפוס לא נוקפים אצבע.

כל אלו הם רק דוגמאות קטנות. השמאל הליברלי שולט במדיה, בהוליווד ובאוניברסיטאות, וככזה הוא מאמין שהכוח שלו הוא כל יכול.
הנה כתבה נהדרת שמראה לשמאל שהוא חי באשליות. ואם השמאל ימשיך עם משטרת המחשבות והבריונות, קדנציה שניה לטראמפ היא משהו מאוד מאוד ריאלי:

https://www.nytimes.com/2018/05/12/...-youre-not-as-smart-as-you-think-you-are.html

vinney

Well-known member
אין לך שום זכות להגיד לאחרים מה לחשוב.

את טוענת שאני כמעסיק לא יכול לפטר מישהו שגורם לי נזק? וודאי שאני יכול!
&nbsp
כל הדוגמאות שהבאת אלה דוגמאות בהן מעסיק מפטר אנשים שגרמו לו נזק, וזה זכותו של כל מעסיק. מה, עצם זה שאת גזענית נותן לך פטור כלשהו? מה פתאום? כמו שבימין דורשים זכות להפלות בכל מי שלא כמוהם, למה שהשמאל לא יקבל זכות כזאת? רוצה לאכול את העוגה ושתשאר שלמה? לא!
&nbsp
אם מישהו משלם לך כסף כדי שתעשי עבודה בשבילו ואת עושה משהו אחר שגורם למישהו הזה נזק - הוא יעיף אותך קיבינמאט.
&nbsp
באיזו זכות את מתרעמת על כך? למה מי את שתגידי לגוגל, או אולפן סרטים, או לאוניברסיטה את מי להעסיק? לא אוהבת את איך שהם מתנהגים? אל תשתמשי בשירותים שלהם. תקני את כל המניות שלהם ותחליטי בעצמך איך הם יתנהגו. אבל את? פה? למה מי את?

John the Savage

New member
אז בוא נראה מה יש לנו

קודם כל, את מתחילה בהשוואה מגוכחת בין זה שאבא של אובמה (שמעולם לא גידל אותו בכלל) הוא מוסלמי, לבין עובדות על התפקוד של טראמפ, עובדות שמגובות בעשרות אם לא מאות עדויות של אנשים שעבדו איתו מקרוב.

ואז את מוחה על פגיעה ב"חופש הדיבור" בגלל אוסף של מקרים כגון סדנה מגוכחת ב-UC, ושיר שנדחה על ידי עיתון, תוך התעלמות ממה שעושה הנשיא שלך. אני לא מתכוון לצאת להגנתם, כי אני לא חובב גדול של פוליטיקלי קורקט בעצמי, ומאמין שבכמה מקומות כגון הבועה של מדעי החברה באקדמיה לקחו את זה לקיצונות. אגב, התיאור שלך של חלק מהמקרים לא ממש מדוייק (בלשון המעטה), אבל לא אכנס כאן לקטנות.

בשורה התחתונה, את מוחה על פגיעה ב"חופש הביטוי" כשאת קוראת בבלוגים ימניים או בסרטונים שרצים ברשת החברתית שלך או בפוקס ניוז או אלוהים יודע איפה כל מיני סיפורים על פוליטיקלי קורקט באקדמיה, שמעולם לא השפיעו על החיים שלך. ומצד שני את מתעלמת לחלוטין מהעובדה שהנשיא שלך מפר באופן ההכי בוטה ושיטתי את חופש הביטוי וחופש העיתונות במתקפות הבלתי פוסקות שלו כלפי העיתונות, באיומים כלפי עיתונים שיפעיל מדיניות שתפגע בהם מכיוון שלא מוצא חן בעיניהם מה שכתבו וכן הלאה.

danakama10

New member
ממה שזכור לי שקראתי

אובמה העריץ את אביו ודווקא העובדה שנעדר מחייו נתנה לו את הילת הגיבור.

זה לא אוסף של מקרים, זו שיטתיות. הבאתי מספר מקרים לדוגמה (מדוייקים), אבל זו טיפה בים. אם אתה חושב שמשטרת המחשבות לא משפיעה על החיים שלי, אתה טועה מאוד. מעבר לכך, לא ידעתי שאסור להתנגד למשהו לא תקין רק אם הוא משפיע עליך ישירות (אחרת, מה איכפת לך שטראמפ מתקיף את העיתונות?).
טראמפ הוא אדם אחד, והוא מפעיל את זכות הדיבור שלו, בעיקר בטוויטרים. אני יודעת שלא תסכים איתי, אבל נשיא ששולח טוויטרים בלי סוף מול מערכת משומנת של סתימת פיות, לי אין לי ספק מה חמור יותר.

vinney

Well-known member
אני חושב שפיספסת את הנקודה

זה שלאובמה היה אבא זה לא משהו שצריך לעמוד כנגדו. לכולם יש אבא. למה העובדה שלאובמה היה אבא צריכה הייתה להעמיד את השמאל נגדו? ולמה זה שהאבא הזה היה דתי זה חשוב? הימין כולו דתי, אז מה?
&nbsp
אני מניח שמה שניסית להגיד זה שלהיות מוסלמי זה פשע שעובר בדורות, וזה כמובן מעיד הרבה יותר עלייך ממה שזה מעיד על השמאל שלא מסכים איתך.

JimmyGee

New member
Obama's Dad who cares

Did you just ask why we care that a sitting US President (the leader of the free world and the most powerful person in the world ) is attacking the free press
Are you kidding me​

JimmyGee

New member
What a load of garbage

Your beloved President Trump calls journalists the enemy of the state, says that NFL players peacefully protesting should be fired and that people protesting against his Supreme Court nominee should not be allowed to do so.
And these are just a few examples.
Yet you think the left is silencing people? WTF dude.

danakama10

New member
שטויות!

טראמפ הוא אדם אחד (אמנם נשיא) שמביע את דעתו חופשי חופשי, בעיקר בטוייטר, ואתה משווה את זה מול הסיסטמטיות והגודל של סתימת הפיות מהשמאל. אין השוואה בכלל. ולך יש בעיה שטראמפ רוצה שיפטרו את שחקני ה- NFL? אותם אסור ואת רוזאן בר מותר? וכן, רוב העיתונאים הוכיחו כמה הם חד צדדיים. השמאל ששולט ברוב התקשורת, הבידור והאוניברסיטאות הוא בעמדת השפעה גדולה, והם מנצלים את זה עד תום.

למעלה