סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

vinney

Well-known member
אני לא חושב שאו׳רורק מצליח למשוך רפובליקנים.

אני חושב שקרוז דוחה אותם, בדיוק כמו שרוי מור דחה אותם באלבמה.

אני גם לא חושב שלסיפור של פוקהונטס יש משמעות כלשהי מעבר לדמיונו הקודח של טראמפ. זה לא שהיא שיקרה בשבועה בסנאט או הכריזה בריש גלי שהיא יכולה לתפוס כל איבר מין נשי כי היא מפורסמת אז מותר לה, אחרי הכל... אם זה מה שידחה את המצביעים ממנה לטראמפ - אז אני לא רוצה לחיות על הפלנטה הזאת יותר.

מה שכן הוא שכשרפובליקנים לא רצו אותה בCFPB - הם קיבלו אותה בסנאט. היא הוכיחה את עצמה לא רק במחקר ועבודה אקדמית שמסבירים למה העמדות שלה, אלא גם כמי שבפועל נלחמת להשגת היעדים שהיא חושבת שצריך להציב (כולל אותו הCFPB שזה הבייבי שלה ושהרפובליקנים מנסים להפיל מבפנים).

כנ״ל לגבי בוקר - לפי מה שהבנתי הוא היה ראש עיר ניוארק די פופולרי ומצליח, וסנאטור יחסית נשכן. הוא לא סוציאליסט מובהק כמו ווארן או סנדרס, ומצד שני אינטלגנטי ובעל נסיון בממשל הן כמחוקק והן כראש עיר גדולה (וארן הגיעה לסנאט אחרי תקופה בממשל אובמה, אבל לא בראש ארגון כלשהו כי לא איפשרו לה להתמנות לראש הCFPB).

אלה בהחלט מועמדים ראויים והם בהחלט יכולים למשוך את הקול ה״independent״ (שזה מושג די חסר משמעות כי זה אומר ״כל מי שלא הצהיר על תמיכה במפלגה ברישום לבחירות״ - בקליפורניה אלה מירב הבוחרים).

מה שכן הוא שבסוף הכל מסתכם בכלכלה, והכלכלה של אובמה ממשיכה לצמוח למרות כל הנסיונות של טראמפ לחסל את הצמיחה, תוך שהוא גם לוקח לעצמו את הקרדיט על זה. תהליכים כלכליים לוקחים שנים להתפתח, ואני מניח שנתחיל לראות את הניצנים הראשונים של כלכלת טראמפ (בעיקר אינפלציה עולה) רק בשנה-שנתיים הקרובות, ולא בטוח שזה יהיה משמעותי מספיק בשביל שאנשים ישימו לב ב2020.

Immigrant

New member
"זה לא שהיא שיקרה פה, היא שיקרה שם, ואם זה מה שידחה

את המצביעים ממנה לטראמפ אני לא רוצה לחיות על הפלנטה הזאת"

הצביעות הליבראלית במיטבה. השקר שלה לא היה מי יודע חמור אז זה בסדר כי מ"שלנו".
ודעותיה הקיצוניות - לא, הן בכלל לא מפריעות, העולם יהיה טוב יותר (זהו, שלא). אבל אבוי, אם מישהו יעז להעדיף את טראמפ על פניה....או לא, אזי כי אז עדיף למות.
בינתיים טראמפ מיטיב עם אמריקה ועם העולם. כן, אני יודע שקשה לך להתמודד עם המציאות אבל זאת עובדה.

כמו שאמרתי, מחלה.

John the Savage

New member
אימיגרנט, אפשר לבקש ממך טובה קטנה?

תוכל בבקשה לכתוב שוב שטראמפ הוא הנשיא הטוב ביותר בהיסטוריה? אני מבקש כי אני צריך קצת בידור לשיפור מצב הרוח.

Immigrant

New member
משתדל, כפי שאתה רואה. והייתי ממליץ לך לבדוק שוב את משמעות

המילה "צביעות". זאת לא מילת קוד בפוקס, זה תיאור מדוייק של המפלגה הדמוקרטית והליבראלים.

vinney

Well-known member
והמילה "מחלה"?

אנשים פה התרעמו על זה שקראתי לך רשע. אתה פה קורא לי "חולה" ואיש לא פוצה פה...
&nbsp
זאת צביעות, לא שום דבר אחר.

vinney

Well-known member
למה שהדעות שלה יפריעו לי? אני מסכים איתה כמעט בהכל.

כאמור - כל פוליטיקאי משקר. זה לא סוד ולא הפתעה. השאלה היא במה ובאיזה סדר גודל. אז אם נשווה את השקרים של ווארן (ואני בטוח שיש יותר מאחד) לשקרים של טראמפ - אני מעדיף את ווארן בכל הזדמנות.
&nbsp
למה זאת צביעות?

John the Savage

New member
לא למדת עדיין ש"צביעות" זו מילת קוד לשמאלנים?

בערוצי המדיה הימנים, המילים "ליבראלי", "דמוקרט" ו"צביעות" הן מילים נרדפות. זה לא דורש הסבר. או לוגיקה. אתה צבוע בהגדרה כי אתה שמאלני.

Immigrant

New member
נו באמת, אין צורך לשחק משחקים. אתה מעדיף את ווראן מפני

שדעותיה בנושאים שונים קרובות יותר ללבך באותם נושאים, לא בגלל שהשקרים שלה פחות "מפריעים" מהשקרים של פוליטיקאי אחר. פשוט הצגת את זה כך שהשקרים שלה הם "לא כ"כ נוראיים".

vinney

Well-known member
השקרים שלה פחות מפריעים אבל.

מה איכפת לי איך היא מתארת את המשפחה שלה? היא רוצה לחשוב שהם ילידים - שתחשוב שהם ילידים, למה זה צריך לעניין אותי? זה לא משפיע לא עליי ולא על העבודה שלה בשום צורה.

היא לא פגעה באף אחד, לא גנבה מאף אחד, לא קיבלה שום טובות הנאה בגלל השקר הזה ואין גם סיבה לחשוב שהיא לא באמת האמינה בזה אז.

אתה רוצה להשוות את זה לטראמפ?

Immigrant

New member
אה, זאת צביעות. בוודאי שקיבלה טובות הנאה, השקרים שלה עזרו לה

להתקבל ללימודים ולעבודה בהרווארד.

vinney

Well-known member
זה פשוט לא נכון

ולו כי היא מעולם לא למדה בהרווארד.
&nbsp
היא כן עבדה שם, אבל אין שום עדות לכך שהסיפור עם הילידים השפיע על ההחלטה להעסיק אותה שם (למעשה יש הכחשות לכך). היא בנתה לעצמה קריירה מקצועית מאוד מרשימה ופרסמה לא מעט מחקרים בנושא ההתמחות שלה, ואין שום סיבה לחשוב שהרווארד העסיקו אותה כי היא "ילידה".

placid1

New member
נו, באמת,זו סתם התממות מצדך. אילו זה

היה נעשה על ידי מישהו מהמפלגה הרפובליקנית אני בטוחה שהיה לך מה להגיד על זה. לא סתם מישהו לבן בן לבנים קם ומסמן בטפסים שהוא פוקהונטס, יש בזה פוטנציאל להעדפות מתקנות, הטבות כלכליות ופוליטיות וכו. אין צורך לנסות להלבין כל חטא וטמטום של מי ש״בצד שלך״....

זה הצד השני של המטבע של אנשים כמו דנהקמה שמצדיקים את התוקפנות והפוליטיות של קאבנו בשימוע או את טראמפ צוחק על נכים/שבוי מלחמה/נשים שהוא דחף להן ידיים ועוד ועוד.

vinney

Well-known member
אני לא אומר שמה שהיא עשתה זה בסדר

זה טיפשי ומיותר, אין ספק.
&nbsp
אבל אין שום עדות לכך שהיא קיבלה טובה כלשהי בעקבות כך, ולכן אין טעם לנסות להעביר את הדיון לכיוון הזה.
&nbsp
אני גם לא רואה איך זה קשור לתוקפנות של קאבנו או עבירות מין של טראמפ. יש הבדל מהותי בין להגיד "אני שמינית צ'רוקי" כי אמא וסבתא סיפרו לה סיפורים לבין להגיד "העורך דין שלי שילם לכוכבת פורנו על דעת עצמו ואני בכלל לא יודע מי זאת" כדי להמנע מאישום בעבירות שוחד בחירות.

placid1

New member
הדמיון הוא לא בין המעשה שלה למעשי טראמפ. הקשר הוא

שתומכי שני הצדדים עוורים למעשים הלא ראויים של נציגיהם ויכשירו כל שרץ רק כי זה הצד שלהם. אתה מוכן לעצום עין לשקר של ווארן ודנהקמה עוצמת עין לתקיפות המיניות של טראמפ. Same diff.

vinney

Well-known member
אני לא מסכים.

אני לא חושב ששקר כלשהו (שבמקרה הזה גם לא בטוח שהיה מכוון) שווה ערך לתקיפה מינית או נסיון להמנע מהעמדה לדין על עבירה פלילית.
&nbsp
עם הגיון כזה אפשר להגיד "כל פוליטיקאי שקרן, טראמפ שקרן, אז צריך להצביע טראמפ". זה אולי עובד לדנהקמה, אבל לא - בשבילי זה לא נכון. אני לא אצביע טראמפ לא כי הוא שיקר פעם אחת לפני הרבה שנים אלא כי הוא שקרן פתלוגי ששקר עבורו זה דרך חיים.
&nbsp
אם את חושבת שרמת האמינות של ווארן זהה לרמת האמינות של טראמפ - אז הבעיה היא לא אצלי, היא אצלך.

vinney

Well-known member
הנה, מצאתי מעשה דומה של טראמפ. זכרתי שהיה משהו כזה...

https://nordic.businessinsider.com/...s-of-swedish-ancestry---but-its-a-lie-2016-8/
&nbsp
אז כן, אם השקר הכי גדול של טראמפ היה שהוא ממוצא שוודי (כשבפועל הוא ממוצא גרמני), אז אפשר היה להשוות.
&nbsp
אבל האם זה באמת השקר הכי גדול של טראמפ? האם באמת אפשר להשוות?

xbuffalomen

New member
"הדיונים" הפוליטיים כמו אוננות

משחררים לחצים , נחמדים אבל ילדים (שינוי עמדות) הם לא יוצרים ...

vinney

Well-known member
אני הייתי יותר בכיוון של קונדוליסה רייס

עד שראיתי אותה יושבת בשימועים של קבנה כאילו שהכל בסדר...

למעלה