סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

placid1

New member
ולמרות ההופעה העלובה שלו, אני לא אפול מהכסא

אם הוא ייבחר. אני רק יכולה לדמיין איזה מין שופט הוא יהיה, מדכא......

KallaGLP

New member
את כנראה צודקת, אבל מדהים:

האיש פשוט לא עונה על אף שאלה ששואלים אותו. ומאופן ההתנהלות שלו אני בהלם שהוא בכלל התקבל לבית ספר למשפטים, שלא לדבר על הפך לשופט. זה באמת מעבר לבינתי. כנראה בערך כמו שטארמפ הפך לנשיא. הוא מתנהג כמו פעוט שלקחו לו את הצעצוע החביב עליו. העליתי בדעתי שאגלה פוליטיקאי חלקלק וממולח, אך לא העליתי בדעתי שאגלה שהוא פשוט טיפש מטופש, ילדותי להחריד וחסר איפוק ותחכום לחלוטין. אם זו רמת השופטים פה (אפילו סתם שופטים רגילים) - זה ממש ממש מפחיד.

danakama10

New member
בוודאי שהיתה מעולה

הוא הציג את מה שרצה להציג, לא היו סתירות בעדות שלו, והוא נזהר מאוד מלהגרר לתשובות שעלולות היו להביא עליו את חמת הנשים והדמוקרטים החושבים. למשל, האם אתה חושב שפורד לא היתה צריכה להעלות את האשמה כלפייך? מה הוא יגיד? היא שקרנית מתועבת והדמוקרטים ממנים אותה ומשבשים את הדמוקרטיה? אז אמר שהוא ומשפחתו לא מאחלים לה שום דבר רע. ולוחצים עליו עוד ועוד, והוא לא נשבר ואמר את דעתו, אלא נתן תשובה מתחמקת. אותו הדבר שלוחצים עליו - למה אתה לא רוצה חקירה של ה- FBI? אז הוא מסביר שהחקירה שהם מנהלים זה בדיוק מה שמתרחש פה, ושהוא לא זה שאמור לקרוא ל- FBI לחקירה אבל הוא ישתף פעולה עם כל החלטה של הוועדה. מה הוא יגיד? זו טקטיקה לנסות למשוך את זה עד הבחירות?
אז הוא חזר על דברים שלא עונים בדיוק לשאלות, גם אם לכאורה הוא יוצא טמבל שלא מבין מה השאלה, כשהיה מדובר בשאלות מכשילות. וזה לא פשוט לא להגרר כך.

Fellowship

New member
ברצינות?

אולי רק לי זה נשמע שהוא מתחמק, לדוגמא כששאלו אותו מדוע הוא לא ביקש חקירת FBI,
התשובה שלו פשוט הדהימה אותי, לרעה כמובן.

KallaGLP

New member
לא, זה לא רק לך. עליבות וגועל כאלהו מזמן לא ראיתי.

אני לא הייתי נותנת ליצור הזה להתקרב לבית משפט, הוא מבזה את המעמד שהוא בעצמו אמור לייצג.

Fellowship

New member
אני מנסה להתנתק מדיעה פוליטית

ולהסתכל בצורה אובייקטיבית, לדעת אם הוא עשה מה שהוא אומרים שעשה, אני באמת לא יודע,
אבל התשובות שלו לחלק מהשאלות פשוט השאירו אותי עם פה פתוח (מזל שהיתה עוגת גבינה בסביבה שנכנסה).

שואלים מועמד לתפקיד שופט עליון מדוע הוא לא ביקש/רצה/היה בעד (לא זוכר את הניסוח) חקירת FBI ובמקום לומר:
"בהחלט, באופן חד משמעי אני בעד וסומך את ידי על רשויות אכיפת החוק,
אני בעד חקירה רחבה ככל שניתן למיצוי האמת, אשתף פעולה ככל שנדרש ובאופן מלא ומקיף,
אני קורא בזאת באופן בלתי משתמע לשתי פנים לביצוע חקירה מקצועית ומעמיקה, אני בטוח בצדקתי ומשוכנע שהצדק יצא לאור"

הוא מגמגם תשובה מתחמקת והזויה, וגם ממלמל משהו על טופס 302 ומה כבר זה יתן.

ברור לי שקריאה לחקירה מקצועית ומקיפה משמעותה דחייה של התהליך,
אבל כל תשובה פחותה בעוצמתה מהתשובה שכתבתי מעלה, לדעתי לא ראוייה.

placid1

New member
אכן. הוא אפילו לא יכול לענות ישר ולעניין בכן או לא

כשהוא נשאל אם הוא חושב שמארק ג׳אדג׳ היה צריך לבוא להעיד. הוא לא אמר כן כי הוא כנראה מפחד ממה שעלול לצאת והוא לא אמר לא כי אז זה נראה שהוא מפחד מהאמת ויש לו מה להסתיר.

KallaGLP

New member
אגב, הוא גם בפירוש שקרן

כי בהחלטה קודמת שלו עצמו הוא כתב שפוליגרף זה כלי חשוב במשפט שאין לבטל את חשיבותו, ואילו בשימוע הזה הוא טען שאין לו כל משמעות וחשיבות.

vinney

Well-known member
איזה יופי לחיות בעולם שלך...

בן אדם שמסרב לענות לשאלות החוקרים הוא זכאי, ואישה שהעזה להתלונן נגד איש רב השפעה ולהרוס כל סיכויי לחיים נורמליים לעצמה ומשפחתה כמובן שעשתה זאת כי מישהו מממן אותה.
&nbsp
וזה שהבן אדם שמסרב לענות לשאלות זאת עובדה מוגמרת ואילו הטענות שלך על "דמוקרטים מממנים אותה" זאת קונספירציה בלתי מבוססת לא מבלבל אותך לרגע.
&nbsp
איזה כיף להיות תומכת טראמפ...

meir12121

New member
האמת? אני קצת מרחם עליו

הגזים בשתיה ועשה שטות כשהיה נער ועכשיו משלם על זה בריבית דריבית.
וזה כמובן לא מוריד לדעתי מהחומרה של מה שעשה.

placid1

New member
האמת? אם אתה חושב שהוא עשה את זה אז

התשלום כרגע הוא לא בריבית דריבית, אלא בדיוק מה שמגיע לו.....

vinney

Well-known member

אם היה מורשע אז הוא בכלל לא היה מתקרב אפילו לאיפה שהוא עכשיו. היה עובד בפיצריה שכונתית והולך להגיד שלום לשכנים ולהזכיר להם שהוא registered sex offender.
&nbsp
במקום זה הוא שופט באחת מערכאות המשפיעות ביותר, ובינתיים ה"עונש" היחיד שלו יהיה, אם בכלל, שלא יקודם לערכאה עוד יותר קריטית.
&nbsp
ריבית דריבית? לא ממש...

mal1

New member
אני מרחמת על המשפחה שלו. לא עליו וכן - אני מאמינה שהוא שבור

placid1

New member
אני מרחמת על הילדות. לגבי האשה אני לא

בטוחה, לא יודעת מספיק עליה. לאורך השנים היו מקרים של בעלי השפעה שסרחו והתברר שזו שלצידם תמכה בהם למרות שידעה על מעלליהם ובחרה ליהנות מהשררה והממון....

John the Savage

New member
אז אחרי שראיתי את השימוע של פורד וקבאנה

ההערכה שלי היום לגבי הסיכוי שיהיה רוב למינוי שלו בסנאט הרבה יותר נמוכה ממה שחשבתי אתמול. אמנם הכל יכול לקרות בפוליטיקה, אבל עכשיו אני מאמין שבהסתברות די גבוהה או שקבאנה יוציא בקרוב הצהרה שהוא פורש (למרות שהוא עדיין טוען שהוא חף מפשע וכו' כו'), או שלחלופין תהיה הצבעה מחר ולא יהיה רוב למינוי שלו.

אם זה יקרה, לרפובליקנים יש עדיין מספיק זמן להעמיד מועמד אחר לפני הבחירות. וזה יכול להיות מועמד הרבה יותר קיצוני מבחינה פוליטית מאשר קאבנה. לדוגמה, השופטת איימי בארט. כך שבמידה וקבאנה לא יגיע לעליון, זה יהיה ללא ספק ניצחון לכל מי שנפגעי תקיפה מינית חשובים לו, אבל לא בהכרח ניצחון פוליטי לדמוקרטים.

למעלה