דיברגנט חדש
Well-known member
לא יכול ליפול שום טיל, כי יש לך התרעה ואת כל היתר יש לך בכל מקום.וישראל יכול ליפול עליך טיל, או אתה עלול להיות קורבן לפיגוע דריסה, או לתקיפת סכין, או לאוטובוס שיתפוצץ בסמוך למכוניתך, מה בדיוק בטוח בישראל?
לא יכול ליפול שום טיל, כי יש לך התרעה ואת כל היתר יש לך בכל מקום.וישראל יכול ליפול עליך טיל, או אתה עלול להיות קורבן לפיגוע דריסה, או לתקיפת סכין, או לאוטובוס שיתפוצץ בסמוך למכוניתך, מה בדיוק בטוח בישראל?
בכל מקרה, על קנדה לא זורקים טילים משום מקום, מעולם לא היה פיגוע באוטובוס בקנדה. מעולם לא היה פיגוע דריסה בקנדה. שכיחות הסכינאות בישראל פי מאות מבקנדה. אתה רוצה להשלות את עצמך, לא אפריע לך, אבל קנדה הרבה יותר בטוחה מישראל.לא יכול ליפול שום טיל, כי יש לך התרעה ואת כל היתר יש לך בכל מקום.
איראן גםם מאיימת עליה וכל השאר הראיתי בתגובות ההמשך ששיקרת כהרגלך בקודשבכל מקרה, על קנדה לא זורקים טילים משום מקום, מעולם לא היה פיגוע באוטובוס בקנדה. מעולם לא היה פיגוע דריסה בקנדה. שכיחות הסכינאות בישראל פי מאות מבקנדה. אתה רוצה להשלות את עצמך, לא אפריע לך, אבל קנדה הרבה יותר בטוחה מישראל.
בישראל, לא משנה איפה אתה, אתה עלול להפוך לקורבן טרור, בכל יום, בכל מקום. בקנדה לא.לא, זאת הייתה רק דוגמה אחת שבארץ אתה מרגיש בטוח ואילו שם לא.
על ללכת לביה"כ, אני בכלל לא מדבר שבחו"ל צריך שמירה ואילו כאן אין כל שמירה.
תגובת פתיחת השרשור מראה שמה שכתבת הוא שיקרי.בישראל, לא משנה איפה אתה, אתה עלול להפוך לקורבן טרור, בכל יום, בכל מקום. בקנדה לא.
יש מקום בישראל בו לא יתכן פיגוע?תגובת פתיחת השרשור מראה שמה שכתבת הוא שיקרי.
בדיוק כמו בכל מקום בעולם, אם זה פלילי או לאומני.יש מקום בישראל בו לא יתכן פיגוע?
לא אפריע לך להשלות את עצמך.
אתה חי באשליות, נא השווה את הסיכוי של אדם להיות קורבן פיגוע בישראל לסיכוי שלו להיות קורבן פיגוע בקנדה.בדיוק כמו בכל מקום בעולם, אם זה פלילי או לאומני.
יש לך נתונים להשוואה?אתה חי באשליות, נא השווה את הסיכוי של אדם להיות קורבן פיגוע בישראל לסיכוי שלו להיות קורבן פיגוע בקנדה.
לא, כי בקנדה אין פיגועים.יש לך נתונים להשוואה?
אתה מאמין לעצמך?לא, כי בקנדה אין פיגועים.
אוקיי, אדייק. בקנדה לא היו פיגועים עד היום, אך זו לא ערובה שלא יהיו לעולם. על סמך הנתונים הקיימים, קנדה הרבה יותר בטוחה מישראל.אתה מאמין לעצמך?
זה כמו שתכתוב שיש 100% היתכנות סטטיסטית בבטיחות של חיסון, אתה מגחיך את עצמך
גם ה"דיוק" שלך הוא לא דיוק ואותו הערה שכתבתי לך ממשיכה להיות תקפה.אוקיי, אדייק. בקנדה לא היו פיגועים עד היום, אך זו לא ערובה שלא יהיו לעולם. על סמך הנתונים הקיימים, קנדה הרבה יותר בטוחה מישראל.
פיגוע זה סוג ספציפי של רצח, לא כל רצח הוא פיגוע, הדוגמאות שנתת לא מתאימות. לגבי השמן, מי שהתחיל בשקרים הוא ai27.גם ה"דיוק" שלך הוא לא דיוק ואותו הערה שכתבתי לך ממשיכה להיות תקפה.
הנה בשלוף, לרבות במקום מגוריך:
להמשיך?
הפיגוע שזעזע את קנדה: מאסר עולם לנהג שרצח משפחה מוסלמית
האידיליה התנפצה: קנדה מתעוררת למציאות של טרור
N12 - ניסיון פיגוע על גבול ארה"ב-קנדה: שני בני אדם נהרגו
הטבח בנובה סקוטיה
אגב, במקרה שלך, כבר הוכחת שאתה משקר בנתונים, בכדי להאדיר את בחירתך להגר לקנדה ולכן אני מניח שגם כאן ידעת ושיקרת
תזכורת לשקר הקודם שלך כפי שהראתי בתגובה #30 בתת דיון על מחירי השמנים שטענת שקנדה זולה יותר והבאת צילום מסך מקליפורניה בדולר אמריקאי וכתבת שזה מקנדה בדולר קנדי ובקיצור, שקרן נשאר שקרן
באמת, פיגוע דריסה מכוונת של מוסלמי לא נחשב פיגוע טרור מבחינתך?פיגוע זה סוג ספציפי של רצח, לא כל רצח הוא פיגוע, הדוגמאות שנתת לא מתאימות.
הסברתי לך בתגובה #30 שלי שהפנתי אליה גם בתגובתי הקודמת, שלא משנה, מי התחיל ובמיוחד ששיקרת לי ולא לו בכוונה תחילה ובמצח נחושהלגבי השמן, מי שהתחיל בשקרים הוא ai27.
זה אחד מתוך ארבע, מה עם השאר? כשהרוצח מכוון לאנשים ספציפיים שהוא מכיר ודאי שזה רצח רגיל ולא פיגוע, גם דוגמה כזו, במקרה מהפרובינתיה שלי, נתת. דיברנו על הסיכון ליהודי ולא למוסלמים אז למה הבאת את הדוגמה הראשונה?באמת, פיגוע דריסה מכוונת של מוסלמי לא נחשב פיגוע טרור מבחינתך?
כמה עוד תבזה את עצמך?
הסברתי לך בתגובה #30 שלי שהפנתי אליה גם בתגובתי הקודמת, שלא משנה, מי התחיל ובמיוחד ששיקרת לי ולא לו בכוונה תחילה ובמצח נחושה
הנה בשלוף, אתה מוזמן לבחור, יש בשפעזה אחד מתוך ארבע, מה עם השאר? כשהרוצח מכוון לאנשים ספציפיים שהוא מכיר ודאי שזה רצח רגיל ולא פיגוע, גם דוגמה כזו, במקרה מהפרובינתיה שלי, נתת. דיברנו על הסיכון ליהודי ולא למוסלמים אז למה הבאת את הדוגמה הראשונה?
לספור שכחת.הנה בשלוף, אתה מוזמן לבחור, יש בשפע
גוגל עושה זאת טוב יותר ממני ומרוב שיש בשפע, הוא לא כתב את המספר ומפנה לדפים אחרי דפים כפי שניתן לראות בתחתית דף החיפוש.לספור שכחת.
זה כלל לא משנה, ברגע שרשור אליו התייחסת התחיל בשקר האפשרויות היחידות להתמודד עמו הן להתעלם ממנו לגמרי או לשקר עד שאי אפשר יהיה להתייחס אליו בכלל, מכיוון שהשתמשת הטיעונים בו בחרתי באפשרות השנייה.באמת, פיגוע דריסה מכוונת של מוסלמי לא נחשב פיגוע טרור מבחינתך?
כמה עוד תבזה את עצמך?
הסברתי לך בתגובה #30 שלי שהפנתי אליה גם בתגובתי הקודמת, שלא משנה, מי התחיל ובמיוחד ששיקרת לי ולא לו בכוונה תחילה ובמצח נחושה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.