סופרמן, במיוחד בשבילך 📣

דיברגנט חדש

Well-known member
וישראל יכול ליפול עליך טיל, או אתה עלול להיות קורבן לפיגוע דריסה, או לתקיפת סכין, או לאוטובוס שיתפוצץ בסמוך למכוניתך, מה בדיוק בטוח בישראל?
לא יכול ליפול שום טיל, כי יש לך התרעה ואת כל היתר יש לך בכל מקום.

SupermanZW

Well-known member
לא יכול ליפול שום טיל, כי יש לך התרעה ואת כל היתר יש לך בכל מקום.
בכל מקרה, על קנדה לא זורקים טילים משום מקום, מעולם לא היה פיגוע באוטובוס בקנדה. מעולם לא היה פיגוע דריסה בקנדה. שכיחות הסכינאות בישראל פי מאות מבקנדה. אתה רוצה להשלות את עצמך, לא אפריע לך, אבל קנדה הרבה יותר בטוחה מישראל.

דיברגנט חדש

Well-known member
בכל מקרה, על קנדה לא זורקים טילים משום מקום, מעולם לא היה פיגוע באוטובוס בקנדה. מעולם לא היה פיגוע דריסה בקנדה. שכיחות הסכינאות בישראל פי מאות מבקנדה. אתה רוצה להשלות את עצמך, לא אפריע לך, אבל קנדה הרבה יותר בטוחה מישראל.
איראן גםם מאיימת עליה וכל השאר הראיתי בתגובות ההמשך ששיקרת כהרגלך בקודש (n)

SupermanZW

Well-known member
לא, זאת הייתה רק דוגמה אחת שבארץ אתה מרגיש בטוח ואילו שם לא.
על ללכת לביה"כ, אני בכלל לא מדבר שבחו"ל צריך שמירה ואילו כאן אין כל שמירה.
בישראל, לא משנה איפה אתה, אתה עלול להפוך לקורבן טרור, בכל יום, בכל מקום. בקנדה לא.

SupermanZW

Well-known member
אתה מאמין לעצמך?
זה כמו שתכתוב שיש 100% היתכנות סטטיסטית בבטיחות של חיסון, אתה מגחיך את עצמך :)
אוקיי, אדייק. בקנדה לא היו פיגועים עד היום, אך זו לא ערובה שלא יהיו לעולם. על סמך הנתונים הקיימים, קנדה הרבה יותר בטוחה מישראל.

דיברגנט חדש

Well-known member
אוקיי, אדייק. בקנדה לא היו פיגועים עד היום, אך זו לא ערובה שלא יהיו לעולם. על סמך הנתונים הקיימים, קנדה הרבה יותר בטוחה מישראל.
גם ה"דיוק" שלך הוא לא דיוק ואותו הערה שכתבתי לך ממשיכה להיות תקפה.
הנה בשלוף, לרבות במקום מגוריך:
  1. הפיגוע שזעזע את קנדה: מאסר עולם לנהג שרצח משפחה מוסלמית

2. האידיליה התנפצה: קנדה מתעוררת למציאות של טרור​

3. N12 - ניסיון פיגוע על גבול ארה"ב-קנדה: שני בני אדם נהרגו​

4. הטבח בנובה סקוטיה​

להמשיך?
אגב, במקרה שלך, כבר הוכחת שאתה משקר בנתונים, בכדי להאדיר את בחירתך להגר לקנדה ולכן אני מניח שגם כאן ידעת ושיקרת (n)
תזכורת לשקר הקודם שלך כפי שהראתי בתגובה #30 בתת דיון על מחירי השמנים שטענת שקנדה זולה יותר והבאת צילום מסך מקליפורניה בדולר אמריקאי וכתבת שזה מקנדה בדולר קנדי (n) ובקיצור, שקרן נשאר שקרן|!|

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
גם ה"דיוק" שלך הוא לא דיוק ואותו הערה שכתבתי לך ממשיכה להיות תקפה.
הנה בשלוף, לרבות במקום מגוריך:
  1. הפיגוע שזעזע את קנדה: מאסר עולם לנהג שרצח משפחה מוסלמית

2. האידיליה התנפצה: קנדה מתעוררת למציאות של טרור​

3. N12 - ניסיון פיגוע על גבול ארה"ב-קנדה: שני בני אדם נהרגו​

4. הטבח בנובה סקוטיה​

להמשיך?
אגב, במקרה שלך, כבר הוכחת שאתה משקר בנתונים, בכדי להאדיר את בחירתך להגר לקנדה ולכן אני מניח שגם כאן ידעת ושיקרת (n)
תזכורת לשקר הקודם שלך כפי שהראתי בתגובה #30 בתת דיון על מחירי השמנים שטענת שקנדה זולה יותר והבאת צילום מסך מקליפורניה בדולר אמריקאי וכתבת שזה מקנדה בדולר קנדי (n) ובקיצור, שקרן נשאר שקרן|!|
פיגוע זה סוג ספציפי של רצח, לא כל רצח הוא פיגוע, הדוגמאות שנתת לא מתאימות. לגבי השמן, מי שהתחיל בשקרים הוא ai27.

דיברגנט חדש

Well-known member
פיגוע זה סוג ספציפי של רצח, לא כל רצח הוא פיגוע, הדוגמאות שנתת לא מתאימות.
באמת, פיגוע דריסה מכוונת של מוסלמי לא נחשב פיגוע טרור מבחינתך?
כמה עוד תבזה את עצמך?
לגבי השמן, מי שהתחיל בשקרים הוא ai27.
הסברתי לך בתגובה #30 שלי שהפנתי אליה גם בתגובתי הקודמת, שלא משנה, מי התחיל ובמיוחד ששיקרת לי ולא לו בכוונה תחילה ובמצח נחושה (n)

SupermanZW

Well-known member
כמה עוד תבזה את עצמך?

הסברתי לך בתגובה #30 שלי שהפנתי אליה גם בתגובתי הקודמת, שלא משנה, מי התחיל ובמיוחד ששיקרת לי ולא לו בכוונה תחילה ובמצח נחושה (n)
זה אחד מתוך ארבע, מה עם השאר? כשהרוצח מכוון לאנשים ספציפיים שהוא מכיר ודאי שזה רצח רגיל ולא פיגוע, גם דוגמה כזו, במקרה מהפרובינתיה שלי, נתת. דיברנו על הסיכון ליהודי ולא למוסלמים אז למה הבאת את הדוגמה הראשונה?

דיברגנט חדש

Well-known member
זה אחד מתוך ארבע, מה עם השאר? כשהרוצח מכוון לאנשים ספציפיים שהוא מכיר ודאי שזה רצח רגיל ולא פיגוע, גם דוגמה כזו, במקרה מהפרובינתיה שלי, נתת. דיברנו על הסיכון ליהודי ולא למוסלמים אז למה הבאת את הדוגמה הראשונה?
הנה בשלוף, אתה מוזמן לבחור, יש בשפע :)

SupermanZW

Well-known member
כמה עוד תבזה את עצמך?

זה כלל לא משנה, ברגע שרשור אליו התייחסת התחיל בשקר האפשרויות היחידות להתמודד עמו הן להתעלם ממנו לגמרי או לשקר עד שאי אפשר יהיה להתייחס אליו בכלל, מכיוון שהשתמשת הטיעונים בו בחרתי באפשרות השנייה.

למעלה