SupermanZW
Well-known member
לספור שכחת.הנה בשלוף, אתה מוזמן לבחור, יש בשפע
לספור שכחת.הנה בשלוף, אתה מוזמן לבחור, יש בשפע
גוגל עושה זאת טוב יותר ממני ומרוב שיש בשפע, הוא לא כתב את המספר ומפנה לדפים אחרי דפים כפי שניתן לראות בתחתית דף החיפוש.לספור שכחת.
זה כלל לא משנה, ברגע שרשור אליו התייחסת התחיל בשקר האפשרויות היחידות להתמודד עמו הן להתעלם ממנו לגמרי או לשקר עד שאי אפשר יהיה להתייחס אליו בכלל, מכיוון שהשתמשת הטיעונים בו בחרתי באפשרות השנייה.באמת, פיגוע דריסה מכוונת של מוסלמי לא נחשב פיגוע טרור מבחינתך?
כמה עוד תבזה את עצמך?
הסברתי לך בתגובה #30 שלי שהפנתי אליה גם בתגובתי הקודמת, שלא משנה, מי התחיל ובמיוחד ששיקרת לי ולא לו בכוונה תחילה ובמצח נחושה
קרי, כל רצונך להטריל אחרת היית עונה ברצינות ולא משקר לתגובות כמו שלי, אך אתה בחרת להטריל כי זאת הדרך שלך לשכנע את עצמך בבריחה שלך מהארץזה כלל לא משנה, ברגע שרשור אליו התייחסת התחיל בשקר האפשרויות היחידות להתמודד עמו הן להתעלם ממנו לגמרי או לשקר עד שאי אפשר יהיה להתייחס אליו בכלל, מכיוון שהשתמשת הטיעונים בו בחרתי באפשרות השנייה.
לא, כי אין דרך להתמודד עם טיעונים המובאים בשרשור שהודעת הפתיחה שלו מכילה שקרים, כי השקרים בו מתגלגלים לכל אורכו באופן בלתי נמנע, כי כל הודעה נוספת בו מתייחסת להודעה הראשונה המכילה שקרים ודנה בה. אם כבר, אתה הוא המטריל מכיוון שהבאת טיעונים מאותו שרשור שמלכתחילה אין להתייחס אליו. רשמתי לי את התרגיל. ai27 ואתה חשבתם על זה ביחד?קרי, כל רצונך להטריל אחרת היית עונה ברצינות ולא משקר לתגובות כמו שלי, אך אתה בחרת להטריל כי זאת הדרך שלך לשכנע את עצמך בבריחה שלך מהארץ
במקום להודות בטעותך ששיקרת, אתה ממשיך לבזות את עצמך ומוריד את הערך שלך לריצפה.לא, כי אין דרך להתמודד עם טיעונים המובאים בשרשור שהודעת הפתיחה שלו מכילה שקרים, כי השקרים בו מתגלגלים לכל אורכו באופן בלתי נמנע, כי כל הודעה נוספת בו מתייחסת להודעה הראשונה המכילה שקרים ודנה בה. אם כבר, אתה הוא המטריל מכיוון שהבאת טיעונים מאותו שרשור שמלכתחילה אין להתייחס אליו. רשמתי לי את התרגיל. ai27 ואתה חשבתם על זה ביחד?
הבאת קישור שמוביל לקישור לשרשור שהחל בהודעה שקרית. אני אמשיך להזכיר זאת. אגב, אתה משקר שוב כי הודיתי ששיקרתי, אך אמרתי גם ששיקרתי כתגובה לרפרנס לשרשור שהחל בשקר וכל הודעה בו מתייחסת לאותו שקר. זו לא הייתה טעות, זה היה מכוון. מי שיעקוב אחר הקישורים עד תחילת הלולאה יבחין בכך בקלות.במקום להודות בטעותך ששיקרת, אתה ממשיך לבזות את עצמך ומוריד את הערך שלך לריצפה.
חבל
ולטענתך, השיקרית הנוספת, לא עשיתי שום שת"פ עם ai27 וכל תגובותיי התבססו על נתונים אמיתים.
: החלף את הכינוי של לפינוקיו, זה יותר מתאים מאשר גיבור על
זה שמישהו אחר שיקר לך וגם זה לא נכון, לא מקנה לך את האפשרות לשקר למישהו אחר שלא התייחס למה שכתבתם אלא כתב עצמאית, תמשיך לבזות אותך, אתה מתחרה עם מ.ח.פ וזה לא לזכותךהבאת קישור שמוביל לקישור לשרשור שהחל בהודעה שקרית. אני אמשיך להזכיר זאת. אגב, אתה משקר שוב כי הודיתי ששיקרתי, אך אמרתי גם ששיקרתי כתגובה לרפרנס לשרשור שהחל בשקר וכל הודעה בו מתייחסת לאותו שקר. זו לא הייתה טעות, זה היה מכוון. מי שיעקוב אחר הקישורים עד תחילת הלולאה יבחין בכך בקלות.
בישראל אתה הרוב ואם לא תעשה טעויות ולא תיתן שיקרה שלא תהיה הרוב, תרגיש בטוח ללכת לבי"ס, לא תצטרך ליווי.
זאת רק דוגמה אחת שנתתי אותה בגלל מה שקרה אצלכם בקנדה.
ההיסטוריה הוכיחה שהתבוללות לא מספיקה אלא אם כן עברו מס' דורות, יש כאלו שטוענים על 4 דורות ויש כאלו שטוענים שהסתכלו 7 דורות אחורה.כל מה שאתה אומר לא רלבנטי לגבי מי שמבחינה מעשית התבולל (כלומר, אולי נשוי ליהודיה, אבל ממילא לא חי לפי מאפיינים יהודיים ) ואין לו ילדים.
ההיסטוריה הוכיחה שהתבוללות לא מספיקה אלא אם כן עברו מס' דורות, יש כאלו שטוענים על 4 דורות ויש כאלו שטוענים שהסתכלו 7 דורות אחורה.
ומהיכן בטחונך שלא יהיה שידור חוזר?זו לא ההיסטוריה מוכיחה אלא אירוע יחודי בהיסטוריה. וגם אז היה מדובר במדיניות שהוכתבה ע"י השלטון כחלק מאידיאולוגיה מסוימת.
ומהיכן בטחונך שלא יהיה שידור חוזר?
מה שאתה מדבר הוא על מדינה שלך לעומת שואה שמתרחשת לא במדינה שלך.נעזוב את זה שאני לא מבין את ההיגיון של להגיב לאחר חודש (סגנון חוזר אצלך, וזה לא שהיית בחופשה ולא הגבת בכלל בתפוז).
ביטחון אף פעם אין בשום דבר. הממלכה העצמאית האחרונה הייתה בתקופת החשמונאים והחזיקה מעמד בקושי 80 שנה. יש לך ביטחון שהמדינה לא תיפול ע"י כוחות אויב מתישהו? הפסד במלחמה וכיבוש ע"י כוח צבאי אלה אירועים הרבה יותר סבירים שהתרחשו יותר פעמים בהיסטוריה מאשר השואה.
מה שאתה מדבר הוא על מדינה שלך לעומת שואה שמתרחשת לא במדינה שלך.
במקרה הזה, האופציה השנייה היא הנכונה, כתבת דברים נכונים בתגובתך ולא היה לי מה להשיב לך ורק במהלך תגובותיי לסופרמן, נזכרתי בתגובתך ורציתי לחדד את ההבדל בין בתוך המדינה ומחוצה לה.אוקי אז אחת מן השתיים:
- או שאתה בכוונה משהה את התגובה שלך כדי לגרום לי לאבד עניין/ לא לזכור מה הנושא ולוותר מלהגיב
- או שאתה נזקק לזמן ממושך כדי להתמודד עם מה שאני כותב.
אכן, אך בניגוד לעמים אחרים, ל0מולנים אין עקומת למידה והכסף מדבר אצלם, כך שאין להם בעיה לחזור ולהתגורר במדינה שבה התרחשה השואה ויש שם את הניאו נאציים, שאם היה להם את הכוח, היו גם היום חוזרים על מעשיהם.אנחנו מדברים על סיכוי להישאר בחיים לעומת למות. לאדם השואף לחיות זה לא יותר מדי משנה אם ימות בחוץ לארץ , או ימות בארצו. הוא מחפש את הסיטואציה בה הסיכוי לא למות כלל הוא הגבוה ביותר. השואה הוא אירוע יחודי בהיסטוריה. האם יכול להתרחש שוב? תמיד יש אפשרות. לעומת זאת, כיבושים (לא רק של ארץ ישראל, אלא בכלל) ורצח עם כחלק מהכיבוש, אלו אירועים שהתרחשו ברחבי העולם מספר פעמים ובמקומות שונים, ולכן על סמך העבר הסיכוי לאירוע כזה גדול הרבה יותר.
לגבי סופרמן, אני לא מנסה לשכנע אותו, רק מלין על שקריו בכדי להצדיק את בריחתו השפנית מהארץ והשארת הוריו הזקנים והחולים לבדם.וכהערת שוליים - לא נכנסתי לנבכי הויכוח שלך עם סופרמן , אך הוא מגוחך בעיניי. זה נראה כביכול ממש חשוב לך לשכנע אותו שרע לו ושהוא שגה שהיגר לקנדה. מדובר בבחור מבוגר. לו רצה לחזור לישראל היה יכול לעשות את זה. המדינה גם נותנת הטבות לתושבים חוזרים, וזה בטח יותר קל לבצע חזרה לישראל, מאשר לבצע את הכיוון ההפוך של הגירה מישראל לקנדה כאשר אין לך אזרחות. הוא בכל זאת בוחר להישאר שם, אז כנראה שלו ספציפית יותר טוב במקום שהוא נמצא. שחרר...
במקרה הזה, האופציה השנייה היא הנכונה, כתבת דברים נכונים בתגובתך ולא היה לי מה להשיב לך ורק במהלך תגובותיי לסופרמן, נזכרתי בתגובתך ורציתי לחדד את ההבדל בין בתוך המדינה ומחוצה לה.
אכן, אך בניגוד לעמים אחרים, ל0מולנים אין עקומת למידה והכסף מדבר אצלם, כך שאין להם בעיה לחזור ולהתגורר במדינה שבה התרחשה השואה ויש שם את הניאו נאציים, שאם היה להם את הכוח, היו גם היום חוזרים על מעשיהם.
לדעתי, זה רק שאלה של זמן, שאכן יממשו את חזונם.
לגבי סופרמן, אני לא מנסה לשכנע אותו, רק מלין על שקריו בכדי להצדיק את בריחתו השפנית מהארץ והשארת הוריו הזקנים והחולים לבדם.
אם היה מרגיש טוב עם עצמו לא היה צריך להמציא לעצמו שקרים ולנסות לשכנע אותנו במעשהו, הדבר שקול לאימהות אגואיסטיות שממציאות לעצמן סיפור שפעוט בין 3 חודשים צריך חברה ועל כן שולחות למשפחתון או אימהות שלא מניקות ומספרות סיפור שאימא שמחה היא אימא טובה יותר ועוד ...
אתה צודק במקרה של מתבולל בלי חזות של יהודי, אך אלו שתזהה אותם מק"מ, לא יעזור להם התבוללות.שמע, אני מוחמא
אני מבין מה רצית לחדד, אך למיטב הבנתי החידוד הזה פחות רלוונטי משום שהשאלה לא הייתה היכן עדיף למות - בישראל או בגולה, אלא היכן יש סיכוי יותר לחיות.
אני לא נכנס בכלל לשאלה אם מומלץ או לא לרדת מהארץ, או אם טוב יותר במדינות אחרות. נכסתי רק לגבי הסוגיה של למות מוות אלים כתוצאה מטרור/מלחמה או אנטישמיות. אני עדיין סבור שלגבי יהודים מתבוללים הסיכון להיפגע הוא קלוש. ואירוע השואה הוא אירוע מאוד יחודי שהסיכוי שלו להתרחש שוב הוא נמוך יותר מאשר שישראל תיפגע קשות מכוחות אויב (בקרוב מאוד איראן גרעינית. השעון בטהרן נמצע על 2040, אבל לך תדע, אולי יעודכן).
גם ה0סמולנים שעוברים לגור בגרמניה לא רלוונטים, כי לא דיברנו דווקא על הגירה לגרמניה. סופרמן בכלל היגר לקנדה.
אם הוא היה חושב שעשה מעשה נכון, לא היה צריך להצדיק את עצמו.בו נניח לצורך העניין שאתה צודק בכל מה שאתה אומר (ואפשר להתווכח על זה) שסופרמן פעל ממניעים אגואיסטים ודאג רק לתחת שלו. אז מבחינת הדאגה לרווחתו הוא עשה מעשה נכון, ובלי קשר , למה זה כל כך אכפת לך? אתה אפילו לא מכיר אותו.
שיחנקו הקנדים עם הפלסטינים שלהם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.