דיברגנט חדש
Well-known member
דברים דינמיים ואחרי ה-7.10.23 השתנו מס' דברים והואיל והיא כותבת ממקור ראשון (הוריה), יש להאמין לה.יש בציטוט פרט לא אמין, בהונג קונג אף פעם לא הייתה אנטישמיות, מעריצים שם יהודים.
דברים דינמיים ואחרי ה-7.10.23 השתנו מס' דברים והואיל והיא כותבת ממקור ראשון (הוריה), יש להאמין לה.יש בציטוט פרט לא אמין, בהונג קונג אף פעם לא הייתה אנטישמיות, מעריצים שם יהודים.
או שפשוט מדובר בכתב תעמולה והמשפטים שלה מודרכים. בהונג קונג מעולם לא הייתה תעמולה אנטישמית, ההונג קונגים מעריצים יהודים בגלל הצלחתם בעסקים. יש בהונג קונג סטריאוטיפ שכל היהודים עשירים וחכמים ושמי שרוצה להיות איש עסקים מוצלח או מוצלח יותר צריך ללמוד מהיהודים.דברים דינמיים ואחרי ה-7.10.23 השתנו מס' דברים והואיל והיא כותבת ממקור ראשון (הוריה), יש להאמין לה.
גם הגרמנים סברו כך וזה הוביל לאנטישמיות, כי טענו שלוקחים להם את הפרנסה ואת הסוף אתה מכיר ...או שפשוט מדובר בכתב תעמולה והמשפטים שלה מודרכים. בהונג קונג מעולם לא הייתה תעמולה אנטישמית, ההונג קונגים מעריצים יהודים בגלל הצלחתם בעסקים. יש בהונג קונג סטריאוטיפ שכל היהודים עשירים וחכמים ושמי שרוצה להיות איש עסקים מוצלח או מוצלח יותר צריך ללמוד מהיהודים.
כלכלת הונג קונג משגשגת והם לא מאשימים את היהודים בשום דבר.גם הגרמנים סברו כך וזה הוביל לאנטישמיות, כי טענו שלוקחים להם את הפרנסה ואת הסוף אתה מכיר ...
בכלכלה תמיד יהיו פיקים ותמיד יהיו תקופות שפל, קרה גם למעצמה הגדולה בעולם.כלכלת הונג קונג משגשגת והם לא מאשימים את היהודים בשום דבר.
נכון, וגם בתקופות השפל בהונג קונג אף פעם לא האשימו את היהודים. בקיצור, מצאת (אפילו שלא חיפשת) מקום בו מעולם לא הייתה אנטישמיות.בכלכלה תמיד יהיו פיקים ותמיד יהיו תקופות שפל, קרה גם למעצמה הגדולה בעולם.
מה כמות המוסלמים שם? האם יש גידול בכמותם?נכון, וגם בתקופות השפל בהונג קונג אף פעם לא האשימו את היהודים. בקיצור, מצאת (אפילו שלא חיפשת) מקום בו מעולם לא הייתה אנטישמיות.
יש מעט מוסלמים בהונג קונג, וגם שם יש גידול בכמותם, אבל זה לא משנה, אין שם אנטישמיות. גם באלבניה, מדינה מוסלמית, אין אנטישמיות ומעולם לא הייתה.מה כמות המוסלמים שם? האם יש גידול בכמותם?
העולם השתנה, מה שהיה נכון בעבר כבר לא מחייב שימשיך להיות בהווה ובטח לא בעתיד.יש מעט מוסלמים בהונג קונג, וגם שם יש גידול בכמותם, אבל זה לא משנה, אין שם אנטישמיות. גם באלבניה, מדינה מוסלמית, אין אנטישמיות ומעולם לא הייתה.
אני לא מסתיר את זהותי וגם לא מבליט אותה, אני חי את חיי ומתנהג נורמלי. לא כתוב לי על המצח "יהודי", גם לך לא.העולם השתנה, מה שהיה נכון בעבר כבר לא מחייב שימשיך להיות בהווה ובטח לא בעתיד.
זאת גם הסיבה שאתה מסתיר את זהותך מפחד שהאנטישמיות תגיע למקום מגוריך.
ברגע שאתה לא ממלא בטפסים שאתה יהודי ובמקום זאת רושם חסר דת, משמע אתה מסתיר את זהותך היהודית.אני לא מסתיר את זהותי וגם לא מבליט אותה, אני חי את חיי ומתנהג נורמלי. לא כתוב לי על המצח "יהודי", גם לך לא.
עזוב טפסים, בוא נדבר על חיי היום יום, הרי זה מה שמשנה באמת. בישראל לא מרגיש לך מוזר לפעמים שאנשים מדברים רוסית, אמהרית, צרפתית, סינית, וכו'? ונגיד שלא, האם לא שמעת על מקרים שבהם אמרו לאדם שדיבר שפה שאינה עברית "דבר עברית, אתה בישראל"? עזוב פחד, אני לא מדבר על תקיפה אלימה, אני מדבר על עצם הציפיה מכל אחד לדבר עברית, כולל ציפיות של אלה שאינם מכירים. אז בקנדה לא מעירים, כי זה נחשב מאוד לא מנומס, אבל כן מצפים מכל אחד לדבר אנגלית. מי שמדבר את שפת המקום כברירת מחדל מעיד על עצמו השתלב היטב. הרי בישראל אפילו למי שמדבר יידיש קוראים "גלותי" ומה זה "גלותי" אם לא זר? בחרתי בקנדה להיות הבית שלי ואין לי רצון לחוש בה זר אלא שייך ואכן אני חש שייך כי כך בחרתי ומאותה סיבה בדיוק כשאני לא בביתי אני מדבר אנגלית (וכאשר אני בקוויבק אז בצרפתית). בבית אני לפעמים מדבר עם בת זוגי עברית או ספרדית (היא ארגנטינאית ולפעמים מעדיפה לדבר ספרדית), מחוץ לבית לא, כי לא מתאים, ולא מפחד אלא מבחירה ומרצון לא רק להרגיש שייכים אלא להראות שאנחנו שייכים.ברגע שאתה לא ממלא בטפסים שאתה יהודי ובמקום זאת רושם חסר דת, משמע אתה מסתיר את זהותך היהודית.
ברגע שאתה מפחד לדבר עברית ברחוב, סימן שאתה מסתיר שאתה יהודי.
ברגע ששואלים אותך את המוצא שלך ואתה מתחמק מתשובה, סימן שאתה מסתיר את היותך יהודי.
נכון, גם לי לא כתוב על המצח שאני יהודי וכשאני מטייל בחו"ל, מסתכל הייטב היכן אני יכול להרגיש חופשי והיכן לא לגבי זהותי היהודית ובשום פנים ואופן לא הייתי מוכן לחיות במקום שבו אני צריך להסתיר את זהותי.
בישראל בטוח? בהשוואה למה?ליהודי אין שום מקום בטוח למעט ישראל .
בקצב התגברות האיסלם באירופה .
בלגיה ,גרמניה ,הולנד ועוד
יסבלו בעוד כמה שנים ולא יידעו איך לצאת מזה .
גרמניה לדוגמא מנסה להחזיר את כל הפליטים שברחו
מסוריה בזמן משטרו של אסד
והיום אחרי נפילתו מנסים להחזיר אותם לסוריה בחלקם חוזרים לבד
האם הגרמני בן זמננו אשם במה שעשו אבותיו?אסור לעולם לסלוח לגרמניה על מה שעשתה ליהודים. ארצות הברית דווקא אוהבת אותנו יחסית.
זה מאוד תלוי בהתנהלותוהאם הגרמני בן זמננו אשם במה שעשו אבותיו?
השאלה, אם עושה זאת רק כלפי חוץ ואת זה אין לך את האפשרות לדעת.זה מאוד תלוי בהתנהלותו
אם הוא מתנער מהם ולא ממשיך את דרכם - וודאי שלא
הכול זה חינוך מבית וברור שהחינוך הושרש מטה לצאצאים.אבל מכיוון שרבים מהם (כיחידים - וכמדינה) מחפשים איך להסית נגד יהודים (ומדינת ישראל) ומממנים ארגונים רבים שמטרתם לפגוע בנו תוך שימוש בתירוצים שונים ומשונים
הם לא יכולים להסתתר תחת הטענה "אין לנו קשר למעשי אבותינו"
אכן. לבן אנוש אין שום דרך לדעת,השאלה, אם עושה זאת רק כלפי חוץ ואת זה אין לך את האפשרות לדעת
שווארצנגר מספר את זכרונותיו של ילד שגדל באוסטריה של אחרי מלחמת העולם - ולטענתו לכל הילדים היו פוסטרים של הנאציםהכול זה חינוך מבית וברור שהחינוך הושרש מטה לצאצאים.
אכן. לבן אנוש אין שום דרך לדעת,
אבל אם במרחב הציבורי: במערכת החינוך, בתוכניות במימון ממשלתי, ובתקשורת - אין חזרה לאותן השקפות אפלות,
מדובר בתופעה חריגה שתדעך מעצמה
אלא שזאת הבעיה - כדי לעקוף את האיסור על הסתה תקשורתית בגרמניה - הגרמנים מממנים מזה עשורים את מי שמסית נגד יהודים - אפילו בארץ ישראל עצמה.
וכך הם יכולים: לממן עיתון הסתה בארץ ישראל, שמפרסם כתבות באנגלית,
ולצטט אותן
לממן ארגון שמסית באופן מזעזע נגד יהודים - ולאמץ אוטומטית כל טענה שהנאצים העובדים בו מעלים
שווארצנגר מספר את זכרונותיו של ילד שגדל באוסטריה של אחרי מלחמת העולם - ולטענתו לכל הילדים היו פוסטרים של הנאצים
החינוך הזה לא שרד - וכיום ספק אם זו תופעה משמעותית.
אבל המנהגים הפסולים שכן המשיכו בהם - ממשיכים להרעיל את הצאצאים
השאלה, אם עושה זאת רק כלפי חוץ ואת זה אין לך את האפשרות לדעת.
הכול זה חינוך מבית וברור שהחינוך הושרש מטה לצאצאים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.