סיבות לחוסר נסיון מיני

• פותח הנושא lb215
  • פורסם בתאריך

Reyn

New member
בהמשך הדיון כתבת שהקושי שלך למצוא זוגיות

נובע מביישנות וביטחון עצמי נמוך. אני לא יודע בדיוק מה הכוונה בנוגע לישבן שלך (את מוזמנת להעלות תמונה
) והאם זה נחשב למראה שמרתיע בחורים או לא, אבל בכל מקרה לא טענת שהבעיה העיקרית שלך קשורה לעודף משקל. שימי לב שההודעה המקורית שלי התייחסה לאנשים שסובלים מעודף משקל קיצוני, שהוא בבסיס הקושי הזוגי שלהם, ולאנשים הללו כוונה גם ההודעה שלי שעוסקת בביטחון עצמי.

Reyn

New member
(למען הבהירות: הכוונה לתמונה עם בגדים..

אני לא נוהג להציע לאנשים לפרסם בפורומים תמונות פורנו של עצמם..)

התייחסתי אך ורק לאופנה שללא ספק מורידה בטחון

שאני לא נכנסת למכנס מידה 44 (בחיי שבמקור אולי 38) זה עושה לי רע מאוד וזה מוריד בטחון. למרות שזה רק מספר!! ואני יודעת שהסביבה תופסת אותי דווקא אחת שנראת טוב. ובכל זאת זה מעגל קסמים, בנות אוכלות סרטים ש"המספר" קובע. וגם עכשיו שאני כותבת את זה זה כ"כ מפגר
כי למי איכפת המידה אם זה נראה מחמיא וטוב?

חבר שלי לא ישמח לאור התעת שלי ברחבי הרשת

דינדש

New member
אין לי בעיה להגיד שאני מידה 46, אבל מה הקטע\

שזאת המידה הכי גדולה ברשתות הרגילות, אם בכלל יש.
אם הם מקטינים מידות ואחת כמוני שגם ככה בגבול העליון מבחינת מידות לא נכנסת ל46, זה נורא מרגיז. כבר עשיתם ג'סטה וייצרתם 46, אז לפחות שמישהי במידה הזאת תיכנס למכנס!

דינדש

New member
חחח בדיוק ההפך.

הן מתרחבות!

וחלק לא מבוטל מהן חי באשליה ולוקח 2 מידות פחות, וכולנו יודעים ויודעות מה התוצאה

דינדש

New member
וואלה? כן. מי שאין לו עודף משקל,

לעולם לא יבין את מי שיש לו.

עזוב את הבריאות כרגע בצד, אני נבדקת באופן קבוע הבדיקות שלי בסדר גמור.

זה ברור מאליו שהחברה מוקיעה שמנים. אני לא מכלילה. לא כולם... אבל לא חסרים, זה שאני אישית לא חוויתי את זה, זה לא אומר שזה לא קיים. אני מכירה כמה כאלה שחוו אי אלו חוויות. כאלה שלא קיבלו אותם לעבודה כי הם בעודף משקל, או שצחקו עליהם בימי בית הספר.
כמו שכתבתי, אני חסרת בטחון באופי שלי. כל שטות מורידה לי את הביטחון. עכשיו המצב כבר יותר טוב, אבל בימי הבצפר זה שלא מצאתי בגדים בחנויות ונאלצתי ללבוש שרוואלים וטרנינגים בעוד שחברותיי השחיפיות לכיתה לובשות ג'ינסים ובגדים יפים גרם לי לנסות לחשוב "מה לא בסדר אצלי? אני פגומה?" והוריד לי עוד יותר את הבטחון.

אם חברות האופנה היו גורמות לך להרגיש טוב עם עצמך ולדעת שתמצאי בגדים יפים ומחמיאים במחיר הגיוני בכל משקל והחברה הייתה נותנת לך להרגיש שייכת לא משנה כמה את שוקלת, הרבה נשים, ו-וואלה, ביניהן גם אני היו מסתובבות עם ראש מורם.

Reyn

New member
בואי נבהיר דבר אחד

חברות האופנה הן לפני הכל גופים מסחריים, והמשמעות של זה פשוטה מאוד: הן יעשו הכל כדי להרוויח כמה שיותר כסף. אם אנשים במידות גדולות מתקשים למצוא בגדים, הסיבה לכך היא שאין הרבה אנשים במידות שלהם, ולכן לא שווה ליצרניות הגדולות לייצר בגדים במידות האלה, או לחילופין, לא שווה לחנויות (שבכל זאת יש להן שטח מוגבל) להחזיק במלאי בגדים במידות הללו. לכן יש יצרניות אחרות וחנויות אחרות שמתמחות בבגדים במידות גדולות - כיוון שבכל זאת יש לזה ביקוש, אבל לא מספיק כדי להחזיק במלאי בחנות אופנה רגילה. בדיוק כמו שברוב החנויות לא תמצאי ג'ינס בצבע ירוק לימון או ורוד בזוקה - כי אין לזה מספיק ביקוש כדי שיהיה משתלם להחזיק במלאי.
בכל מקרה את צריכה להבין שאין כאן שום קונספירציה, רק כללים בסיסיים בכלכלה. אם היה משתלם להם לייצר ולהחזיק במלאי גדים במידות גדולות, הם היו עושים זאת.

אחרי שהבהרנו את הנקודה הזו..
אני מסכים שיש חשיבות גדולה לביטחון עצמי. לא בהכרח בהקשר של דייטינג, אלא בעיקר כדי להרגיש טוב עם עצמך, להיות שלמה עם עצמך בחיי היומיום. זה נכון לשמנים כמו שזה נכון לאנשים עם כל מאפיין גופני אחר: רזון קיצוני, גבוהים או נמוכים במידה קיצונית, חזה "שטוח" או שופע (שזה לכאורה חיובי, אבל גם הן מקבלות הרבה יחס לא נעים), משקפי ראיה וכו' וכו'. לכולם חשוב שיהיה ביטחון עצמי.

מאידך, אני לא מסכים עם התפיסה שביטחון עצמי יגרום לאדם אחר להימשך אליך, אם הוא לא נמשך לגוף שלך.
לצורך העניין, אין לי בעיית ביטחון עצמי, אבל אני טיפה נמוך מהממוצע - 173, וזה כן פוגע קצת בביטחון שלי. ברור שהיה לי טוב יותר אם הייתי בטוח בעצמי גם בסוגיית הגובה. אני לא יודע איך מפתחים ביטחון עצמי, וממש לא בטוח שזה אפשרי, בניגוד לעצות שנזרקות ברשת בקלילות. אבל כך או כך, אין לי שום מחשבה שביטחון עצמי נוסף יגרום לבחורה שגבוהה ממני, ושלא נמשכת לנמוכים ממנה (יש כאלה שכן), להימשך אלי לפתע.

וזה עוד כשמדברים על בנות, שהמשיכה המינית שלהן מושפעת במידה לא מבוטלת ממשיכה לאופי (וטוב שכך!). אצל בנים, צר לי לומר, אלה שני דברים נפרדים לחלוטין שאין בינהם שום קשר. אני יכול להיות מאוהב באופי והאישיות של מישהי, ועדיין לא להימשך אליה כלל.

Reyn

New member
נכון, גם אני רואה הרבה כאלה

אני מסיק מכך שהן מעדיפות ללכת לחנויות שמוכרות מכנסיים קטנים מדי בשבילן, ומתעקשות להלביש על עצמן את המכנסיים האלה. לא יודע אם זה מתוך מאמץ-שווא להיראות רזות יותר (כמובן שהן טועות, בגדים קטנים מדי זה אחד הדברים הכי משמינים ולא-מחמיאים שמישהי יכולה לעשות למראה שלה), או שנורא חשוב להן להתלבש קצת יותר אופנתי על חשבון נוחיות, או מה. אבל זה קטע של נשים.
את יודעת שהרבה גברים עם רגליים גדולות מתקשים למצוא נעליים במידה שלהם? הם מחפשים בעוד חנות ועוד חנות, או נוזפים בחנות שלא מחזיקה יותר מידות ומבקשים שיזמינו להם במיוחד, ובעת ייאוש הם מזמינים בעצמם בדואר מחו"ל, או מנצלים נסיעות לחו"ל כדי לקנות כמה זוגות.. אבל אף גבר שפוי בדעתו לא יקנה נעל שקטנה עליו, בגלל שזה מה שיש בחנות או שזה יגרום לו להרגיש אופנתי יותר.

ופה מגיעה בעיית הדימוי ולהיות חלק מהחברה.

הרי בחורה, שקונה בגדים במקום "לא נחשב" תרגיש נחותה, לכן תעדיף לדחוס את עצמה למכנסיים-העיקר שיהיו מותג....בנות..לך תבין.

ליבו17

New member
אוי ואבוי!

אין הגבלת משקל על סקס.
אפשר לאהוב ולקיים יחסי מין בכל משקל. לא צריך לשנות את המשקל בשביל זה....

thumbup

New member
אז..

שתי הסיבות שאני מצליח לחשוב עליהן
הראשונה, ביישנות או שנקרא לילד בשמו חרדה חברתית.. כן, ככה קראו לזה הרופאים
מכירים תילדים השקטים האלה שלא מצליחים להוציא מילה מהפה? אלה שבקושי זוכרים תשם שלהם?
אז כן, הייתי כזה שכל פעם שפנו אלי רק חיפשתי איפה לקבור את עצמי רק שיעברו למישהו אחר.. שלא לדבר על מה היה קורה אם בת הייתה פונה אלי..
לקח די הרבה עבודה על עצמי עד שבאמת התחלתי לצאת מזה..
בסוף זה באמת השתלם

סיבה שנייה, אממ משהו שאני סוחב איתי עד היום..
אבל עובר את זה בערך, אולי פעם נשתף :)

lb215

New member
הסיבות שלי

טוב כנראה שאני גם אענה לפוסט של עצמי.
אני בן 26, ושכבתי עם 3 נשים בחיי.
בכל הפעמים האלו הייתי ממש לחוץ, ולא נהנתי בכלל מהסקס וגם לא יכלתי להמשיך אותו למשך יותר מכמה דקות.

הבעיה אצלי זה שהלחץ מביא אצלי לתגובות מאוד לא רצויות, (הזעה בידיים, רעד, וכו'...), וכמובן שאני מתבייש לגעת במשהי במצב כזה כי נראה לי שהמגע שלי יהיה לה דוחה, וזה ממש הורס אותי מבפנים.
אני ממש רוצה למצוא זוגיות אבל הבעיה הזאת עוצרת אותי מלעשות זאת, שזה די אבסרוד כיוון שסקס אמור להיות המטרה של כל גבר, או לפחות ככה זה נראה בתרבות הזאת.

אומרים לי המון שאני נראה טוב, ולפעמים אני מצטער שלא נשארתי מכוער כמו שהייתי בתיכון. לפחות אז היה לי תירוץ מוצלח למה אין לי זוגיות ואמא שלי לא היתה יושבת לי על הראש כל הזמן.

אני מצטער על הפוסט המדכא, אבל לצערי ככה נראים חיי כבר תקופה ממושכת, וקשה לי לראות איך זה ישתנה.

Light18m

New member
לא מדכא, המצב שלך דווקא נשמע טוב יחסית

עובדה שהצלחת להגיע למצבים אינטימיים.

כמו בכל דבר- עם הניסיון הלחץ ירד אני מאמין.

וסקס זה המטרה של כל גבר אולי מבחינה ביולוגית, שהעיקרון הוא להפיץ כמה שיותר זרעים כדי שכמה שיותר גנים יעברו הלאה, אבל בתקופתנו זה לא חייב חייב להיות המטרה.
זה כיף גם סתם ככה, אבל אין מה להשוות לסיפוק שיש מרגשות.
רמה אחרת.

אז אצלי

אני לא יוצאת הרבה מהבית.
גם לא יצאתי הרבה מהבית בעבר בתקופות התיכון, צבא וגם עכשיו בתקופת הלימודים.
אני מניחה שזה בגלל שיש לי מעגל מצומצם של חברים וכשהם לא זמינים ליציאות-אני דיי מנוטרלת מהבחינה הזאת.
גם כשאנחנו יוצאים, זה לפאב כלשהו בעיר.. אף אחד מאיתנו לא חיית מסיבות או מועדונים.

וגם עניין הביטחון העצמי.
עד לא מזמן הוא היה כל כך נמוך באיזור גובה הבלטות. עבדתי על עצמי פיזית ומנטלית בשנה האחרונה, ומאז הוא התרומם מעט.. ממשיכה לעבוד עליו שיטפס עוד למעלה.

ובאופן כללי, אני מאמינה שהניסיון הזוגי והמיני יגיעו יחד יד ביד.
אם צריך סבלנות לחכות לבחור הנכון, יש לי סבלנות.
נכון שזה מתסכל, אבל לא מרגישה צורך להתפשר או לחפש סטוץ כדי לעשות
על החלק החסר הזה בחיים שלי.

למעלה