סיבות לחוסר נסיון מיני

• פותח הנושא lb215
  • פורסם בתאריך

Light18m

New member
המשיכי להיות יותר ויותר בטוחה בעצמך!

אל תפספסי את הבחור הנכון כשהוא יגיע, זה יכול להיות כל אחד.

ואולי תכירי חברים גם כאן. לי יש כמה שהכרתי בתפוז.

הכי חשוב שאת עובדת על זה,

הכרה בבעיה והטיפול בה הם שלבים מאד משמעותיים בדרך לשינוי!
המשיכי להאמין בעצמך ולפתח את הבטחון שלך, תאהבי את עצמי ותהיי מי שאת, אין לי ספק שיגיע האחד שיראה את מה שמיוחד בך

goldy

New member
1. סביבה מסרסת

2. אני לא מספיק עצוב ומתוסכל כדי לשבת על אונס.

Light18m

New member
הסביבה...

תמיד חשבתי לעצמי שפשוט לא הגעתי עדיין למקום הנכון.

למדתי בישיבה שבה היו רק בנים, התגייסתי לקרבי ושם היו רק בנים, עבדתי בתור מאבטח- רק עם בנים, הלכתי ללמוד בבר אילן- רק עם בנים ובנות דתיות, ואז כשהגעתי ליפה והחנון הרגשתי שהגעתי סוף סוף למקום הנכון.

אבל גם כל אחד מהמקומות שהייתי בהם לפני היו יכולים להיות המקום הנכון אם היה לי קצת יותר ביטחון. יצא לי להכיר בנות בכל המקומות ולא עשיתי עם זה כלום.

בכל מקרה- סביבה קשורה גם לאנשים, וגם מקומות יש יותר נכונים מאחרים...

goldy

New member
1. האימא הביולוגית שונאת אותי באמת

2. האבא חינך ל"רק הבנים מהכיתה".

3. בכל מסגרת חברתית בה הייתי, למעט חוג אלקטרוניקה בכיתה ה': כל הבנים היו הומואים בארון וגם פסיכופתים וגם לפחות אחד מהם הסיט נגדי. עד גיל 26 פשוט קיבלתי את המציאות בה נולדתי - רק החל מגיל 26 התחלתי לחשוב.

3ב. עד היום, כל פעם שאני מעז להגן על עצמי אני נענש על כך.

4. אם לא הייתה מופיע בטלוויזיה איפה הייתה היום?

Light18m

New member
אם לא הייתי מופיע בטלויזיה

היה לוקח קצת יותר זמן, אבל לאט לאט אני חושב שהייתי משיג קצת ביטחון עצמי ומתחיל לעשות מהלכים.
או שהייתי פוגש במקרה מישהי כמו בת הזוג מהתוכנית, שהייתה עוזרת לי להתגבר על הפחדים.

Light18m

New member
למשל בפורום כלשהו

ויש מצב שגם האקסית שלי הייתה כזאת (היא גרמה לי להתחיל איתה במועדון)

TIGI25

New member
טוב אז ככה

אני לא יוצאת הרבה מהבית, אין לי הרבה חברים, יש לי בטחון עצמי נמוך שעלה קצת ופעם זה היה גורם לי לגמגום שכבר נעלם עם הזמן (אני עדיין יכולה לגמגם אם אני לחוצה אבל אני כבר לא נלחצת כמו פעם) אני עובדת הרבה עם טלפונים ואני חושבת שזה תרם לבטחון העצמי שלי ולגמגום, גם הצבא שינה אותי קצת ונפתחתי יותר, אבל עדיין לא היו לי חברויות מעבר לשעות הצבא כמו שהיום אין לי חברויות מעבר לשעות העבודה
מה שקצת מדכא אותי, אני כן רוצה זוגיות אבל המחשבה על דברים מיניים קצת מלחיצים אותי.
פעם בגיל 23 בערך יצאתי עם מישהו לדייט אחרי שהוא התחיל איתי, האמת לא הרגשתי חיבור ולא נמשכתי אליו, הייתי במצב שלא הייתי עם גבר בכלל לפני זה והייתי קצת לחוצה אפילו לא התנשקתי בחיים שלי באותה תקופה, אחרי שהיינו לבד בפארק הוא רכן כדי לנשק אותי אבל אני הפניתי את הראש, אחר כך חשבתי "איזה עוד הזדמנויות יהיו לי להתנשק?" אז כשהוא רכן עוד פעם התנשקתי איתו, לא נהניתי בנשיקה, הרגשתי לא בנוח וביקשתי ממנו שיחזיר אותי הביתה, הוא החזיר אותי, לא התקשרתי אליו אח"כ והוא גם לא התקשר אליי.

Light18m

New member
הסיפור בסוף קצת עצוב

גם הנשיקה הראשונה (אם אפשר להגדיר אותה ככה) שלי הייתה לא משהו, אבל שמחתי שעברתי את המחסום הזה

TIGI25

New member
ועוד משהו

אני נראית קטנה לגילי, אני די נמוכה 1.46-7
הרבה אנשים חושבים שאני בתיכון ושאני בגיל 17-19 אין לי משקל עודף אבל אני לא אוהבת את המשקל שלי או איך שאני נראית (כי אני קצת מלאה) אני לפעמים חושבת שאני מכוערת למרות שכל הקרובים אליי לא חושבים ככה בכלל, אולי הופעת אקנה בגיל מוקדם (12) והופעת וסת בגיל מוקדם (11.5) תרמו לחוסר הבטחון שלי, כיום יש לי צלקות אקנה, לא הרבה אבל עדיין זה מעצבן אותי מה שגורם לירידה בבטחון העצמי שלי

TIGI25

New member
זה בסדר, אני עובדת על זה

החלטתי להירשם לחדר כושר, לטפח את עצמי יותר אולי אפילו ללכת לקוסמטיקאית ולנסות להרגיש יותר טוב עם עצמי.

TAL1983

New member
כנ"ל

מלבד הפסקה האחרונה (והעובדה שאני כרגע לא ממש עובד)- טוב לראות שאני לא לבד

למעלה