לא היה לי כיף >;
התעוררתי ב-11 הכנתי כדורי שוקולד יצאתי באחת מהבית האוטובוס אמור להגיע באחת ועשרה,אבל לאאא בדיוק ריי התקשרה,בטענה שמשעמם לה והאוטובוס לא מגיע לה... לבסוף באחת וחצי הוא בא,הגעתי לעזריאלי באחת וחצי יצאתי לגינה,בקצה שלה אני רוצה את ויוי(הבאתי לה את המתנה ^^),ניצנע ומישי(אוניגירי?) והם אמרו שכולם הלכו ואין אפחד בגינה. הלכנו לכיוון אוטאקו,ואז בעזריאלי נעצרנו כי כן היו אנשים בגינה,אז חזרתי לגינה,וכשהגעתי לקצה,מיטל וריי הגיעו,אז הלכתי שוב לעזריאלי,שמה חיכיתי להן,ורצינו להתחיל ללכת,אבל שירה ורותי בעזריאלי,אז עלינו לעזריאלי,אספנו כמה אנשים,וירדנו,והלכנו לגינה,וסוף כל סוף אחרי שעה ומשהו של שיטוטים הגעתי לגינה!!! (בערך בשלוש ועשרה). שמה לא הכרתי אפחד,אבל ממש אפחד איזה עמי אחד אמר לי שלפני כמה דקות אמרתי לו בעזריאלי שקוראים לי קורל,ממתי אני אומרת את שמי לאנשים רנדומליים? זה היה מוזר @_@ בכלל עמי הוא איש הזוי,מאוד,והוא גם מפלסף את האמת!!! D< (ומהבין יבין) כשהגיע זמני ללכת,נפרדתי מכל האנשים הלא ידועים,ואז פורום בליצ' נזכר בטובם להגיע לגינה!! אז נשארתי איתם בגינה קצת,חילקתי כדורי שוקולד,הבאתי לאיילתצ'אן רנג'י מכוער מעשה ידי,וחזרתי לתחנתאוטובוס,עם כולם,ואפילו אור,קיפי,ואיילת חיכו איתי לאוטובוס *____*. וכך נגמר יום של כלום שעלה לי גם כסף.