סיכום מפגש שלישי ^_____^

coral chan

New member
הוא כבר יודע..אמרתי לו את זה ../images/Emo210.gif

בעצמי XDDD זה היה כל כך מצחיק ואז הוא,מיטל,עמרי וספידע מסתכלים עלי ולא מבינים מה אני רוצה מהם ואז לעמרי באה ההבקרה: "אה,הוא __מסלף__ את האמת!!" אני: *נקרעת מצחוק* יש לך את המסנג'ר שלו? הוא איש כל כך קרוע. "קורל זה עם ל' רגילה או ל' סופית?" - "מה אתה רוצה ממני?" ס-ס;;;;;; - "יש כזה דבר ל' סופית,עם כזה שמונה,כמו במילה גל,וגם גמל" - "אז אז זה היה יוצא גמף" (מה,הוא התכוון לפ' סופית!! ;; ) כן,אני ה*צ'יבית* עם הקול ה*צ'יבי* XDD ~חיבוק~ ^^

Vivi Sparrow

New member
]: מצטערת שלא נהנית..

אבל את לא יודעת עד כמה שמחתי לראות אותך! 3>

coral chan

New member
כן,שמתי לב 33> ../images/Emo210.gif

את אשכרה התלהבת מציור. שלי. ס.ס;;;;;;;;

shui chan

New member
היו לך עוד כדורי שוקולד?! O:

קורל >; את אמורה להכריז על זה כיום חג~ לא כל יום יוצא לך לפגוש אותי XD סתם סתם.. P< אמממםם.. שמחתי לפגוש אותך שוב.. ועמי היה.. מיוחד.. O:

coral chan

New member
אם כך,הלוואי שכל יום היה יום ../images/Emo210.gif

חג ;; כן,היו לי עוד כמה... עמי בהחלט מיוחד XDDDD

Sevri

New member
../images/Emo54.gifסיכוםמפגש

אני ומיצי באנו בערך בשתים עשרה וחצי, ואז הלכנו עם שלטי 'פורום\קאסט בליץ', תאמצו אותי!' ואז מישהי אמרה לנו שהלכתם לגן המשולש ושאלנו המון אנשים איפה זה, ואף אחד לא ידע, ואז חיפשנו אותכם במשך שעה(!) והלכנו לכ-ל כיוון אפשרי, חוץ מהכיוון הנכון. ואז פרשנו ורצינו ללכת, עד שראינו את קיערית ועוד מישהו נחמד, שהתקשרו לשחר, שבא לאסוף אותנו ועוד אנשימים לגן המשולש. ואז היו שם מעט מאד אנשים והרגשתי לא קשורה וזה..ואז הינו צריכות ללכת.ואז פגשנו את גאיע ומיצה, והלכנו לאכול (טוב,הן הלכו לאכול..) ואז מיצי הלכה ו...אמ...סתם נדחפתי והמשכתי לצבוע את הרוקיה המגיבה שלי, והלכנו לגן המשולש, ואז גילינו שכולם חוזרים מהגן המשולש:$...ואז הלכתי. בקיצור, רוב המפגש הרגשתי לא-קשורה ביותר...בע. ויש לי טיול-שנתי מחר ואני ממש לא מאורגנת:X

coral chan

New member
וד"א,קוראים לגן הזה גן השלושה ../images/Emo210.gif

ולא משולש X____X;; כך שאם תשאלו בפעם הבאה אנשים איך להגיע,תדעו שזה שמו האמיתי :X

spinel

New member
אני בכל מקרה לא מצטרפת.. אז תקראו

אוקע אז דבר ראשון אני נושה מהיידי שלא קשורה לפורום ובמקרה היה לה גם מפגש היום ופרשתי למפגש שלכם ^_^" אני ודנדע (עוד נושה מהיידי) הגענו לגג והיה נטוש! ואז הגיעו נושים והחלטנו להצטרף אליכם כי עשיתם יותר רעש ואז עשינו דברים... וקלסר יאוי הסגיד שלי ^_^ ומחברת הדאס נוט שלי הייתה סגידע ^_^ ונושים גנבו לי את גגאארה ;~; וציירתי לנושים (הרבה נושים..) יחזקאל על היד... והוא היה סגיד כי רק יחזקאל יביא שלום! (ובובספוג...) והלכנו לגן הדבר וישבנו שם, ועשינו רעש.. ונפרדתי מההוא שאני לא זוכרת את שמו (נו ההוא שיותר נמוך ממני! D:::::) ולקחתי את ראקסי העכבר.. ואת שילדי הדג.. (שכשמו הוא.. מת) ואז עשינו הרבה רעש, ואכלנו עוגה.. ואני אכלתי ראנג'י! D: ואז התחלתי להילחם עם הנוש הזה שגמאת השם שלו אני לא זוכרת ונשכתי אותו בצוואר כי אני בכלל לא מושפעת מהלסינג ועשינו קרב מתקפות אנימה ^_^ ועשיתי לו צ'ידורי.. ובסוף הוא הפך לשיניגמי ;~; ובחבילה העוברת הייתי חייבת לעשות רעש כי הייתי על השפעת דיאט קולה, ואני (מסתבר) חולה בשפעת העופות ואז הלכנו לאוטאקו... ובדרך צרחנו כל מיני דברים.. ואני כמובן הראתי לכל העולם את קלסר הוונאבי יאוי שלי ^_^ ובאוטאקו התחזתי לנושה ממשרד הבריאות ואמרתי להם שאני חייבת לקחת את כל החנות כיהמוצרים דבוקים בשפעת העופות... מוזר.. המוכרות לא קנו את זה.. בטח בגלל אוזני החתול T_T נמ... קניתי פוסטרים סגידים ביותר ואז הלכנו לאכול, בעזריאלי קניתי אוכל סיני והלכתי הבייתה זה היה סיכום לא מפורט כי אני עייפה ובהשפעת דיאט קולה (מי שלא יודע... כאב ראש)

ShuNka

New member
או זו היית את XD

לנוש הצ'יבי קוראים נדב D: את נחמדה ומטורפת
ויחזקאל והנקודה מוסרים לך ד"ש

Envious

New member
ואוו כמה היה היום !

ננסה לקצר כמה שאפשר.. בעצם לא ?! למה לקצר היה לי כל כך כייף. טוב בבוקר הייתי ממש ממש עיפה וכל החשק של לראות אנשים דיי נעלם, גם כי באקי חולה וסופי ~ ולא היה לי עם מי לסוע באוטובוס, וגם כי הרגשתי שבא לי לשרוץ מול הטלוויזיה כל היום חחח (לחיי הערבה *__*) בקיצור מיטל העמה שהייתה חולה באה רק כדי לראות אותי, אז לא רציתי להבריז, ובמיוחד לא לויוי~ ולליעתוש, אז פשוט התלבשתי !ויצאתי לבדי *טםטםטם* נסעתי בקו 74 בדיי פחד בגלל ההתראות שהיו ~ אבל בסופו של דבר דווקא הנסיעה עברה דיי מהר. כשהגעתי ישר התקשרתי לאורוש כדי לראות איפה כולם~ הגעתי בערך ב-12 ככה, קפצתי על קיארית המסכנה חחח מזל שלא קיבלה שבץ, וענת העמה ! שעשתה לי פרצופים כל היום ~ חולה עלייך ענת
ואז גם פגשתי את קיפע ואת אמיר, ובנתיים גם את כל שאר פורום בליץ'~ ראיתי את מיצע יפה, ואת ויוי מזל טוב ! *_* את ניצנע ונועם שלי, ואפרתוש
את יוני ומאיה *__* ועוד הרבה הרבה אנשים שאני לא זוכרת ^^" הלכנו לגן המשולש שלא הבנתי למה קוראים לו ככה עדיין ? בגלל הדבר הצהוב המעפן הזה ? XD וכשהגעתי לשם נאלצתי לעזוב כדי לחזור לקחת את מיטל מעזריאלי ~ אספתי אותה חחח ותוך כדי ראיתי גם את גלצ'ו
ומישל ~ *_* אחרי זה אני ומיטל לא ממש ידענו עם מי ללכת, כי היה או ללכת עם ניסאן לדיזינגוף יאמי.. זה עם האפרו הג'ינג'י כזה מגניב, או ללכת עם אור חזרה לגן.. ואז פגשנו את סיוי יפה ! שאמרה שהיא הולכת עם חן ניצן רותם ובן לקנות בדים XDD אז אני ומיטל פשוט התחלנו ללכת איתם.. בדים בדים ?! WTF למה שאני אלך לקנות בדים, בקיצור הלכנו איזה שנה עד לנחלת בניימין, חן המתקפל שכאבה לו הבטן עצר מדיי פעם למנוחות חח, כשהגענו לשם אני ומיטל הלכנו לאיזה חור שהיה אמור להיות השירותים, וכל הדרך טחנתי למיטל וסיוון את השכל מסכנות חח. אני חושבת שאני אתחפש לאש בכנס הבא
או לפיקאצ'ו P: קצת מביך להיות דבר צהוב גדול מהלך אבל.. בקיצור אחרי זה הלכנו לקנות שלייקס חח לתחפושת של מיסטי של ניצן ~ ומשם חזרנו לסנטר כדי לאסוף את תיאו וחבר שלו חח. שישנו ליד אוטאקו או משהו, עם הכובע של הדראגס XD ומשם לעזאריאלי ( אני עוד מרגישה את הציפורניים ברגליים!!!!! יבלות יבלות יבלות). T_T ליאת הציקה בטלפון, ופגשנו אותה ואת חמוטל ליד המדרגות הנעות XDDD יפה שלי ! כמה ג'ינג'ים היו בעזריאלי כזה מגניב! אחרי זה ישבנו והייתי כל כך רעבהההההההה אז אכלנו כמו בהמות וישבנו עם סיוון חן ליאת חמוטל ומיטל וצחקנו על כל מיני שטויות~ אחרי זה עלינו לגג לתיאו וכל השאר, אני וליעתוש עשינו סיבובים וראינו פאקצות עם זין ורוד על הראש ואמרו שאנחנו זוג לסבי ~חח אחכ חזרנו וכמה שומרים עצבנים החליטו שהם מוציאים אותנו מעזריאלי כי עשינו "בלאגן" וליאת איימה שהיא תתקשר לאבא שלה שיקנה את עזריאלי, חחח טיפשה~ אחרי זה פגשנו את אביב והחלטנו ללכת לגן המשולש הזה שכביכול כולם היו שם. אור היה שם אז זה בסדר
, בקיצור הלכנו לשם עם מיטל ליאת חמוטל וסיוי אה ואביב טרזן חח, הגענו לשם עם עוד קבוצת חיילים ואז כמובן כולם היו חייבים לחזור לעזריאלי T_T כן זה המזל שלי. פגשתי את רייבן נשמה ואת קורלוש~ *_* וגם את קיפע שוב
אחרי זה חזרנו לעזריאלי והייתי חייבת לשירותים דחוף XD אור חיכה עם קורל ועם עוד כמה אנשים בתחנת אוטובוס ואני בנתיים נכנסתי לעזריאלי וטסנו לשירותים חח, אחרי זה עלינו לאמר שלום לכולם, חיבקנו את חנוש ואת תיאו וגם את איתי~ אמרנו שלום לכולם ואני והאו שלי הלכנו לתחנת אוטובוס שם היא ישר עלתה לקו 101 ואני עייפה חכיתי לכל קו שיגיע לחולון XD זבל של עיר דרך אגב, וזהו היה ממש כייף ~ אחרי זה גם תיאו התקשר לשאול אם הגענו וזה בקיצור היה מגניב. מזל טוב ויוע !

Envious

New member
אהה וראיתי את איילת !~ ../images/Emo99.gif

ואת נפרטיטי שלי ואת עמית~ וזהו חח שאף אחד לא ירגיש מקופח :]

Greenleef

New member
../images/Emo6.gif יאי! אני לא מקופחת

חחחחחח חשבתי שאני היחידה שעושה מגילות על מפגשים אבל איכשהוא לי הן תמיד נמחקות
;;;>.<

למעלה