היה כל כך כיף במפגש O___O כל כךךךךך
*סלחו לכותרת של ההודעה, היא ממש סנילית.* טוב, טוב, אמ, קמתי ב9 וכיוונתי את השעון לעוד חצי שעה ם.ם בזמן שישנתי להנאתי בחצי שעה הזאת, אבא העיר אותי. קמתי, התלבשתי, אכלתי, שמתי אוכל לצהריים בתיק, ואבא הסיע אותי לעזרי ^^ הגעתי בערך ב10 ורבע לעזרי, וחשבתי "מתי ויוי תגיע?" ואז ראיתי אותהההה אז רצתי לקנות בלונים וחיכיתי שהיא תרד מהגג מהחברים המפחידים שלה. והיא הייתה עם שחרצ'אן וירדןצ'אן, חיכינו לעוד אנשים שיגיעו. ואחרי שהם הגיעו, עלינו לגג, ואז ירדנו מהגג והתיישבו בבורגראנץ' שנפתח. ישבנו שם וצרחנו על אנשים "האא@!!$!@ הגעת!#!@#" עד שהעיפו אותנו. ועברנו לאיזה מקום אחר ם.ם ומשם הלכנו לגן השלושה. ^^ בדרך הלכתי עם נקוצ'אן ואסף(?) ונויצ'אן. ושהגענו לכם מלא זמן להגיע ם.ם שהגעתם, לא רציתם לבוא אלינו;; אז אנחנו נהנו לנו בלשמוע מוסיקה ^^ עד שלאט לאט הצטרפו אנשים, שכולם הצטרפו, יצאה משלחת נוספת לאוטאקו, שחלק נאבדה בדרך קדימה מדי או יותר מדי מאחורה ם.ם וקניתי קון קטן ב30 שקל! ^_^ אחרי זה חזרתי עם אנשים שונים לעזרי, ואחרי זה חזרנו לגן השלושה. שהתחיל להחשיך, ולהיות קר, הכרחתי אנשים לחזור איתי לעזרי, והתמקמנו לנו בגג וכולם התחילו ללכת ^_^ לסיכום- (זאת עבודה? Oס) הכרתי המון אנשים חדשים, הכרתי אנשים יותר טוב ממה שהכרתי אותם. אני ממש אוהבת את קורלצ'אןןןןןן, תעשי לי כדורי שוקולד. ממש מזל טוב לויויצ'אן!!! אוהבת אותך!! תודה לסמפאי (נו, אורסאן.) על הציור של רנג'י ^^ וגם לגלצ'אן הסופר מתוקה שהכרתי במפגש הזה, על הדמות החמודה שהיא ציירה לי ביחד עם, אמ, היא ציירה את זה עם טניה?, וגם לקורלצ'אן על הרנג'י שהיא ציירה לי. ולכל האנשים הנחמדים שהשאירו פתקי בחירות על הריצפה וגרמו לי להיות מאושרת. ^^ אוהבת, את כולכם, ואת כל אחד מכם, ואני מצטערת אם לא הזכרתי את כולם. תחשבו שהשם שלכם נמצא כאן- |השם שלך| וממש עצוב לי על אלו שלא באו!!