סיכום פעילות+התפקדות יולי
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך
יופי חוצפנית!

אני חולה על אלה שלא גרים במרכז ולא מבינים כמה המרכז ג-ד-ו-ל ובטוחים שרעננה וגב"ש זה מטר מת"א... נסענו ימים ולילות בקרונות מצחינים של רכבת מתפוררת רק כדי לראות את הפרינססה! את הבטחת לנו שתבואי לכנרת והברזת

חחחח יוני, להפתעתך הרבה

אני כן מבינה כמה המרכז גדול
, ועדיין-המרחק ממני לדוגית הרבה יותר גדול מהמרחק ממך לעזריאלי, אז שתקי!

יולי../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif

שם: עדי
אייסיקיו: 165798643
מסנג'ר: [email protected] רק תזדהו בכניסה.
בלוג/אתר אישי: הפליקר שלי - http://www.flickr.com/photos/adi_shuval/
שיר החודש של היהודים: אין לך מקום
שיר החודש לא של היהודים: חור בלבנה - רוקפור |שמש |דיסק החודש: fallen
סרט החודש: -
ספר החודש:פו הדב
תכנית טלויזיה של החודש:האלופה
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): המון המון עבודה
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):עזבו שטויות

ליאןןן

New member
להיות שלם בין אנשים..

שם: ליאן גיל: 17 מיקום: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: המיקס של הריקוד י"ב, Regina spektor - Musicbox/Flyin', אביתר בנאי - פקק תנועה, Green day - Time of youe life דיסק החודש: עומד על נייר, וכמה אוספים שהכינו לי סרט החודש: ראיתי אתמול בוראט לראשונה
ספר החודש: מלך החומוס ומלכת האמבטיה תכנית טלויזיה של החודש: אני כבר בקושי רואה טלוויזיה..רק לפעמים כשיוצא. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): נסיעה לחיפה, נסיעה לכנרת, הופעות פה ושם..בעיקר של שילה ושל אביתר. שחרור המלווה(!!!), ובעיקר לנצל את החודש האחרון של ג'סיקה כאזרחית
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

אני כמעט בטוחה שכן...

השיר הזה היה בכרטיסי יומולדת של האיי סי ואני כמעט בטוחה שזאת הייתה מילה אחרת מטיים... מילה שהפירוש שלה זה משו כמו "טופ"

ליאןןן

New member
ממש לא נראה לי.

TINE זה הקצוות של המזלג...ככה שזה לא כלכך הגיוני. מה שכן, כתבתי בטעות youe במקום your אז אם כבר את מתקנת אותי, תתקני אותי איפה שזה מוצדק

אני הולכת לבדוק את העניין...

אחזור בתשובה בקרוב... אל תחכו לי לארוחת הערב.. זה עלול לקחת זמן רב... (וגם עוד לא יצא הצום..)

תור הקצין הג'ינג'י

התפקדות יולי: שם: עומר שליבה. גיל: 23. מיקום: בת-ים. אייסיקיו:173195279. מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: אין. שיר החודש של היהודים: אין לך מקום. שיר החודש לא של היהודים: סוף העולם של אביב גפן בביצוע החדש. דיסק החודש: ממנטו מורי. סרט החודש: "שודדי הקאריביים 3". ספר החודש: אין. תכנית טלויזיה של החודש: "הבורר". ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): הופעה של אביב גפן בשבת!!!

למעלה