סיכום פעילות+התפקדות יולי
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

mooshki

New member
../images/Emo15.gif

התפקדות יולי: שם: נעמה גיל: 18 וארבעה חודשים ארורים. מיקום: נצרת עילית אייסיקיו: 257030195 מסנג'ר: למיאכפת בלוג/אתר אישי: לא שיר החודש של היהודים: הזמן שלך שיר החודש לא של היהודים: מליון פעם -מלכת הפלקט דיסק החודש: שבתות וחגים. רק מתוך מחשבה שבא לי לשמוע אותו. לא הספקתי. סרט החודש: מממ... לא נראה לי שראיתי ספר החודש: נופ תכנית טלויזיה של החודש: אמ משמרת שלישית..? ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): לעבור טסט, לקבל כסף, לסוע לת"א, לקבל עוד כסף. לקבל תשובות חיוביות, להשאר ככה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): שלושתנו בסיום. (עם אורצ'וק וטליצ'קע)לא נורא שכולנו יצאנו חרא;)

t o o s h a

New member
:) חודש נעים

התפקדות יולי: שם:סיון גיל:17.5 מיקום:חיפה אייסיקיו:271317275 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אין לך מקום.. אני לא באמת מקשיבה למשו חוץ מלזה שיר החודש לא של היהודים: ממנטו מורי 1 של אביב דיסק החודש:אוטוביוגרפיה של כנסיית השכל סרט החודש: ספר החודש: די לא קראתי בכלל ספרים החודש. אני גרועה תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): המסיבת סיום!!!! יומולדת לאבא!!! כנס קיץ של המכינה!!! לעבוד!!! ועוד כל מיני דברים מעניינים... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): תמונה מהטיול עם המועצה :) אני חולבת פרה

t o o s h a

New member
זה בגלל שהצטרפתי עכשיו :]

ואף פעם לא אהבתי לעשות שרשור נוסח "אני חדשה" בלה בלה בלה.. חוץ מזה שחלק מכירים אותי כבר מהרישמי.. והרישמי כבר ממש מת. באמת, אין מה לעשות שם, וחבל, בן ממש משקיע. פה יותר מעניין :)

ככה זה כשההיררכיה קורסת...

איי ייאיי ייאיי... פעם היה כבוד לקשישים... אבל סופסוף אנחנו מודים שענבר צדקה... אין על תפוז!

TancH

New member
נעלמתי קצת

שם: טניה או טאנצ' גיל: 18 מיקום: נצרת עלית נו אייסיקיו: 237496244 מסנג'ר: תבקשו בפרטי בלוג/אתר אישי: ישראשיט 80123 שיר החודש של היהודים: תעזור לי שיר החודש לא של היהודים: מאמא של מיי כימיקל רומאנס דיסק החודש: החדש של ארטיק מונקיז סרט החודש:אפיק מובי ספר החודש: אין תכנית טלויזיה של החודש: בתי המוכערת ברוסית..... סתם לא ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): גיוס..צבא... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

רוצה לחיות איתו לנצח ../images/Emo3.gif.

שם: ענבר. גיל: 17. מיקום: אריאל. אייסיקיו: 249097482. מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: 'אין לך מקום'. שיר החודש לא של היהודים: 'כורש 11', 'מגי' - שילה פרבר. דיסק החודש: שילה פרבר- מתוק שחור. סרט החודש: 'הסודות'
ספר החודש: 'ורוניקה מחליטה למות'. תכנית טלויזיה של החודש: 'חברים'. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): יומולדת לאוחנה, מסיבת גיוס ללי, אילת פעמיים
, לעבוד, ומה שיבוא
. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): טוב, אני לא מוצאת
, דמיינו שיש פה תמונה מההופעה של אוונסנס/שון פול/עברי לידר/מאמא מיה.
B.

יולי ../images/Emo9.gif

התפקדות יולי: שם: יולי חח גיל: 26 וחצי
מיקום: החדר שלי =] אייסיקיו: 397068293 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אין לך מקום =] שיר החודש לא של היהודים: umbrella דיסק החודש: סרט החודש: תכנית טלויזיה של החודש: מסדר זיהוי חחח ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ValusH11

New member
Ayia napa ../images/Emo99.gif

התפקדות יולי: שם: ולה גיל: עוד חודשיים 18 מיקום: אריאללללל אייסיקיו:320241752 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: חע שיר החודש לא של היהודים:Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me דיסק החודש: אין סרט החודש:המממ...וואי לא ראיתי סרטים החודש!! אבל בא לי לראות חסין מוות ספר החודש: חחחחח תכנית טלויזיה של החודש: די מי רואה טליויזיה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): יום שבת - איה נאפה!!!!!!!! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo85.gif

התפקדות יולי: שם:שירן גיל:19 מיקום:קרית אתא אייסיקיו:266273888 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:לא קל שיר החודש לא של היהודים:קול גלגל-שוטי הנבואה, עוף גוזל-נראה לי של איינשטיין,זה בא והולך-אביב גפן דיסק החודש:דיג דיג דוג ויובל המבולבל...חחחח סרט החודש:שרק ושרק 2 ספר החודש:אם יש גן עדן, שעות מתות תכנית טלויזיה של החודש:הבורר, האלופה האוס ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה):כינרת אילת הופעות טובות תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה