סיכום פעילות יולי+התפקדות אוגוסט
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
סיכום פעילות יולי+התפקדות אוגוסט../images/Emo195.gif.

סיכום פעילות יולי: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (07): אביב גפן אוונסנס רוק ישראלי כוכב נולד יוני בלוך ולהקתו חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (07): חייםקשיםבסוףמתים °•°ShAnShuNa°•° Z A M i mooshki לאונרדו החייל התפקדות אוגוסט: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

איזו עייפות.

שם: ספיר גיל: 17.8 מיקום: אריאל אייסיקיו: 165812003 שיר החודש של היהודים: בחודש האחרון שמעתי רק פורטה שיר החודש לא של היהודים: לעולם מצידי, להיות, עד שזה יעבור,לא יכול אחרת דיסק החודש: פורטה כמובן סרט החודש:
ספר החודש: 4 הארי פוטר. עכשיו התחלתי שוב ת'חמישי תכנית טלויזיה של החודש: מי ראה טלוויזיה בכלל? ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): שנת שירות
, סלקום ווליום [בתקווה
]
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אין לי כוח להתחיל לחפש, אז אני פשוט אשים שלי.

singlestroke

New member

התפקדות אוגוסט: שם: שיר. גיל: קצת מעל 17 וחצי. מיקום: ת"א סיטי. אייסיקיו: 433160889. מסנג'ר: [email protected]. בלוג/אתר אישי: -. שיר החודש של היהודים: פאקין חופשיייייי......!!!!!! שיר החודש לא של היהודים: Dire Straits - Sultans of Swing. דיסק החודש: פורטה. סרט החודש: האמת..? המופע סטאנד-אפ של כריסטופר טייטוס (Norman Rockwell is bleeding). זה בקונטקסט של איזה שעה וחצי אז אני קורא לזה סרט. ספר החודש: Harry Potter and the Deathly Hallows. תכנית טלויזיה של החודש: תמיד הייתה "חברים" נראה לי D: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (מזל טוב צחר !): God... אין לי מושג. הלוואי רק חזרות ורק לנגן... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש)
תמונה 1 תמונה 2

singlestroke

New member
שיר מחקר

המתכתב הסדרתי ג'יזס >< מתאים לי רק שיר בבקשה :X זה שאני עובד בחקר לא אומר שאת צריכה לקטלג אותי !!!!!!

אוגוסט...

שם:עדי גיל:17.5 מיקום:בית אייסיקיו:335867951 מסנג'ר:עזבו בלוג/אתר אישי:עזבו שיר החודש של היהודים:סומבאדי אלס שיר החודש לא של היהודים:כל השירים ממתא"ן..חחח דיסק החודש:של אלעד.. סרט החודש: ראיתי יותר מידי ווידיאו ארטים מגעילים..אז אלו בטח ספר החודש:משהו של אומנות תכנית טלויזיה של החודש:חברים.... רקר עכשיו הבנתי כמה אני התגעגעתי לטלוויזיה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31):חרישה!חרישה!חרישה!,יומולדת לאמא,תל אביב מה28-31 ,לימודים,כפר המוזיקה,הופעה של יוני עם ניר תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
אני ככ מתגעגעת

bazmaster

New member
גילו תביא לי ייגר!

התפקדות אוגוסט: שם:אמיר גיל:18 מיקום:נצרת עילית אייסיקיו:345099652 מסנג'ר:[email protected] אבל אני כמעט לא משתמש בו בלוג/אתר אישי:http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=243337 שיר החודש של היהודים:תענה לי שיר החודש לא של היהודים:maybe i maybe you - scorpions דיסק החודש:פורטה כמובן
סרט החודש:בית השעווה ספר החודש:שבויים בלבנון תכנית טלויזיה של החודש:טופ גיר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31):האמ..מחר מופע סיום בפסטיבל כרמיאל, טיול סובב כנרת עם חברים, סלקום ווליום..ועוד כל מיני שטויות בטח תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): חבר וב שלי התגייס יום ראשון האחרון, אז נסעתי איתו לטבריה ללשכה ...

חנושש

New member
../images/Emo176.gif

שם:חן גיל: 15,עוד מעט 16. מיקום: ראשלצ אייסיקיו: 326957568 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: Somebody else שיר החודש לא של היהודים:Eagle Eye Cherry - Save Tonight דיסק החודש: הmp שלי? סרט החודש: הייתי רוצה להגיד הארי פוטר אבל עדין לא ראיתי:[ אז.. "החופשה של מיסטר בין" ספר החודש:- תכנית טלויזיה של החודש: הירוס כרגיל? ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): בית ריק ל10 ימים של חברה,כפר המוזיקה,ווליום כינרת ועוד כמה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif אוגוסט><

התפקדות אוגוסט: שם: אדוע גיל: 17 מיקום: כרגע ראשון אייסיקיו: 147051714 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: 364015 שיר החודש של היהודים: SE/DL שיר החודש לא של היהודים: FOUR LETTER LIE- FEEL LIKE FAME דיסק החודש: מממ[?] נחשו... סרט החודש: מעודדות צמודות ביותר ספר החודש: לא קוראת תכנית טלויזיה של החודש: הממ האלופה[?] ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): אילת עם החברים, בולגריה עם הלהקה... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): ימינית

kingnothing1

New member
מרגיש חבר פורום...

התפקדות אוגוסט: שם:דודו גיל:22 מיקום: ת"א-חולון אייסיקיו:129532370 מסנג'ר:[email protected] כמה מקורי.. אני יודע בלוג/אתר אישי: אין חיה כזאת... או ש מקושרים נחשב חח.. שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: deep purpple-child in time דיסק החודש:דיוידי צרוב.. סרט החודש:גם דיוידי גם צרוב.. ספר החודש: משהו על נדודי שינה של סטיבן קינג.. ספר שאולי סבא שלכם קרא.. תכנית טלויזיה של החודש:כל ה סיאסאיי תשעה.. הכי הרבה יריחו.. כמובן שמהאינט.. כך שעברתי אותכם בהרבה.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): לישון בעשר וחצי אחרי יום עבודה ארוך... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אני בעבודה עכשיו אז אלא אם כן אתם רוצים צילום של כרטיס טיסה של מישו להודו אין לי פה תמונות.. דודו

גם אני!!../images/Emo13.gif

להייתי כאן הרבה זמן!! התפקדות אוגוסט: שם:יונתן גוטמן גיל:15 וחצי מיקום:מעלות אייסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:אין שיר החודש של היהודים:ככה אני שיר החודש לא של היהודים:הילד בן שלושים!!!! דיסק החודש:פורטה סרט החודש:יורו טריפ ספר החודש:לקוטי המוהר"ן תכנית טלויזיה של החודש:אין ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31):וליום כינרת פר המוזיקה יום שישי תקווה 6 ונירא להן שניזרום תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo7.gif

שם:שני גיל:17 מיקום:ת"א אייסיקיו:285811338 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:דונט לייק, עד שזה יעבור שיר החודש לא של היהודים: איי דונט וונט טו מיס א טינג דיסק החודש: פורטה סרט החודש: איך אני תמיד נופלת בסרטים ספר החודש: מלך החומוס ומלכת האמבטיה תכנית טלויזיה של החודש: האלופה, ורוניקה מארס ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31):כנראה שרק היומולדת לצחר.. סתם נו. ווליום כנרת! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Tom 7

New member
"i don't like what you become"

התפקדות אוגוסט: שם: תום גיל: 15 מיקום: רמה"ש אייסיקיו: 255087965 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:don't like, what about you, חופשי, גם כשלא בוכה שיר החודש לא של היהודים: going under, linkin park- crawling דיסק החודש: פ-ו-ר-ט-ה! סרט החודש: של פאוור ריינג'רס ספר החודש: צמרמורת- הפנטום תכנית טלויזיה של החודש: פאוור ריינג'רס, חברים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): פגישת הכיתה, חברים,.. אנא ערף תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

yuvizz

New member
איך את אוהבת אם את לא מכירה.. אחרי שנה...

התפקדות אוגוסט: שם:יובל.. גיל: מיקום:גן רווה. אייסיקיו:209783003 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:לעולם מצידי. שיר החודש לא של היהודים:לילה-שילה פרבר, הרגע- שילה פרבר. דיסק החודש:פורטה, תתנהגי יפה, מתוק שחור-שילה פרבר. סרט החודש:הבועה. ספר החודש:לא יצא ליקרוא כל-כך החודש.. תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31):יום הולדת לדן ועופר, יום הולדת לשיא, הופעה של שילה בחיפה,גיוסים:\, אילת, בית ריק לחברה, בית ריק לי, הופעות שלנו, עוד נסיעה אחת לפחות לאריאל [בעזרת השם.. ואם יקבלו אותי בברכה
], סלקום ווליום- סגירת מעגל. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):כשהייתי אצל טולון.

למעלה