סיכום פעילות יולי+התפקדות אוגוסט
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך
בלה לה לה לה

שם: אור המלכה גיל: 18.5 מיקום: כפר סבבה אייסיקיו: 191797368 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: עד שזה יעבור שיר החודש לא של היהודים: סוליטוד - אוונסנס דיסק החודש: פורטה סרט החודש: אהבה טרופה ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: מופע שנות השבעים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): קוקה קולה מיוזיק תמונת החודש : אני משמאל.

וכך חולפת לה תהילת עולם..

זה יהיה מן הסתם החודש האחרון שבו אני אעמוד בראש הרשימה הזאת:,-( שם: יוני גיל: 18 מיקום: בית אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לא שמעתי מוזיקה נורמאלית כל בחודש בגלל שלושת השבועות.. רק שירי שואה וכאלה.. שיר החודש לא של היהודים: כנ"ל דיסק החודש: כנ"ל סרט החודש: גם סרטים לא ראיתי.. ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): להספיק לראות חברות בין הסמינריונים.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

little WhiSper

New member
גמני עוד פה

((באיחור עצבני)) התפקדות אוגוסט: שם: אדווה גיל: 18 וחצי
שיר החודש של היהודים: לעולם מצידי
שיר החודש לא של היהודים: מחלקה 2 רעל בעיניים דיסק החודש: פורטה. סרט החודש: שרק? ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: אחים ואחיות, חברים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): צבאקקי תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא, אני לא אשים תמונה שלי במדים.

למעלה