סיכום פעילות יולי+התפקדות אוגוסט
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Tomer TR

New member
שחורה - כללי

יש יותר יפות, אבל ללא ספק צבע של קשוחה...

Tul השניה

New member
חודש אחרון לחופש ):. אבל חודש טוב!!

התפקדות אוגוסט: שם: טל גיל: עדיין 15!!
. :'( מיקום: ראשון לציון <המזעזעת> אייסיקיו: 195221264 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=278713 שיר החודש של היהודים: המאה העשרים שיר החודש לא של היהודים: אשרי האיש- שבע דיסק החודש:בטח של אריק ברמן סרט החודש: וואלה לא יצא ספר החודש: גם לא כ"כ. בניסיונות ליונה ונער של מאיר שלו תכנית טלויזיה של החודש: הירוז דוד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): לסיים עבודה, ניצנים כל ההופועות, סלקום ווליום. יומולדת 16, לסיים את כל החרא הלימודי שיושב לי בראש.ולהתפלל לצייונים טובים באמת בבגוריות תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo121.gifוהרי התחזית: גשמים (הלוואי../images/Emo3.gif)

שם:שי גיל:עוד 25 ימים 17 מיקום:איזור חיפה אייסיקיו:
מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:גם כשלא בוכה שיר החודש לא של היהודים:מרד הדמעות/אביב גפן דיסק החודש:פורטה! סרט החודש:סימפסונס ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31):יומולדת לי ב27, סלקום ווליום, ניצנים, אביב גפן במודיעין, וחברים.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

izzys

New member
הרצפה כבר בהיכון.

התפקדות אוגוסט: שם: מור שיץ. גיל: 16+. מיקום: חיפה. אייסיקיו: 291-170-281. מסנג'ר: איף. בלוג/אתר אישי: אין. שיר החודש של היהודים: כל פורטה. שיר החודש לא של היהודים: לילה - שילה פרבר. דיסק החודש: פורטה. סרט החודש: רויקאם לחלום. ספר החודש: לא היה. תכנית טלויזיה של החודש: הבורר
. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): רק טוב. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

:]

שם: הוד גיל: 16 וחצי מיקום: במרתף אייסיקיו: 248597499 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לעולם מצידי,גם שלא בוכה,הנה זה בא שיר החודש לא של היהודים: סוד הדברים הפשוטים-חמי רודנר דיסק החודש: פורטה
סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חו"ל
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אילת=]..ההכי ימנית

איזה חודש עומד לבוא יאבאלולה... ../images/Emo13.gif

שם: עמרי גיל: 18 מיקום: חדר :) אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: כל פורטה עוד אין חדש ספיצפי
. שיר החודש לא של היהודים: לילה-שילה פרבר. דיסק החודש: פורטה כמובן. סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: האלופה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): להפרד מכל החבר'ה של הנחל
, לטוס לחו"ל, אילת, להתכונן נפשית לשירות הלאומי. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
מ-א-ו-ה-ב

חודש ראשון באזרחות...

התפקדות אוגוסט: שם: עידו גיל: 21 מיקום: מבשרת ציון אייסיקיו: 160374109 אבל כמעט ולא משתמש בו מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: יש מייספייס אבל באמת שאין לי כוח לחפש את הכתובת שיר החודש של היהודים: גם כשלא בוכה שיר החודש לא של היהודים: אבק בנעליים-ברי סחרוף דיסק החודש: פורטה סרט החודש: הסימפסונס! ספר החודש: מלחמת האדם הזקן תכנית טלויזיה של החודש: הישרדות ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): סלקום ווליום, פורטיס בחוצות היוצר ועוד הרבה כנראה... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

--

התפקדות אוגוסט: שם:נעמה מיקום:חיפה אייסיקיו:198789756 מסנג'ר:- בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של היהודים:SE,כאילו שיר החודש לא של היהודים:סוף כל יום-מוש,אקדחים שלופים-אביב גפן,אבות ובנים-אביתר בנאי דיסק החודש:פורטה נראה לי.. סרט החודש:רקוויאם לחלום,כנפיים שבורות. ספר החודש:כמה טוב להיות פרח קיר. תכנית טלויזיה של החודש:חברים,הבורר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31):טורקיה,ת"א,הופעות,מסיבות גיוס חח תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

זה הכל חלומווווות...

התפקדות אוגוסט: שם: גילי. גיל: 20. :| מיקום: צפון. אייסיקיו: 345147589. מסנג'ר: אנחנו בריב. בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אין. שיר החודש לא של היהודים: love today של מיקה
דיסק החודש: שלומי שבן. סרט החודש: סימפסונס! ספר החודש: יער נורווגי, ללא ספק. תכנית טלויזיה של החודש: האלופה! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): אנערף, זורמים. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אבל לא בא לי.

RtOoNmY

New member
מי חולה ביולי אוגוסט מייי????../images/Emo7.gif

שם: רוני גיל: 16 מיקום: קיסריה בע אייסיקיו: 290507034 מסנג'ר: מסר בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של היהודים: לא יכול אחרת שיר החודש לא של היהודים: אהבה באור וצל\ אריק ברמן דיסק החודש: היהודים- פורטה סרט החודש: דיזינגוף 99 ספר החודש: אם יש גן עדן תכנית טלויזיה של החודש: פחות ממושלמת ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): אין תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ליאןןן

New member
לא יודע איך, עכשיו כשאת אינך...

שם: ליאן גיל: 18 מיקום: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: פורטה במלואו שיר החודש לא של היהודים: בין הצלילים - מוש בן ארי, במילים אחרות - אביב גפן, רק לנו - שילה פרבר. דיסק החודש: פורטה
סרט החודש: הארי פוטר 5, לגעת ביהלום. ספר החודש: הארי פוטר 7
תכנית טלויזיה של החודש: נראה לי שאין.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): ניצנים, טורקיה, יומולדת לרחלי, יומולדת לג'סיקה, מושי חוזרת לארץ, ווליום כנרת. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
.

אם לא לי, אז למי...?

התפקדות אוגוסט: שם:עדי גיל:22 מיקום:עדיין צפון. אייסיקיו:165798643 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:http://www.flickr.com/photos/adi_shuval/ שיר החודש של היהודים:what about you שיר החודש לא של היהודים:כשניקו תתחיל לדבר - צל כבד דיסק החודש:פורטה
סרט החודש:היחיד שראיתי זה הארי פוטר.. והוא לא משהו.. ספר החודש:לא היה. תכנית טלויזיה של החודש:סימפסונס!! לגמרי. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31):ממ סופ"ש בת"א, מלא מלא עבודה וסלקום ווליום אחד. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

1..2..3

שם:ניר גיל:19 מיקום:מוזאון הנגב לאמנות מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:מייספייס/במה חדשה/ פליקר שיר החודש של היהודים: סוף העולם שיר החודש לא של היהודים: תראו אותי דיסק החודש: הרגלים רעים סרט החודש: בופור ספר החודש: שום גמדים לא יבואו תכנית טלויזיה של החודש: אבודים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): עברי לידר, שירות לאומי, אנשים טובים. הרבה יוני תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): תודה לאיש מקסים שהיה עמי בעזריאלי אך אינני זוכרת את שמו. התפקד נא, אם תראה זאת במקרה וצור קשר:)

למעלה