סיכום פעילות יולי+התפקדות אוגוסט
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמתפקדת ../images/Emo195.gif../images/Emo70.gif

התפקדות אוגוסט: שם: תום..זה עדיין לא השתנה [?!] גיל:עוד חודש 18 מיקום:ראשל"צ סיטי אייסיקיו: 166999119 שיר החודש של היהודים: ניו יורק סיטי,אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים: מלאך שלי-שלומי שבת וירון כהן דיסק החודש: דיסקים באוטו. סרט החודש: הארי פוטר ומסדר עוף החול (רק בגלל שאני מתה ללכתלראות אותו ועדיין לא ראיתי) ספר החודש: קיץ אחד ביחד/ליאת רוטנר תכנית טלויזיה של החודש: האלופה בטירוף. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): עבודה,אולי אילת. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Z A M i

New member
"סליחה על ההנפצה"../images/Emo6.gif

יואו. תהיי לי בריאה.

The Kinslayer

New member
Won't you take me away from me

שם: דניאל. גיל: 16. מיקום: כ"ע. אייסיקיו: 328568689. מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: "גם כשלא בוכה"
שיר החודש לא של היהודים: בטח משהו של אוונסנס. נסכם על אוונסנס בגדול. דיסק החודש: "פורטה", כמובן, והחדש של ביורק- "Volta". סרט החודש: "הכול אודות אמא". ספר החודש: "התפסן בשדה השיפון".
תכנית טלויזיה של החודש: "אחים ואחיות" לנצח!
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): מי זה צחר? יש סלקום ווליום!!!
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

נשמת

New member
וואי תמונה שווה!

חבל שהיא לא חדה ואין פנים..
יש עוד??

../images/Emo179.gif

שם: אור גיל: 17 מיקום: נצרת עילית אייסיקיו: 308078756 מסנג'ר: אין צורך בלוג/אתר אישי: כנ"ל שיר החודש של היהודים: סאמבדי אלס, דונט לייק, חופשי שיר החודש לא של היהודים: lollipop-mika דיסק החודש: פורטה ללא ספק סרט החודש: טיפשים בלי הפסקה
ספר החודש: לא היה:\ תכנית טלויזיה של החודש: האנטומיה כמובן ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): לעבוד לעבוד לעבוד אולי סלקום ווליום ות"א עד כמה שאפשר. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): יותר מאוחר

נאצ'וס פיצ'וס

שם: ישראל, (ניראה לי-) גיל:28 מקום מגורים:ח ד ר ה מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב:שומקום אלבום אהוב של אביב:שומקום תמונה: ניראה מי ידע מי הלהקה? משהו מיוחד שיהיה החודש? כרגע לא ידוע לי על משהו מיוחד, הופעות מתוכננות לאוגוסט? איין בכלל חשק לזה מספיק לי פעם בחצי שנה ,,,

moriboy666

New member
מתפקד

התפקדות אוגוסט: שם:גל גיל:20 מיקום:רמת גן אייסיקיו:לא זוכר מסנג'ר:לא זוכר בלוג/אתר אישי:www.myspace.com\aliceinkland שיר החודש של היהודים: מחפש תשובה שיר החודש לא של היהודים:יש הרבה אבל נראה לי שכשהכל יגמר של עברי.-לאחרונה גילתי אותו מחדש..מדהים דיסק החודש: אפשר כמה?. אז ככה; פורטה. הסליחה ואני בקרוב מאד. ואלבום של להקה שאתם חייבים להכיר! The Reasoning - Awakening סרט החודש:אממ ראיתי המון.. נגיד שמת לחיות..כי אני אחרי השני.. ספר החודש:לא קורא תכנית טלויזיה של החודש:הפיג'מות ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אממ לא יודע.. נרעא כבר

ב י ז י

New member
הכי קרוב לבד, הלכתי לי לישון

שם:ליזי גיל:18 מיקום:לוד אייסיקיו:336420700 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: what about you שיר החודש לא של היהודים: אביב גפן- הכי קרוב לבד דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש:עירום בכחול תכנית טלויזיה של החודש: בקושי ראיתי טלויזיה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): חוץ מלעשות את צחר ביום הולדתו?! טוב נו, אז ככה: ניצנים,סלקום ווליום,עבודה,לימודים,שוויץ,הופעות [וכמה שיותר], ולישון כמובן. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

moshe butt

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

את כ"כ יפה שזה שורף בעיינים! באמא שלי!

אוגוסט ../images/Emo7.gif.

שם: ענבר. גיל: 17.
מיקום: אריאל סיטי. אייסיקיו: 249097482. כרגע במחשב בו האינטרנט לא עובד. מסנג'ר:
. בלוג/אתר אישי:
. שיר החודש של היהודים: "לעולם מצדי" ללא ספק
. שיר החודש לא של היהודים: אולי "לונדון"- שילה פרבר, או "So far" [ככה קוראים לו?] - הבנות נחמה. דיסק החודש: "פורטה", נו מה
. סרט החודש: "הבועה" סופסוף ! ספר החודש: "ורוניקה מחליטה למות", אני לא אסיים אותו לעולם
תכנית טלויזיה של החודש: הממ, מניחה ש"כוכב נולד". ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): בית ריק, אביב ועברי בניצנים, הופעה של שילה במרתף 10 בחיפה, התארגנות אחרונה, ושנת שירות מה-12.8
, סלקום ווליום בע"ה (
) ב-30.8, וכמובן יומולדת לצחר P: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): בגלל שכמעט כל התמונות במחשב השני, אני אשים פה סתם תמונה.. כפרעלינו
.

hadas2401

New member
Learning how to take a break

שם: הדס גיל: 17 וחצי מיקום: ת"א אייסיקיו: לא זוכרת מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לא יכול אחרת בתחילתו וחופשי בהמשך. שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: פורטה כזה... סרט החודש: לאדעת.. הארי פוטר? ספר החודש: לאדעת.. הארי פוטר? :\ תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): להתחיל תחופש סוף סוף! ניצנים אולי, אילת, ווליום... ביקור בבית שלו סוף סוף. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא יודעת אם זה המקום שעשה לי תחודש אבל זה בערך המקום היחיד שהייתי בו החודש. וסוף סוף זה נגמר!!!!!!!! אין יותר קייטנה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב, זה ממש קשה להצטלם עם אנשים קטנים.

עדיין פה..

התפקדות אוגוסט: שם:יפית גיל:18 מיקום:בת ים אייסיקיו:261468559 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:|x| שיר החודש של היהודים:ליהיות שיר החודש לא של היהודים:מחכים למשיח-שלום חנוך דיסק החודש:פורטה
סרט החודש:החושך ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:הבורר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31):ניצנים, אילת, סלקום ווליום, להוציא רשיון תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):ששש..

למעלה