סיכום פעילות יולי+התפקדות אוגוסט
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

eliavtu

New member
וניגע בשמי אוגוסט..

שם: גיל: 18 מיקום: קריית שמונה <זה לא משתנה בין חודש לחודש:|> אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לעולעם מצידי, הנה זה בא, לרנינג שיר החודש לא של היהודים: גבע אלון - Somewhere, The bird& the hill, Modern Love החברים של נטאשה - אני לא רוקד כשעצוב, אביתר בנאי - אבא, אפרת גוש - כמו שזה היה <אני תמיד נסחף פה חח..> דיסק החודש: The wall of sound - גבע אלון, רדיו בלה בלה - החברים של נטאשה, פורטה סרט החודש: איש על הירח ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: כוכב נולד..(?) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): אא.. ניצנים, כינרת, סלקום ווליום, מסיבות גיוס, ולעבוד הרבה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

חמדונה

New member
היא כבר לא ילדה רואים לה בעיניים

התפקדות אוגוסט: שם: חמד גיל: עוד חודש 17 מיקום: רחובות אייסיקיו: 262523207 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של היהודים: SE (בגלל שטסתי בבוקר שהוא שהדיסק יצא קניתי אותו בדיוטיפרי ואז שמעתי אותו בהונגריה כל הזמן, ומי שהייתי איתה ממש התאהב בשיר הזה אז שמענו רק אותו) ~חפירה~ שיר החודש לא של היהודים: איזה שיר מטאל הונגרי דיסק החודש: פורטה סרט החודש: HAIR ספר החודש: אהבה בימי כולרע. הספר הכי גרוע בעולם, אני כבר חודש קוראת אותו ולא מתקדמת. תכנית טלויזיה של החודש: האוס בהונגרית זה אחד הטובים. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): מסיבות יומולדת, ניצנים, צמח, מסיבת גיוס לחברה, שיעורי נהיגה, זהו בערך תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): עוד לא העליתי למחשב את התמונות, אני אשים אח"כ

noyt2

New member
ממ..!

התפקדות אוגוסט: שם: נוי גיל: 16 ומשו מיקום: גבעתיים אייסיקיו:ממ מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: עבור. שיר החודש של היהודים: לעולם מצידי. שיר החודש לא של היהודים: Broken wings \ Alter bridge דיסק החודש: פורטה כמובן. סרט החודש: מכתב בבקבוק ספר החודש: לא קראתי ספר החודש \: תכנית טלויזיה של החודש: לא רואה טלויזיה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): סלקום ווליום וניצנים. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אני הימנית,

mooshki

New member
../images/Emo15.gif אוו יהה ../images/Emo22.gif

מעניין. האם זה שאת פעילה בפורום בתור זיינת שכל מקצועית עושה אותך רצויה?
התפקדות אוגוסט: שם:
נעמה גיל:
18 ומשהו מיקום:
נצרת עילית (נוט פור לונג) אייסיקיו:
257030195 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:
כולם. כל הדיסקים. שיר החודש לא של היהודים:
ממ rosey - love דיסק החודש:
גאולה סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:
מסכים (איך נפלו גיבורים) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31):
להתפטר מהעובדה! (מזל טוב לצחר?) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
לגמרי הקטנצ'יק הזה:]

mooshki

New member
לא לסמיילי המזדיין הזה התכוונתי@!!!!!../images/Emo122.gif

../images/Emo85.gif

התפקדות אוגוסט: שם:שירן גיל:19 מיקום:קרית אתא אייסיקיו:266273888 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:עידן האלוהים שיר החודש לא של היהודים:אביב גפן ומיכה שטרית- שברי את הטלוויזיה דיסק החודש:הרגלים רעים-יוני בלוך סרט החודש:הארי פוטר ומסדר עוף החול ספר החודש:הארי פוטר ומסדר עוף החול תכנית טלויזיה של החודש:הטופ מודל הבאה, חברים הפרקליטים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31):זורמים תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

טIcטי

New member
את הניחוח המתוק הפרח בגני ../images/Emo140.gif

שם: שחף D:
אייסיקיו: 173107437
מסנג'ר: [email protected]
בלוג/אתר אישי: הבלוגוש שלי
שיר החודש של היהודים: what about you
שיר החודש לא של היהודים: עינייך בביצוע של סיוון גוריאשווילי
דיסק החודש: פורטה
סרט החודש: -
ספר החודש: עיתון 'ישראלי'
תכנית טלויזיה של החודש: כוכב נולדוששששששש!!!111
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

טIcטי

New member
חחח כפרעליך ;[[

בסיידר מה איתך? באמאשלך יש לך מסן או אייסי? D:

t o o s h a

New member
נושא להודעה

התפקדות אוגוסט: שם:סיון גיל:17 וחצי מיקום:חיפה אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לעולם מצידי שיר החודש לא של היהודים: נשל הנחש - מאיר אריאל דיסק החודש: פורטה סרט החודש: אהבה קולומביאנית ספר החודש: אני לא יכולה לקרוא ספרים כי אני כבר לא שייכת לבצפר :( אז אין ספרייה תכנית טלויזיה של החודש:אין ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): שסאפ תחזור כבר מארהב, ניצנים, הש"ש - מכינת רביןןןן היר איי קאם! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא בא לי

Tomer TR

New member
יאללה, פנק אותה

שם: תומר גיל: 20 מיקום: צבא אייסיקיו: - מסנג'ר: - בלוג/אתר אישי: מייספייס שיר החודש של היהודים: פורטה, כיף של אלבום שיר החודש לא של היהודים: the doors - the end (גרסת הפסקול), the beatles - ain't she sweet דיסק החודש: פורטה והמון פסקולים יפים סרט החודש: "הקו האדום" ספר החודש: לא יצא בגלל הצבא תכנית טלויזיה של החודש: כנ"ל ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מיומולדת לצחר ב31): מה שבא ברוך הבא תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה