סיכום פעילות מרץ+התפקדות אפריל

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
סיכום פעילות מרץ+התפקדות אפריל../images/Emo11.gif

סיכום פעילות מרץ: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (03): אביב גפן רוק ישראלי שייגעצ מתגייסים סינרגיה חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (03): Z A M i °•°ShAnShuNa°•° ב י ז י little WhiSper יפית פית פית התפקדות אפריל: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): שיר החודש של ריטה: שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

little WhiSper

New member
../images/Emo155.gif

שם: אדווה גיל: 18
שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: the fray- how to save a life דיסק החודש: אוונסנס- the open door סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:חברים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בגרויות, לימודים, לחץלחץ... מתקרבים לסוף
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): צחר, לא התבלבלנו קצת?

יא מאן

שם:עדי גיל:17 מיקום:חדר אייסיקיו:335867951..יכול להיות שאני מחזירה אותו לתחייה מסנג'ר:p[email protected] בלוג/אתר אישי: לאאא שיר החודש של היהודים:הימים שלנו ללא ספק שיר החודש לא של היהודים:רק בגלל מישו מיוחד-השיר החדש של ג'סטין דיסק החודש:- סרט החודש:מילים ולחן ספר החודש:אמממ לא יודעת תכנית טלויזיה של החודש:חברים ללא ספק ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:בומ,לראות אותו תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):אני לא יכולה להעלות שיר החודש של ריטה:אוי אוייי...אמ..רק אני ואתה שיר החודש לא של ריטה:חחחחג'סטין החדש דיסק החודש:- סרט החודש:- ספר החודש:- תכנית טלויזיה של החודש:היה כבר את כל אלו תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):גם את זה

izzys

New member
No one sings like you anymore.../images/Emo79.gif

התפקדות אפריל:
שם: מור שיץ. גיל: 16. מיקום: חיפה. אייסיקיו: 291-170-281. מסנג'ר: [email protected]. בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: לפעמים בביצוע של אורית, בסוף תבכו, יכול להיות. שיר החודש לא של היהודים: אלג'יר- קח את הזעם, אני צריך אותך, Soundgarden - Black hole sun, איילה אנגדשט - אהבנו, מאיר בנאי - מנגינת הנדודים. דיסק החודש: נאמנות ותשוקה, מתוק שחור, מנגינת הנדודים. סרט החודש: בופור!
ספר החודש: התחלתי את "לכבות את האהבה" של יוכי ברנדס. תכנית טלויזיה של החודש: האלופה
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שרק יבוא בטוב, עם השאר נזרום.
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
.

מילי17

New member
גשם. גלידה. ../images/Emo13.gif

התפקדות אפריל: שם: מילי גיל: 19 מיקום : קרוב אייסיקיו: 273247905 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: myspace שיר החודש של היהודים: הימים שלנו שיר החודש לא של היהודים: מאמי דיסק החודש: אוסף שידיד הכין סרט החודש: ספר החודש: תורת המיקוד תכנית טלויזיה של החודש: האלופה 2 ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חודש צפוף. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

:]

שם: הוד גיל: 16 מיקום: חדר שלי אייסיקיו: 248597499 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:
שיר החודש לא של היהודים: חמי רודנר-מכונת השירים הגדולה דיסק החודש: של אריק ברמן סרט החודש: מהומה בקולג'
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: ממ..מרחק נגיעה,עדי אשכנזי.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לא ידוע עדין תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

eliavtu

New member
מה הקשר ריטה ? ../images/Emo2.gif

התפקדות אפריל: שם: נחשו גיל: 18 מיקום: חדר אייסיקיו: מת מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: לא צריך שיר החודש של היהודים: תענה לי נדמה לי, היחידי ששמעתי. שיר החודש לא של היהודים: אפרת גוש - ג'ורג'יה דיסק החודש: אפרת גוש. ללא ספק סרט החודש: לא בטוח כ"כ שראיתי סרט ספר החודש: לא, אבל אני שונא את סיפור פשוט! תכנית טלויזיה של החודש: סמולוויל (?) שיהיה.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אני ממש מקווה לעשות משהו.. כי כל החודש הקודם הייתי רק בעיר, והיא מ-ש-ע-מ-מ-ת !!! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo121.gifגשם, רד כבר גשם

שם: שי גיל:16 וחצי מיקום:איזור חיפה אייסיקיו:
מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:מחפש תשובה שיר החודש לא של היהודים: בך לא נוגע/יהודית רביץ דיסק החודש: בכל פעם שאני מנגן/יוני רכטר סרט החודש:
ספר החודש: מישהו לרוץ איתו/דוד גרוסמן <פעם רביעית שקראתי אותו> תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בומבמלה, חברים, חזרות, הופעה חשובה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

hadas2401

New member
יאללה.

שם: הדס גיל: 17 מיקום: ת"א אייסיקיו: אני לא זוכרת אותו ואין לי כח לבדוק כרגע. מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:
שיר החודש לא של היהודים: כל מיני. דיסק החודש:
סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: סמולוויל, דאבל דייט, חברים. וכוכב הכביש חח ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אני נורא מצפה לכך שלא יהיו הרבה לימודים
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): כוסאומו לא מצליחה. אין לי כח

reiya

New member
A-P-R-I-L

שם:ראיה. גיל:16 מיקום:ירושלים. אייסיקיו:227753496 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:קח אותי. שיר החודש לא של היהודים:יום חדש נפלא\אריק ברמן. דיסק החודש:אביתר בנאי\עומד על נייר. סרט החודש:- ספר החודש:100 חורפים\מיכלשלו. תכנית טלויזיה של החודש:\ ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הופעות,אביתר ואהוד-פסטיבל האהבה,ים המלח,היהודים.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):-

bazmaster

New member
אם את עדיין אוהבת אותי...

התפקדות אפריל: שם:אמיר גיל:17 מיקום:נצרת עילית אייסיקיו:345099652 מסנג'ר:אין בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=243 שיר החודש של היהודים:גניבה שיר החודש לא של היהודים:אבות ובנים - אביתר בנאי דיסק החודש:אריק ברמן 1 סרט החודש:סמוראי ששת המיתרים ספר החודש:אבק תכנית טלויזיה של החודש:מונסטר האוס ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:עוד כמה דקות יוצא לנסיעת סולו ראשונה חחח תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):אחת הגדולות

mor000

New member
מותשתתתתתתתתתתתתת

התפקדות אפריל: שם:מור גיל:15.9 מיקום: ראשל"צ אייסיקיו:253536022 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=morwriter שיר החודש של היהודים:---- שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: בנזין תיסלם ומשינה-- האוספים. סרט החודש: ----- ספר החודש: חכמת הביגלה, ממראים [או משהו כזה]. תכנית טלויזיה של החודש: חברים, כרגיל ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מגן, בגרות ועוד בגרות, אה ועוד מגן ועוד אחד.. ועוד בגרות.. שכחתי משהו? תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): חיפה שיר החודש של ריטה: עד שתעזוב שיר החודש לא של ריטה: היו הרבה

האפי האפי ג'וי ג'וי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

שם:שני גיל:17 מיקום:ת"א אייסיקיו:285811338 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:תענה לי שיר החודש לא של היהודים: מממ וואי לוידעת..GIRLFRIEND דיסק החודש: של כנסיית השכל החדש סרט החודש: חיים של אחרים ספר החודש: והיום איננו כלה תכנית טלויזיה של החודש: סיינפלד+חברים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): שיר החודש של ריטה: ממ דווקא שמעתי אחד..וואי אנלא זוכרת

../images/Emo55.gif

שם: גל גיל: 16 מיקום: חיפה אייסיקיו: 190525706 מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: בסוף תבכו, תענה לי שיר החודש לא של היהודים: אני צריך אותך- אלג'ר, טוצ'קה- שילה פרבר דיסק החודש: תתנהגי יפה סרט החודש: מופע האימים של רוקי ספר החודש: פרא של גבי ניצן תכנית טלויזיה של החודש: האלופה חזרה!
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעות, כינרת תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):המקום שעשה לי את החודש? לידה

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

שם: אדוע גיל: 16.9 מיקום: רמלה אייסיקיו: 147051714 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: 364015 שיר החודש של היהודים: :X שיר החודש לא של היהודים: Oasis - Wonderwall דיסק החודש: סרט החודש: נורביט ספר החודש: לא שאני קוראת אבל חפרו לי איתו: חסד נעורייך תכנית טלויזיה של החודש: סאות'פארק ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מבחנים, מגנים. יאיי איזה כיף תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ליאןןן

New member
../images/Emo221.gif

שם: ליאן גיל: 17 מיקום: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: ליפול, טיפה בים שיר החודש לא של היהודים: יש המון...ג'וני - אריק ברמן, אני צריך אותך - אלג'יר, Fix you - coldplay, אנצל - מוש בן ארי, עיר קטנה - יהודית רביץ דיסק החודש: מוש בן ארי - מסע ומתן סרט החודש: לא זכור לי שום דבר מיוחד ספר החודש: באדונלינה - גבי ניצן (בפעם השלישית) תכנית טלויזיה של החודש: חברים
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שום דבר מעניין תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה