סיכום פעילות מרץ+התפקדות אפריל

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

ב י ז י

New member
חח כנסי כנסי לפורום דילמה,

העלתי לך הפתעה באשכול תמונות, ויאלללה, עפתי לבובממלה, נשתמע:)

2shahar

New member
מדעים?../images/Emo12.gif

את מכירה את מרינה?בוריס? או מ י' את קארין שלוש או אור חיים (יש לה חבר גבוה כזה עם ראסטות..)? איזה כיתה את?

ב י ז י

New member
איזה כיתה מרינה ובוריס?

מכירה את אור חיים, ולחבר שלה קוראים דניס, הוא ידיד שלי. ואני ביב'. מאיפה את? רמלה?

אל תעירי אותי עכשיו.....!!

שם:מאור גיל: 18 מיקום: בת ים סיטי אייסיקיו:204326003 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=345182 שיר החודש של היהודים:הזמן שלך שיר החודש לא של היהודים: זה לא נגמר - רמי קליינשטן דיסק החודש: ליידי D סרט החודש: אממ לא יודע אין לי ספר החודש: חחח תיאוריה...? תכנית טלויזיה של החודש: הירוז ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אממ לא יודע אולי בומבומלה...? תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

T A L 123

New member
יפה, מכוער וחכם העולם וטיפש....

שם: טל גיל: 17.10 מיקום: טבריה :( אייסיקיו: 198814678 מסנג'ר: - בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של היהודים: תשחק אותה שיר החודש לא של היהודים: בומביי,רוצה בנות,Juicy Pen,הדיסק של נינט. דיסק החודש: יחפה סרט החודש: - ספר החודש: - תכנית טלויזיה של החודש: גיא פינס,האלופה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חזרות עבודה,מסיבת סיום. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

מה את כל כך מפחדת לראות?

שם: נופר. גיל: 17 מיקום: אריאל אייסיקיו: 311774971 מסנג'ר: . בלוג/אתר אישי: . שיר החודש של היהודים: אמ.לפעמים - טיטי. שיר החודש לא של היהודים: עכשיו - ג'וני שועלי דיסק החודש: אממ. סרט החודש: ירח דבש מטורף. האחרון פשוט. ספר החודש: ללא ספק - אין יש גן עדן. גם "אני כריסטיאנה פ." תכנית טלויזיה של החודש: . ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בוםבמלה. שטויות שכאלה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא שלי. אבל משהו אחר... הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה