סיכום פעילות מרץ+התפקדות אפריל

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

רעותיק6

New member
יועעאעיווארר

שם: רעות מיקום: ראש העין. P: אייסיקיו: לא זוכרת מסנג'ר: לא עובד נו.. בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: ho lord? שיר החודש לא של היהודים: save me/shinedown דיסק החודש:אין סרט החודש: כנ"ל.. ספר החודש: אבא עשיר אבא עני.. מה קרה?נחכים קצת P: תכנית טלויזיה של החודש: נשואים פלוס ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אילתת תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא מצליחה לעלות תמונותת.. הגיע הזמן למחש חדש? -מישהו יודע מה קרה ל'טיפה בים' ??

תפקדות נפני המומולדת!!!!!!! וווהווו

התפקדות אפריל: שלום כם לכן שם: בוטן זהו שציח גיל: 18 עםד כמה ימים מיקום: באר טוביה, בממד, מתחת לחדר החדש והמגניב שלי. אייסיקיו: 149784940 וווהווו מסנג'ר: לא משתמשת בו - לא רלוונטי! בלוג/אתר אישי: http://www.israblog.co.il/19857. ואני עצלית בשבילש לעהופ את זה לקישור! שיר החודש של היהודים: נאדה שיר החודש לא של היהודים: קסם על ים כנרת!!! דיסק החודש: המכשפות לייב סרט החודש: וווהוווו ספר החודש: צופן דווינצ'י באנגלית1 מאגניבה שכמותי תכנית טלויזיה של החודש: חברים! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אלכוהול הוכלהוול כלהוכול והמון מת'! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): ווווהוווו אי בטח אצרך תמונה שלי לי. לנפלא! שיר החודש של ריטה: למי אכפת מריטה!? שיר החודש לא של ריטה: של בעלה! איך קוראים לו "רוצה להמשהוווו את מקל הנדודיייים" היום שמעתי אותו!!! דיסק החודש: ךא ההיה כבר!? יאלללה תמוהנ ועפתי לישון! הגיע הזמצן! סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

אדם ק

New member
../images/Emo4.gif

התפקדות אפריל: שם: אדם גיל: 17 מיקום: חדר של אחות שלי כי המחשב שלי מקולקל! אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] אני לא בטוח אם זה com או שזה co.il בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של היהודים: באוויר שיר החודש לא של היהודים: תני לי מקום - ברי סחרוף דיסק החודש: היו מלא! סרט החודש: שמש נצחית בראש צלול ספר החודש: סיפור אהבה \ אריך סגאל תכנית טלויזיה של החודש: אין... ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הופעה של ברי בקיבוץ, בומבמלה, מפגש, ועוד דברים... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אין לי תמונה עדכנית... אבל דמיינו לכם שאתם רואים פה תמונה שלי באילת (בתחתונים) סתאאאם אבל היה פיצוץ!

טוב נו ../images/Emo3.gif

התפקדות אפריל: שם: שירן גיל: 17 מיקום: אריאל אייסיקיו: 254908083 מסנג'ר: לוזוכרת בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: לא חודש אבל נגיד ש We Are So Last Year- Hawthorne Heights דיסק החודש: Hawthorne Heights סרט החודש: הארי פוטר וגביע האש ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): שיר החודש של ריטה: לא שומעת =\ שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: היה לא? סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

לחזור לאירלנד../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

התפקדות אפריל: שם: ניר גיל: 18 ו.. מיקום: עזה מסרים! בלוג/אתר אישי: דפיוצר שיר החודש של היהודים: תענה לי שיר החודש לא של היהודים: צפייה לאושר/יהודית רביץ דיסק החודש: הראשון של ארבע אחרי הצהריים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ברי סחרוף מחר, יוני בלוך שבוע הבא, חלוקת תעודות, הופעות, סידורים תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):-->

yossiovadya1

New member
../images/Emo150.gif

התפקדות אפריל: שם:יוסי גיל:18 מיקום: פ"ת אייסיקיו:53099895 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:---- שיר החודש של היהודים: אין שיר החודש לא של היהודים: היינו עושים אהבה-כנסיית השכל דיסק החודש: SKAZI סרט החודש: פתאום הגיע פולי ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: מסודרים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: המוווווווווון תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה