סיכום פעילות מרץ+התפקדות אפריל

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך
../images/Emo9.gif

התפקדות אפריל: שם: ספיר גיל: 17.5 מיקום: המ. אריאל. אייסיקיו: 165812003 מסנג'ר: [email protected] שיר החודש של היהודים: בסוף תבכו שיר החודש לא של היהודים: שילה פרבר - מגי, רק לנו. ו- staind - so far away דיסק החודש: דנה ברגר-עד הקצה סרט החודש: לא עולה לי לראש ספר החודש: אם יש גן עדן תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בומבמלה! תמונת החודש: לא בדיוק תמונת החודש, היא ממזמן, אבל סתם מתחשק לי לשים אותה.. [זכויות לזמי :p]

../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif

התפקדות אפריל: שם: עדי גיל: 22 מיקום: צפון אייסיקיו: 165798643 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: לפעמים בביצוע של טיטי שיר החודש לא של היהודים: Staind - It's Been Awhile דיסק החודש: אריק ברמן סרט החודש: לא ראיתי.. ספר החודש: לא קראתי... תכנית טלויזיה של החודש: הייתי אומרת האלופה, אבל מה זה לא. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הרבה עבודה והופעה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): שוב? סתכלו במומלצ"ש שלי לפני שבוע אם בא לכם.

ב י ז י

New member
במילא הוא עצוב בלעדיך

התפקדות אפריל: שם:ליזי גיל:עוד פחות מחודשיים 18
מיקום: לוד אייסיקיו:258209857 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=396143 שיר החודש של היהודים:דונט לייק שיר החודש לא של היהודים: תתחיל מאפס של ירמי קפלן דיסק החודש: סרט החודש: לא ראיתי סרטים החודש נראה לי ספר החודש:פרחים בעליית הגג תכנית טלויזיה של החודש: האלופה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:בומבמלה, הופעה, הופעה של אביב בזאפה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה