סיכום פעילות מרץ+התפקדות אפריל

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך
../images/Emo141.gif

שם: גילי. גיל: 19 וחצי. מיקום: צפון.. אייסיקיו: 345147589 מסנג'ר: אין ממש. בלוג/אתר אישי: גם. שיר החודש של היהודים: מקום אחר. שיר החודש לא של היהודים: יום טוב של עברי. דיסק החודש: הכפול של הכנסייה.
סרט החודש: למראית עין. ספר החודש: ממ.. האוהל האדום? תכנית טלויזיה של החודש: ה א ל ו פ ה !! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חופש, קודם כל :) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): נה.. שיר החודש של ריטה:
שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo85.gifחג שמחח

התפקדות אפריל: שם:שירן גיל:תכף19 מיקום:קרית אתא אייסיקיו:266273888 מסנג'ר:אין לי כוח לרשום בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:נראה לי שלא קל למרות שלא כזה שמעתי אותם החודש שיר החודש לא של היהודים:קחי לך זמן-יציאת חירום/מספיק בן אדם-מוניקה סקס/וגשם כבד עומד ליפול-אביב גפן דיסק החודש:יומן מסע סרט החודש:ראיתי אולי 2 סרטים החודש ספר החודש:אל תגלה של קובן תכנית טלויזיה של החודש:מסודרים והאלופה שחזר למרות שזה מעפן ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:טבריה!! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):הייתי שמה תמונה של הילדים אבל אסור לי שיר החודש של ריטה:מה ריטה קשורה לחיים? שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

וכשאגיע אצחק על פס של אור צהוב ודק,

התפקדות אפריל: שם:נעמה גיל:קטנה מיקום:חיפה אייסיקיו:198789756 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:אין שיר החודש לא של היהודים:ברוך הבא-גבריאל בלחסן,עד העונג הבא-המכשפות דיסק החודש:כנסיית השכל,נאמנות ותשוקה-אלג'יר,בשדות-גבריאל בלחסן סרט החודש:בופור ספר החודש:כמו גחליליות-נורית מץ תכנית טלויזיה של החודש:חברים. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:אביב גפן בים המלח,רעננה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Tom 7

New member
החיים משתנים לך מהר..

התפקדות אפריל: שם: תום שוורץ.... גיל: 14 ושלושת רבעים. מיקום: רמה"ש אייסיקיו: 255087965 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: תענה לי, מלחמה שקטה, לא קל, סמי חופשי, אמן. שיר החודש לא של היהודים: the white stripes- seven nation army, evenescence- lose control, lithium. דיסק החודש: the open door- evanescence סרט החודש:בופור. ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: חברים!!! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה ושאר ירקות. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):סתם תמונה שלי..

מתפקד.

שם: עמרי. גיל: 18. מיקום: מיקום מצויין.
. אייסיקיו: 246568393 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: כל מציאות נפרדת. שיר החודש לא של היהודים: מירי מסיקה- שירה. דיסק החודש: מירי מסיקה (שני הדיסקים*) סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: למצוא שגרה (בשביל לשבור..
) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

זה מלחמה פה בלי הרוגים...

התפקדות אפריל: שם:יפית גיל: 18 מיקום:בת ים אייסיקיו: 261468559 מסנג'ר:אין לי כח בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: סמי שיר החודש לא של היהודים: ג'וני-אריק ברמן, ואני מאבד אותך-סער בדישי. דיסק החודש: אריק ברמן ללא ספק סרט החודש: הטרמפיסט, סרט אחד המפחידים. ספר החודש: ואללה לא קראתי כלום החודש. תכנית טלויזיה של החודש:השיר שלנו, לאחר שהתעדכנתי מה קורה שם בכלל. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בומבמלה, הופעה, מפגש, למצוא עבודה, להתחיל לנהוג. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): זה מה שיש לי במחשב הזה.

HiPpiE Boy

New member
חחח יפית בסטייל נינט

חסר לך רק הפונינט ואיזה אביב גפן ליד ואת מסודרת. |את הולכת לבומבמלה?|

שעוכי

New member
דיי דיינו

התפקדות אפריל: שם: מאי גיל: 17 וחצי מיקום: באר טוביה אייסיקיו: 153350466 מסנג'ר: - בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: דיסק תמונות של הספר מחזור סרט החודש: בופור ספר החודש: פסיכולוגיה כללית, פסיכולוגיה התפתחותית ופסיכולוגיה חברתית תכנית טלויזיה של החודש: חברים, האלופה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ליל סדר, ללמוד למתכונת באומנות תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): התמונה לספר מחזור חג שמח!

LoLi Goddess

New member
../images/Emo215.gifקרמבו זה משמעות החיים../images/Emo215.gif

שם: אלה גיל: 19 (ויומיים חח) מיקום: עלי זהב \ חולון אייסיקיו: 218092074 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: עזבו. שיר החודש של היהודים: "ליפול" שיר החודש לא של היהודים: Anja Garbarek - Dizzy With Wonder + Emiliana Torrini - Dead Things דיסק החודש: ללא ספק, הדיסק של אניה גרבארק סרט החודש:
ספר החודש: "אדי מלך המסטולים" תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: להיות חצי יום בים עם אהובי, לצאת עם אורי כמו פעם, ועם השאר נזרום... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): בגלל שאין לי תמונות מאילת, אז אני אגיד שההופעה בשבלול היא זאת שגרמה לי להתחיל את החודש בנזונה! אז תמונה משם שלי ושל אהובי :) צחר, מה דחפת לפה את ריטה?!

moshe butt

New member
אחד מי יודע?!? אחד אני יודע! ../images/Emo3.gif

שם: משה תחת גיל: 17.5 מיקום: גני תקווה אייסיקיו: 273973546 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: לא כדאי להיכנס- זה סוטה! חחח שיר החודש של היהודים: מממ... הזמן שלך [?] שיר החודש לא של היהודים: There is a light that never goes out- The Smiths דיסק החודש: הדיסק של רמי שצחר אביא לי... סרט החודש: מממ... אין לי מושג ספר החודש: יומנו של מכשף- פאולו קואלו תכנית טלויזיה של החודש: עקרות בית נואשות ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מממ... הרבה סנוקר! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): השלישיה הכי הכי!!!

אפריל

התפקדות אפריל: שם:
הילה גיל:
19.4 מיקום:
ב"ש אייסיקיו:
אין מסנג'ר:
[email protected] בלוג/אתר אישי:
אין שיר החודש של היהודים:
עידן האלוהים שיר החודש לא של היהודים:
הבוקר יאיר/שירה גבריאלוב דיסק החודש:- סרט החודש:
אביבה אהובתי ספר החודש: ארבעה בתים וגעגוע תכנית טלויזיה של החודש:- ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): : תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

אני גמור, אבל רואה נכון.

שם: ענבר. גיל: 17. מיקום: מסדרון. אייסיקיו: 249097482. מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: 'החודש' זה מוגזם מדי, אבל נניח שכל הסיפור. שיר החודש לא של היהודים: כנ"ל, אבל נניח ש'מה נעשה' של הדג נחש
דיסק החודש: הדיסק של זמי כיכב.
סרט החודש: מליון דולר בייבי. ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: כרגיל, הש"שיק
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בוםבמלה בעיקר. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא מוצאת, אבל זו תמונה בהחלט ישנה.

למעלה