סיכום שבועי!!

בקשר ל

לדילמה...
אני הייתי בוחרת בסיפוק
ואחכ כסף
ואם אפשר אז לחפש את שניהם אך עם דגש על סיפוק.

אני הייתי חולה המון
ממש חולה פיזית מהעבודה שלא אהבתי
כיום כשיש לי סיפוק עצום
טפו טפו אני כבר כמעט לא חולה!!!
{חולה=שפעות וכאלו}

C l u e

New member
דווקא ההיגיון אומר ההיפך

קודם לבחור בכסף, וכשיהיה מספיק אז לבחור בסיפוק. אבל זה אף פעם לא יקרה, אף פעם לא אומרים 'טוב, יש לי מספיק כסף, עכשיו אני יכולה להתפנות לעשיה מספקת'. בנוסף, הדילמה היא לגבי בחירת אפיקי קריירה שאחד מוביל לסיפוק ועשיה משמעותית, והשני מוביל לכסף נחמד אבל במחיר של ויתור על עקרונות שאני לא יודעת אם אהיה מסוגלת לוותר עליהם. אם אבחר בנתיב של הכסף, יכול להיות שבשלב מתקדם בקריירה אוכל לעשות דברים משמעותיים ומספקים, אבל אני לא יודעת אם אשרוד את השלב הראשוני וואגיע למקום הזה בכלל, כי הויתור גדול.
ומה שהכי מסבך לי את הדילמה זה שבמסלול הכסף יש לי מקום עבודה מובטח ככל הנראה, ובמסלול הסיפוק זה ממש ממש לא בטוח שאמצא מקום שיקבל אותי.
בקיצור, בלאגן.

Nurikabe

New member
דווקא נראה לי שכן אומרים

'טוב, יש לי מספיק כסף, עכשיו אני יכולה להתפנות לעשיה מספקת'. אלו שיש להם פריבילגיה כזאת.
נראה לי שהרבה פעמים אתה סוג של "תקוע" במה שהתחלת. ואין לך כל כך אופציה לשנות כיוון.
בכל מקרה אני בעד לבחון את תנאי התעסוקה ולהחליט לפי זה. זה אומר משכורות צפויות, שעות עבודה, באיזה קלות ניתן למצוא עבודה, האם כושר ההשתכרות והיכולת למצוא עבודה עולים או יורדים עם הגיל. לבדוק תנאים גם בחול וגם בארץ. מה האופי של העבודה האם היא מול מחשב? במשרד? מהבית? כוללת נסיעות? כל הדברים האלו.
אני הגעתי למסקנה שהדברים האלו יותר חשובים מ"עניין". והם אלו שקובעים עד כמה טוב לך בעבודה. יש עוד דברים חשובים שקובעים את זה אבל את לא יכולה לצפות אותם.
סוריי שאני לא רומנטית, ולא ממליצה לעבוד במה שמעניין...

לגבי מה שכתבת עם הויתור על עקרונות, אני לא כל כך מבינה על מה מדובר. אבל נראה לי שעדיף לך לא לקחת את העבודה הזאת (לפי מה שכתבת).

C l u e

New member
תודה

המצב הרבה יותר מסובך כנראה ממה שהצגתי (או אפילו העליתי על דעתי). אני לא יודעת כמה העצות שלך תקפות לגבי, כי את לא באמת מכירה את כל הסיפור. בכל אופן, מעריכה מאד את הניסיון לעזור ולייעץ.

ערב צח, ערב זך.

משהו טוב שקרה לכם השבוע: תפסתי מעט יותר ביטחון עצמי בתחום הלימודים, עשה לי טוב והתחלתי ממש ליהנות.. למרות שאוטוטו מגיע הסוף.
משהו מבאס שקרה לכם השבוע: אוֹ-הוֹ! מאיפה להתחיל?
1. גם השותפה שלי למעונות בשלבים ההתחלתיים (והכי כיפיים) של מערכת יחסים. אז אני צופה מהצד באיך הם מתכתבים שעות בוואטסאפ, איך היא נעלמת לשיחות טלפון ארוווווווכות מחוץ לחדר ולחיוכים הקטנים האלה כששואלים אותה 'מה קורה עם X?'. צובט את הלב. שוב נשארתי היחידה, והפעם בקרב ציבור הנשים במעונות, שאין לה מישהו.
2. יום רביעי הוכתר כיום כזה שכלום לא הולך בו / הכל מתפקשש.

3. הבחור מהנשיקה הראשונה החליט לפנות אליי באפליקציית ההיכרויות בפייסבוק בהודעה נונשלנטית של "היי, מה קורה..? :)". אין מצב שאני עונה לו, אבל עדיין הוא זה שמבט אחד בתמונה שלו מכניס את הדופק שלי להילוך גבוה. \:
4 דני דויטש עוזב את ערוץ 22.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע: 'בית ספר למוזיקה' נחשב? מאוהבת ב(רוב ה)צוציקים האלה.
התחדשות השבוע(מכל תחום): בושם! סוף סוף! מתנת לפסח מההורים. :)
במסגרת הפינה כל שבוע שבוע נבחר "שאלות משתנות" , במסגרת זאת השבוע נבחר הנושא "זוגיות"- האם את/ה פנוי/ה ומחפש/ת? מה לדעתך את/ה תתרמו לזוגיות? (הכוונה על תכונות אופי שיתרמו לזוגיות): פנויה ומחפשת. אני אתרום הרבה רגש שרק מחכה "להתפרץ" על המישהו הנכון הזה. הבנזוג שלי ידע שתמיד תהיה מישהי שתדאג ותעזור לו כמה שהיא יכולה, שתתמוך ותהיה שם בשביל הליטוף והחיבוק המנחם כשצריך (והאמת, גם כשלא צריך.
).
בקיצור, כיאה לבת מזל סרטן שהמוטיב המרכזי במזל הזה הוא הבית, אני יכולה לספק הרגשה של אחד כזה. (נשמע עמוק, אבל ככה זה מרגיש לי...)
שיר: k.d. lang - Constant Craving

סליחה על החפירה.. אבל בול בשביל זה צריך סכמ"שים!

וואו

את תמיד מתייחסת ליותר דברים מבאסים מאשר חיוביים?
כי כתבת לפחות פה, 4 דברים מבאסים על פני דבר אחד טוב

כן מבינה אותך בקטע של אנשים אחרים בזוגות עם המבט הזה...

למה לא עונה לבחות מפייס? יש לו את המס שלך?
אין מה לעשות יש אנשים שאי אפשר להוציא אותם מפייסבוק אולי הוא אחד מהם
של יותר התכתבות מעשייה

אהבתי את המילים שכתבת על מה שתתרמי בזוגיות

אלו מילים קצרות , יפות ספרותית וכל כך נכונות

במקרה השבוע היה מכלול של באסה,

היו גם דברים חיוביים, אבל זה סוג של פרטי ולא בא לי לשתף קבל עם ועדה.
וגם אני טיפוס קוּטר, שמתייחס לרוב בהומור, אבל עדיין קוטר.

והפרישה של דני דויטש היא בהחלט ה-באסה. אני רגילה לבהות בחתיכי הזה כבר 10 שנים.. ועכשיו כשאני אפתח טלוויזיה ב7 בבוקר, הוא כבר לא יברך אותי לבוקר טוב :(
(נכתב בחצי צחוק, חצי בערך אמת. אני חצויה.
)

לא עונה כי זה סיפור מסובך.
בפעם האחרונה שניסינו לתת לזה צ'אנס, אמרתי לו שאני לא רואה איך אני אוכל לשכוח כמה שהוא פגע בי בפעמיים הקודמות.. וזה דיי היה מוסכם בינינו שנשאר ידידים.. בבוקר למחרת הוא חסם אותי מהסקייפ והפייסבוק. ואני לא מתכוונת להיות נואשת וליצור איתו קשר טלפוני אחרי זה, אז מחקתי את המס'.
אז הוא לא מדבר איתי... ופתאום כן? זוּבי. לא עונה.

אריאל362

New member
בהחלט בת מזל סרטן אופיינית

בית (במובן הרגשי כמובן) זה החלום של כולם:)

שיר יפה משנת 1992

יאללה, פעם ראשונה...

שאני עושה משהו מהפעילויות הקבועות בפורום.
קיבלתי ציון טוב במפתיע באחד המבחנים בסמסטר האחרון והייתה לי ארוחה משפחתית שבה חנכתי חלק מהבישולים החדשים שלי.

קיבלתי ציונים לא טובים במפתיע במבחנים אחרים בסמסטר. ואותה ארוחה משפחתית לא הייתה לגמרי נטולת בעיות. ויש לי עוד רשימה ארוכה של דברים אבל זה לא קשור....

ראיתי את מת לחיות 5 שהיה תירוץ אומלל לכסף. רק על זה ג'ון מקליין היה מחסל את כל מי שהחליט לעשות עוד סרט. חוץ מזה, אני רואה מלא סדרות אז "סדרה שראיתם השבוע" זו שאלה כללית מדי.

התחדשתי בחולצת כפתורים חדשה שלא ביקשתי אבל שמחתי לקבל.

אני פנוי, מחפש ויכול לתרום מהאישיות הצבעונית שלי. היא לא ממש בולטת פה, על גבי הפורום, אבל היא קיימת. לעיתים. מתישהו. איפשהו.

שיר - במהלך השבועיים האחרונים יצא לי להיתקע עם שיר אחר כל יום. נכון לעכשיו, אני תקוע עם השיר החדש (והחפרן) של WILL I AM ובריטני ספירס. שיר טוב לפארקור\ברייקדאנס דווקא.

GOOD NIGHT AND GOOD LUCK

העלילה....

לא הייתה הצד החזק (אל תשכחי שבשנות ה- 80+90, כל תירוץ לפיצוצים ויריות נחשבו למופת) אבל היא הייתה הרבה יותר הגיונית וברורה ממה שעשו בסרט החמישי. אפילו כל המשפטים והבדיחות של מקליין נעלמו בתוך הקשקוש הלא מרשים שנקרא "תסריט".
אבל האקשן משובח, אם זה עושה לך את זה...

iba90

New member
הסיכום שלי...

משהו טוב שקרה לי השבוע - הכרתי אנשים חדשים
משהו מבאס שקרה לי השבוע - הגעתי למסקנה שאני חושב יותר מידי
סרט\סדרה\ספר השבוע...- לא ממש היה לי זמן...
התחדשות השבוע- קניתי נעליים חדשות שלוקח לרגל שלי זמן להתרגל אליהן (ממש מעניין...)

לגבי שאר השאלות... כן אני פנוי ומחפש זוגיות וכשאני אמצא אחת שכזאת (אני לא חושב במושגים של "אם") אני חושב שאני אהיה הבנזוג הכי.....שאפשר בהכל

שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש ושהפורום יחזור להיות כמו שהוא היה בהתחלה בלי כל מיני אהבלים....מי שמוצא את עצמו נפגע כנראה יודע שמדובר עליו

זה

ממש מבאס לחשוב יותר מידי
מכירה את ההרגשה ואת הכאב ראש מחשיבת יתר

תתחדש על הנעליים

shanit159

New member
הסיכום שלי

משהו טוב - התחלתי ללמוד 2 קורסים באוניברסיטה הפתוחה אחרי הפסקה של המון שנים...
התחדשות - קניתי נעליים, תיק ו-2 מכנסיים... הרבה קניות לשבוע אחד...
משהו מבאס - פגישה (לא רומנטית אבל חשובה) שהיתה צריכה להיות היום נדחתה ברגע האחרון לשבוע הבא....
ספר שקראתי - ספר לימוד זה נחשב? זה הדבר היחיד שאני קורא שיש לו כריכה...

למעלה