עונה-ומצטרפת
משהו טוב שקרה לכם השבוע
הורידו את מחיר התפוחים ב40%
משהו מבאס שקרה לכם השבוע
נגמר מהר מידי יש הרבה מה לעשות בשביל להדביק את הקצב.
סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-
Banshee סדרה חדשה מאוד אלימה, יש אימישים, אינדיאנים ואסיר לשעבר שמתחזה לשריף.
freedom writers חיפשתי פליליסט ביוטיוב של will.i.am תוך כדי קריאה, והגעתי לאחד שיש בו המון פעמיים את i have a dream אז כבר ראיתי את הסרט .
התחדשות השבוע-(מכל תחום)
מאוד חומרני מצידי, מצאתי אוזניות מגניבות שמתלבשות על האפרקסת אז התחדשתי בהם.
במסגרת הפינה כל שבוע שבוע נבחר "שאלות משתנות" , במסגרת זאת השבוע נבחר הנושא "זוגיות"
האם את/ה פנוי/ה ומחפש/ת? מה לדעתך את/ה תתרמו לזוגיות? (הכוונה על תכונות אופי שיתרמו לזוגיות)
פנויה ולא מחפשת, תכונות אופי פתיחות מחשבתית.
שיר
One Song Glory - Rent
http://www.youtube.com/watch?v=2CSQAKYwQz0
ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-
בישראל היום מודעת מבצע לקוראי העיתון 100 חלזונות רבייה ב16,000 במקום 18,000 כל יחידה צריכה 50 מ"ר (מיועד למי שרוצה לרכוש אותם ולמכור למסעדנות).
שי ודרור: "הוא שולח את לפיד להיפגש בחשאי על ליברמן, למה הכל בחשאי (...) כי אז בנט מתקשר אליו ואומר למה לא סיפרת לי שאתה נפגש איתו בחשאי (...) כי הוא אמר לי לא לגלות (...)
ביבי צריך עשות תרגילים קצת יותר מתוחכמים (...) בואנה בנט אמר עליך שסתם צבא עשית (..) פשוט דיברנו על צבא ודיברנו אני הייתי בסיירת הוא היה בסיירת אז הוא אומר לי לפיד היה במחנה (...)
אתה מכניס אותם לפגישה ושם קוראסון אחד באמצע ואומר תתכבדו (..) תזמין אותם לפגישה שים רק כיסא אחד "שבו" (..) סיום פגישה לפיד תשאר רגע איתי קיבלתי סיגר אחד (..) להזמין את לפיד לשעה 10 להתחיל בשיחה איך שבנט נכנס ב10:05 ביבי משתתק (..) אני ולפיד נדבר על זה אחר כך."