סיכום שבועי!!

sarne

New member
הודעה (פחות או יותר) ראשונה פה.

אני אומר פחות או יותר כי זכור לי ששמתי שני שירים שבוע שעבר באיזה שרשור פה, אבל זו הודעה ראשונה עם תוכן שהוא לא רק קישור. Enchanté.

משהו טוב שקרה לכם השבוע \ משהו מבאס שקרה לכם השבוע: אני בכנות לא יודע איך לענות. מה זה משהו ואיך אני גורם לו לקרות לי?

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע: הספקתי לראות כמה סרטים השבוע אבל אף אחד לא מלהיב במיוחד. ראוי לציון "חלום ליל קיץ" שראיתי אתמול, בגרסה של ייז'י טרנקה. אנימציה עם בובות, הרבה תשומת לב לפרטים, מסוג הדברים שמגדירים כ"מקסים". אז מומלץ לחובבי אנימציה, אני מניח.

התחדשות השבוע-(מכל תחום): רק כמה סרטים שהגיעו היום בדואר. הכי חדש מתוכם יצא ב-1927, אז לא אלאה אף אחד בפרטים. התמונה המצורפת מאחד מהם :)

האם את/ה פנוי/ה ומחפש/ת? מה לדעתך את/ה תתרמו לזוגיות? (הכוונה על תכונות אופי שיתרמו לזוגיות) בפשטות, פנוי ומחכה לנס. אין מה להציע מלבד דם, יזע, ודמעות.

שיר: סתם משהו קטן ואופטימי, אהבה ישנה:
http://www.youtube.com/watch?v=_bBid7i34XI

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע- אני חושב שבאופן כללי מילים לא היו פקטור משמעותי מאוד השבוע בשבילי. אז אין. תשובה.

טום גיא

New member
השבוע שלי

משהו טוב שקרה לי השבוע: הכל, היה לי שבוע נהדר. אבל בעיקר אנשים. אנשים חדשים שהכרתי. אנשים ישנים שמזמן לא דיברתי איתם. אנשים שאני מדבר איתם כל הזמן ועדיין משמחים אותי בכל פעם. המשפחה שלי. אני אוהב את כולכם!

משהו מבאס שקרה לי: נתפס לי הצוואר. יום שלם הייתי כמעט משותק לחלוטין ובקושי הצלחתי לזוז בלי לבכות מכאבים, שלא לדבר על לצאת מהבית. אבל זה עבר.

סרט שראיתי השבוע: ארגו. היה אחלה. אבל במקום זה אני רוצה להמליץ על ג'אנגו שראיתי לפני זה. היה מעולה. מזמן לא נהנתי מסרט ככה. צריך לראות בקולנוע.

התחדשות השבוע: החלפתי קידומת.

שאלות שבועיות: פנוי. לאחרונה גם מחפש, אבל באיזי. מה שיגיע יגיע, אני מוכן. ואין הנחתום מעיד על עיסתו - יש לי הרבה מה לתת, מי שתזכה תגלה. השיר שמתנגן אצלי כבר די הרבה זמן בלופ: Let It Grow - אם אלוהים היה מנגן על גיטרה, אריק קלפטון היה המורה שלו. אז אני גם אצטט אותו בתרגום חופשי "שתלו את האהבה שלכם ותנו לה לצמוח!"

שיהיה לכולכם סוף שבוע מעולה!

אריאל362

New member
מסכם

משהו טוב שקרה לכם השבוע: שיחקתי שלוש פעמים בכדורסל ולא אוהב להחמיא לעצמי, אבל אני בכושר נהדר

משהו מבאס שקרה לכם השבוע: לא ממש מבאס, אבל הפעילו עליי עומס מוגזם בעבודה

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע: הישרדות 26

האם את/ה פנוי/ה ומחפש/ת? אני הפנוי והמחפש הנצחי

מה לדעתך את/ה תתרמו לזוגיות? אהבה שהיא בעצם החיים (כל אהבה, בטח אהבה רומנטית)

שיר רומנטי מדהים שפשוט גורם לי לדמוע

אל תשכחי אותנו - מיסטר הרי
http://www.youtube.com/watch?v=XBmGy3q-fz8

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע: "בכל מקום בו שורץ הפחד אין שמחה"

BlacKitten

New member

משהו טוב שקרה לכם השבוע: קיבלתי את שני הציונים האחרונים לסמסטר א'....שניהם טובים, אחד טוב מאוד מאוד אפילו ובכלל לא ציפיתי לקבל ציון כזה, וגם בקורס מאוד גדול.
אתמול ניפגשתי עם חברים טובים מהצבא.....למרות שכולנו משוחררים כבר מזמן אנחנו עדיין מצליחים לשמור על קשר...אני מאוד אוהבת את האנשים האלה והיה לי ממש כייף ומצחיק.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע: משהו גדול ומשמעותי שהיה אמור לקרות התבטל בסוף, אחרי שבזבתי על זה הרבה כוחות נפשיים במחשבות לקראת זה. לא יודעת איך להתמודד עם זה עכשיו.
סמסטר ב' שהתחיל...אמנם לא התחיל השבוע, אבל עדיין קשה לי לחזור לשגרת הלימודים...באמת שהעדפתי את תקופת המבחנים.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע: דקסטר

התחדשות השבוע: 4 שמלות וחולצה...ואני בדיוק בדרכי לעוד שופינג עם חברה...וגם הזמנתי 2 חצאיות ושתי חולצות מהאינטרנט שאמורות להגיע שבוע הבא...
אני שופוהולית וזה מכה!!!

במסגרת הפינה כל שבוע שבוע נבחר "שאלות משתנות" , במסגרת זאת השבוע נבחר הנושא "זוגיות"

האם את/ה פנוי/ה ומחפש/ת? מה לדעתך את/ה תתרמו לזוגיות?
פנוייה ומחפשת....מה אני אתרום....? אממ...יש לי חוש הומור די מפותח...זאת תכונה שאני אוהבת בי ולדעתי היא חשובה. ואני אופה ממש טוב! כדאי לכם
(הדרך לליבו של גבר היא דרך הבטן, לא?)

שיר: נתן גושן-עוד

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע: דברים שהפסיכולוגית שלי כתבה לי במייל/אמרה לי בפגישה שלנו. אני מודה כל כך שיש לי אותה....לא יודעת מה הייתי עושה בלי התמיכה שלה.

Elle992

New member
תתחדשי!

רק אני גרועה בקניות
אני נכנסת ישר....תופסת בעין שלי מה ששחור, לוקחת יוצאת וזהו!

אני גרועה בלבוש, אני אוהבת רק דברים בנלים וקוים נקיים

BlacKitten

New member
תודה :)

דווקא אצלי למרות העודף משקל והקטע הזה של שחור מרזה....הבגדים שלי דיי צבעוניים, בעיקר בקיץ. שחור זה קלאסי ויפה אבל ממש לא הצבע השולט בארון שלי.
אחת השמלות שקניתי צהובה!! אחת ורודה ושתי שמלות ג׳ינס...הפתעתי את עצמי אפילו...

Elle992

New member
לא אצלי הקטע של השחור הוא מעבר למרזה

מזמן אני לא חושבת ששחור מרזה, זה פשוט אני אוהבת את הצבע הזה ומה שהוא מסמל(זה גם מסמל עליי, מי אני ומה אני)

אצלי שחור זה דרך חיים והרבה יותר מסתם צבע "מרזה" במילא אין מה להרזות אצלי
אבל יפה שאת טיפוס צבעוני זה מראה על אישיות חיה ורעננה

BlacKitten

New member
זה כייף, אבל...

זאת גם בעיה קשה!!
אני מוצאת יותר מדיי דברים שאני אוהבת, ומבזבזת על זה סכומים לא הגיוניים...

חח שאלו יהיו הצרות שלך...

העיקר ההרגשה הטובה שזה עושה לך.

כמו שנאמר לי פעם, כסף בא וכסף הולך.

למעלה