משהו טוב שקרה לכם השבוע: קיבלתי את שני הציונים האחרונים לסמסטר א'....שניהם טובים, אחד טוב מאוד מאוד אפילו ובכלל לא ציפיתי לקבל ציון כזה, וגם בקורס מאוד גדול.
אתמול ניפגשתי עם חברים טובים מהצבא.....למרות שכולנו משוחררים כבר מזמן אנחנו עדיין מצליחים לשמור על קשר...אני מאוד אוהבת את האנשים האלה והיה לי ממש כייף ומצחיק.
משהו מבאס שקרה לכם השבוע: משהו גדול ומשמעותי שהיה אמור לקרות התבטל בסוף, אחרי שבזבתי על זה הרבה כוחות נפשיים במחשבות לקראת זה. לא יודעת איך להתמודד עם זה עכשיו.
סמסטר ב' שהתחיל...אמנם לא התחיל השבוע, אבל עדיין קשה לי לחזור לשגרת הלימודים...באמת שהעדפתי את תקופת המבחנים.
סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע: דקסטר
התחדשות השבוע: 4 שמלות וחולצה...ואני בדיוק בדרכי לעוד שופינג עם חברה...וגם הזמנתי 2 חצאיות ושתי חולצות מהאינטרנט שאמורות להגיע שבוע הבא...
אני שופוהולית וזה מכה!!!
במסגרת הפינה כל שבוע שבוע נבחר "שאלות משתנות" , במסגרת זאת השבוע נבחר הנושא "זוגיות"
האם את/ה פנוי/ה ומחפש/ת? מה לדעתך את/ה תתרמו לזוגיות? פנוייה ומחפשת....מה אני אתרום....? אממ...יש לי חוש הומור די מפותח...זאת תכונה שאני אוהבת בי ולדעתי היא חשובה. ואני אופה ממש טוב! כדאי לכם
(הדרך לליבו של גבר היא דרך הבטן, לא?)
שיר: נתן גושן-עוד
ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע: דברים שהפסיכולוגית שלי כתבה לי במייל/אמרה לי בפגישה שלנו. אני מודה כל כך שיש לי אותה....לא יודעת מה הייתי עושה בלי התמיכה שלה.