סיכום שבועי!!

עונה

משהו טוב שקרה לכם השבוע מחמאות בעבודה מחניך ומהמנהלת

משהו מבאס שקרה לכם השבוע אני ביאסתי את עצמי בנטייה שלי לקיחת דברים בצורה יותר מידי רגישה. זה גרם לי להתרגז על מדריכה במקום לשים את הדברים במקום בצורה בוגרת

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- ארגו/ ספר על אוטיזם וממליצה ממש ממש על חסרי בושה

התחדשות השבוע-(מכל תחום) הסתפרתי היום...

במסגרת הפינה כל שבוע שבוע נבחר "שאלות משתנות" , במסגרת זאת השבוע נבחר הנושא "זוגיות"

האם את/ה פנוי/ה ומחפש/ת? מה לדעתך את/ה תתרמו לזוגיות? (הכוונה על תכונות אופי שיתרמו לזוגיות)

פנויה, מחפשת ואני חושבת שאתרום מהרגישות שלי והרצון ליהנות מהחיים למרות כל הקשיים. בכלל אני חושבת שיש לי לא מעט דברים להעניק

שיר אדם יוצא לדרך חדשה/עילי בוטנר

ממש מבינה אותך בכל הקשור ללקיחת דברים

בצורה רגישה.
אני עושה את זה כל הזמן. מתה להפסיק עם זה

יום האישה שמח לבנות הפורום
|פרח

משהו טוב שקרה לכם השבוע : דיברתי עם חברה שלי שמלא זמן לא יצא לנו לדבר. באמצע השיחה שתיינו אמרנו שהשיחה הזאת זה הדבר הכי טוב שקרה לנו השבוע.
כיף להרגיש חשוב למישהו וההפך

משהו מבאס שקרה לכם השבוע: קצת בעיות עם אנשים בעבודה.
מצד שני זה טוב. מגלים דברים חדשים על אנשים ואיך להתנהג איתם.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- השבוע הזה היה כלכך עמוס שלא ראיתי כלום חוץ מחברים לפני השינה ופאמילי גאי - כלכך גאוני.
מקווה לראות היום SUITS

התחדשות השבוע-(מכל תחום) קניתי בגד ים

במסגרת הפינה כל שבוע שבוע נבחר "שאלות משתנות" , במסגרת זאת השבוע נבחר הנושא "זוגיות"

האם את/ה פנוי/ה ומחפש/ת? מה לדעתך את/ה תתרמו לזוגיות? (הכוונה על תכונות אופי שיתרמו לזוגיות)

פנויה ומחפשת.
אממ אתמול מישהו שאני עובדת איתו אמר לי שאני אהיה אמא טובה כי אני נוחה דואגת ומחבקת..
אז נראה לי את זה. מצד שני אמרו לי השבוע שאני נוטה למלא מצבי רוח אז אנלא יודעת כבר מה אני

שיר - Keith Urban - I Told You So

SUITS

סדרת עורכי דין בלי להיות בבית משפט ועדיין להיות מאוד מעניינת. שאפו!

dori78

New member
יאללה, שיהיה

משהו טוב שקרה לכם השבוע
זכיתי בתחרות שהיתה פה, בכרטיס זוגי להופעה של איפה הילד ומוניקה סקס. בהזדמנות זו -
להנהלת הפורומים.
באופן לא מקורי ולא מקרי, לקראת הסוף הם ניגנו שני שירים של כל להקה ביחד, תחת הכותרת "איפה הסקס".

משהו מבאס שקרה לכם השבוע
הלכתי לתרום דם (שזה דווקא דבר טוב שאני עושה מגיל 17) ביחידת הפרזיס בתה"ש.
מכיוון שאני אמורה להיות בעבודה עד תשע, קבעתי לשעה שבע ורבע בתקווה לסיים מהר לנסוע למשרד.
רק שחיברו אותי למכונה רק ברבע לשמונה, ככה שהגעתי למשרד בעשר ונאלצתי להשאר שם עד שבע בערב

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע
"עד שיום אחד" של שמי זרחין, "חיי חורף" של אורלי קסטל-בלום ו"היברו פבלישיינג קומפני" של מתן חרמוני.
את כל השלושה קיבלתי ליום ההולדת הקודם שלי ועד עכשיו לא התפניתי...
חוץ מזה, למי שלא מכיר, אני ממליצה בחום על "המחברת הגדולה" של אגוטה קריסטוף.
אני קוראת אותו בערך אחת לשנה.

אריאל362

New member
אני התעלפתי השנה אחרי שתרמתי דם

אבל בגלל שהייתי חולה ולא ידעתי
התעלפתי יממה אחרי

מאחר והנהלת הפורומים לא פה, אני אברך אותך על הזכייה

dori78

New member
הנהלת הפורומים דווקא פתחה הודעה

ובירכה את הזוכים, אבל בגלל כל שרשורי ה
זה נדחק די מהר לעמוד השני...

התעלפות 24 שעות אחרי התרומה לא בהכרח קשורה לתרומה, אלא לחולשה כללית של הגוף.

אריאל362

New member
ברור, אבל הם לא קוראים שרשורים אחרים:)

הרופא אמר לי שזה קשור לתרומת הדם

זו בסה"כ הפעם השנייה בחיי שאני מתעלף, אז אני מניח שזה קשור

9צב

New member
טוב נו

משהו טוב שקרה לכם השבוע:

לא ממש היה כזה, האמת כי רוב השבוע הייתי די מבואס.
נקודת אור אחת הייתה שבלימודים ליטפתי איזה חתול שנדבק אליי כי נתתי לו קצת אוכל. הוא היה לבן ויפה.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע: זה לא יגמר בהודעה אחת אם אתחיל.... החל מפציעה ישנה שחזרה ועד כסאח עם ההורים וכסאח ברחוב ואיזה מפגר אחד נכנס בי בכיכר ואפילו השבוע נגמרו לי הכדורים שאני לוקח ועוד 94989839 דברים בערך.
שבוע מקולל

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-

אני קורא כרגע את "אנשים רגילים".

טוב זה ארוך מדי ואני לא ממש יוןדע לדבר על עצמי חחח

BlacKitten

New member
מצטערת לשמוע שהיה שבוע מבאס

מאחלת לך שהשבוע הבא יהיה טוב יותר

aשרון

New member
מסכם...

משהו טוב : הצלחתי להיסגר על כל המשימות שלי ללימודים...

משהו מבאס : הקדם אירוויזיון ורשות השידור המעפנים..

משהו שראיתי השבוע : בלוגים שאני עוקב אחריהם ביוטיוב (חייב כבר לראות את שלושת הפרקים של המפץ הגדול שפספסתי בשבועות האחרונים).

התחדשות : הסתפרתי ביום שלישי

זוגיות : אני לא בדיוק יודע מה יהייה איתי אם אני אכנס לסוג של מערכת יחסים רומנטית עכשיו, כי זה תמיד סוחף אותי ואני לא מסוגל להתרכז בשום דבר אחר כשאני מתאהב ואני רוצה להתמקד עכשיו בלימודים שלי, אולי בקיץ יהייה לי זמן להתאהב . אבל היי, או שאהבה באה או שהיא לא, בינתיים היא לא אז אני לא רודף אחריה .

שיר נחמד : http://www.youtube.com/watch?v=awoa0Bi0NpE

למעלה