סיכומפגש! D:

dark max

New member
רק 10 תמונות

ואז עכשיו אני צריכה לצלם את כל השאר ואז עוד חודש לפני שאבא שלי ייקח אזה לפיתוח...

היה כיף.^__^

הגעתי ב4 בערך לעזריאלי ושוטטתי שם בקומות 2 ו3, באיזשהו שלב ראיתי כמה בני עשרה ושאלתי אותם אם הם מפורום בליץ' והם ענו שלא, ואז קמה מישהי ג'ינג'ית ואמרה שהיא משם ושכולם במינוס ארבע.XD ושאלנו מה הניק אחת של השנייה והתברר ששזו קורל [קוואי! ^______^], ושאני מלפפון ים. והתחבקנו [שוב? OO; לא זוכרת]. עלינו לגג, שם היו כמה אנשות שאני לא מכירה [זו ההגדרה שלי לאנשים מפורומים אחרים שאני לא מכירה.
]. ואז לאזוכרת מי הצביע לכיוון כלשהו, הלכנו אליו ובאמת היו שם קבוצת אנשים בחולצות שחורות. נחשו מי
ניסיתי לשאול את כולם מה הניק שלהם, ופחות או יותר הצלחתי. ומישל הגיעה בסוף! ופגשתי את טומוקו ^__^ חיבקתי את קילי והיא חשבה שאני באה להרוג אותה .__.;; [הסתבר בדיעבד שהתכוונה לצלם אותי XD] סורי P: והיא גם צווחה [מצטערת, אין לזה הגדרה אחרת.P=] עליי לספיילר לה.XD אני יכולה לשלוח לך את המנגה, אם תרצי... בתקווה שיש לך מסנג'ר במחשב השני ושהוא יקבל קבצים מכווצים. מתישהו אחרי שכולם דברו וזיהו אחד את השני ובלהבלה, מישהי באה ושאלה אותי אם אני מפורום דוליז. עניתי שכן. [וכאן ראוי לעצור ולציין: אני באמת שם. !Xנ* לX פקXצה !!!11111] וזו הייתה נושי.*O* [לאלו מכאן שלא מכירים - היא לא מפה, ושכחתי לשאול אותה אם ראתה כבר בליץ', אבל היא ראתה הרבה אנימות, ולאו דווקא בדיבוב / תרגום מזוויע.] אחר כך התחלנו לנדוד [תרתי משמע] בקבוצות אל מינוס ארבע, שם היו כמה דברים שאני לא זוכרת אותם, אולי אזכר אחר כך.o.o; קיל התחילה לצלם שוב, ואני צילמתי אותה בכפייה תוך: "את חמודה!" "אני לא חמודה!" "את חמודה!" "אני לא חמודה!!!" צילמתי אותה באמצא המשפט הזה. אגב, מתי תפתחי את התמונות? D: והיה חידון [שבמקום הראשון אתי ובמקום השני אסף], קולה וגם אור ששפך אותה.
ובאיזשהו שלב שאלתי מישהי שישבה קצת לפני משהו, היא סובבה את הראש וזו הייתה גל צ'אן O: אבל העט שהיה איתה לא פעל אז לא הייתה אפשרות שתחתום לי על גב היד.;-; ועלינו אני וגל לבדוק אם יש אנשים שמחכים בקפה הילל ומחפשים את אנשי הפורום, ולא היה אז חזרנו למינוס ארבע. ואני אמשיך מחר כי עוד לא התקלחתי ואין לי כוח להזכר מה היה הלאה

Vivi Sparrow

New member
אנשים שוכחים ממני מהר .____.

קראתי את כל הסיכומים, ואף אחד כמעט לא הזכיר את השם שלי. זונות כולכם. .__________. אבל היה לי ממש כיף, כן כן. ._______. *חוזרת לנגן על הגיטרה*

Ichimaru Gin

New member
וואוו פגשתי המון אנשים ^O^

את קיל ואת ניצנע ואפרתעע ואנבי וקורל וטומוקו ורייבן ואור ומישל ו...*נרדמת* *טליע צועקת דפנע קומי* *מתעוררת* אהה אני אחרי זה המשיך את הרשימה אבל העיקר שלא הזכרתי את ויוי :) שיט עכשיו הזכרתי אותה טוב לא משנה עד שאני אמחק הכל אני כבר ארדם ואמות. *אמן* טוב העיקר שההההבבבנ......*ZZZZZZ* *נחירה*

coral chan

New member
נזכרתי בעוד משו! XD! ^____^

שכולנו הצלטמנו ועשינו את הבואהאהאה הזה,זה היה מצחיק XD זה היה הרעיון שלי!! אני מתעקשת על כך!! אבל אין לי קול בשביל לצרוח אותו,אז ניצן צרחה אותו ><

|הבאג| ניצנע טובה בלצרוח!

*מסטולה מעודף קולה* *רוקדת הורה בכיסא* *מזייפת יחד עם סגיר שלישי שממנו אני להתלהב כה הרבה* אני טובה בלצרוח, לצעוק, ולצווח~! וכמה שזה מוזר- אפילו אחרי מפגשיפורמ אני לא צרודה. בעצם לא זכור לי שאי פעם הייתי צרודה ממש......

coral chan

New member
ניצן! ^____________________^

~אני~ ראיתי את הבלנודה היפה הזאת! OOO: *מתלהבת*

Evilink

New member
חבל שלא הייתי שם

רציתי אבל היו לי דברים אחרים שגרמו לכך שאם הייתי בא הייתי שם רק 10-15 דקות. ------------מתי המפגש הבא?

כולכם מטורפים!!!! XDD

סתם... מקווה שנהניתם היום.. אני לצערי לא יכולתי להגיע אבל פעם הבאה מה לעשות... מממממממ טוב אז שיהיה לכם המשך שבוע נעים אני לא יהיה זמין... מממ ספרו לי איך היה בהזדמנות עד אז .. שלכם השימי האחד והיחיד.

Fay Wood

New member
אור טאייצ'ו, שים תמונות >< ../images/Emo168.gif

כנ"ל לכל שאר האנשים שצילמו ^-^

../images/Emo15.gif אכן! הבנטאי דוש תמונות טאיצ'ו

כי אתה נסגד*___* וכנ"ל אתי פוקיטאצ'ו *___* ואנוכי (שמתה (תרתי משמע) להיות דרגה 3! *אהמ* רמיזה *אהמ* או שלא *אהמ*) שרוצה להכין קליפ ע"פי שיר סיום 3. ולקוספליי מישהו מביא מצלמת וידאו! *אהמ* ני להשתדל*אהמ* ואז יהיה קליפ כמוצריך!

למעלה