היה כיף.^__^
הגעתי ב4 בערך לעזריאלי ושוטטתי שם בקומות 2 ו3, באיזשהו שלב ראיתי כמה בני עשרה ושאלתי אותם אם הם מפורום בליץ' והם ענו שלא, ואז קמה מישהי ג'ינג'ית ואמרה שהיא משם ושכולם במינוס ארבע.XD ושאלנו מה הניק אחת של השנייה והתברר ששזו קורל [קוואי! ^______^], ושאני מלפפון ים. והתחבקנו [שוב? OO; לא זוכרת]. עלינו לגג, שם היו כמה אנשות שאני לא מכירה [זו ההגדרה שלי לאנשים מפורומים אחרים שאני לא מכירה.
]. ואז לאזוכרת מי הצביע לכיוון כלשהו, הלכנו אליו ובאמת היו שם קבוצת אנשים בחולצות שחורות. נחשו מי
ניסיתי לשאול את כולם מה הניק שלהם, ופחות או יותר הצלחתי. ומישל הגיעה בסוף! ופגשתי את טומוקו ^__^ חיבקתי את קילי והיא חשבה שאני באה להרוג אותה .__.;; [הסתבר בדיעבד שהתכוונה לצלם אותי XD] סורי P: והיא גם צווחה [מצטערת, אין לזה הגדרה אחרת.P=] עליי לספיילר לה.XD אני יכולה לשלוח לך את המנגה, אם תרצי... בתקווה שיש לך מסנג'ר במחשב השני ושהוא יקבל קבצים מכווצים. מתישהו אחרי שכולם דברו וזיהו אחד את השני ובלהבלה, מישהי באה ושאלה אותי אם אני מפורום דוליז. עניתי שכן. [וכאן ראוי לעצור ולציין: אני באמת שם. !Xנ* לX פקXצה !!!11111] וזו הייתה נושי.*O* [לאלו מכאן שלא מכירים - היא לא מפה, ושכחתי לשאול אותה אם ראתה כבר בליץ', אבל היא ראתה הרבה אנימות, ולאו דווקא בדיבוב / תרגום מזוויע.] אחר כך התחלנו לנדוד [תרתי משמע] בקבוצות אל מינוס ארבע, שם היו כמה דברים שאני לא זוכרת אותם, אולי אזכר אחר כך.o.o; קיל התחילה לצלם שוב, ואני צילמתי אותה בכפייה תוך: "את חמודה!" "אני לא חמודה!" "את חמודה!" "אני לא חמודה!!!" צילמתי אותה באמצא המשפט הזה. אגב, מתי תפתחי את התמונות? D: והיה חידון [שבמקום הראשון אתי ובמקום השני אסף], קולה וגם אור ששפך אותה.
ובאיזשהו שלב שאלתי מישהי שישבה קצת לפני משהו, היא סובבה את הראש וזו הייתה גל צ'אן O: אבל העט שהיה איתה לא פעל אז לא הייתה אפשרות שתחתום לי על גב היד.;-; ועלינו אני וגל לבדוק אם יש אנשים שמחכים בקפה הילל ומחפשים את אנשי הפורום, ולא היה אז חזרנו למינוס ארבע. ואני אמשיך מחר כי עוד לא התקלחתי ואין לי כוח להזכר מה היה הלאה