סימנים שאתה מכור לפינק פלויד

CrazySheep1

New member
שאתה רושם על כל שולחן בבית ספר pink floyd

שאתה מוכן לצאת בהפגנת יחיד (או יותר נכון מלחמת יחיד) נגד כל אחד שיטען שיש סולו יותר טוב מקאמפטרבלי נאמב, ומה שכבר אמרו, אני פשוט כ"כ מזדהה איתו אז אני חייב לרשום אותו שוב: "שאתה שנה שלמה חושב איך לחגוג שנה להופעה של ווטרס" חחח

Jason2

New member
כשאני הייתי בבית הספר (לפני הרבה שנים)

הייתי מצייר על כל מחברת את הפירמידה ואת החומה.

hkatsman

New member
יש לי אחד

שעל כל קיר אפרורי שאתה רואה בא לך לבוא באישון לילה ולרסס ''The Wall''

meytar

New member
אצלי

-כשאתה רואה על הקיר של הרופא של שלך לוח כזה שכתוב עליו "The Heart" עם ציורים והסברים על הלב, ובא לך לקחת טוש ולהוסיף מצד אחד "set the controls for" ומהצד השני "of the sun", וכל פעם שאתה אצלו מטריף אותך שאתה לא יכול לעשות את זה...

The Walrus

New member
...

-השולחן שלך מלא בציטוטים מטיים ושירים אחרים של PF, וכתוב בענק: Shine On You Crazy Diamond Syd Barret RIP -או בשולחן אחר: Wouldn't You Miss Me At All? Syd Barret RIP -או בשולחן אחר: See You In The Dark Side Of The Moon. -המחברות שלך מלאות בציטוטים דומים לאלה שקודם, בדירוגי שירים וכו'. דוגמאות: עשית טבלה של כל שיר בחומה, נתת לכל אחד דירוג למילים וללחן ואז עשית ממוצע, ובסוף עשית ממוצע של גל דיסק בנפרד ואז של שתי הדיסקים ביחד. יצא אגב 4.2 מתוך 5. -מחברת ביולוגיה שלך כוללת 4 עמודים מקושקשים על ביולוגיה, אבל אם תפתח מהצד השני תגלה 32 (כן, אשכרה ספרתי) עמודים מלאים משחקי איש תלוי ששיחקת עם חבר שלך. לא קשור לפינק פלויד, אבל סתם משעשע. -יש לך אוסף בוטלגים ענק של פינק פלויד, שכולל הופעות באיכות נמוכה, או כמה הופעות כמעט זהות מאותו סיבוב הופעות, אבל אתה מחזיק בכולם כי אתה אוהב לראות שיש הרבה. -ששכנעת את ההורים שלך להזיז טיול לאיטליה בשבוע בשביל שתספיק לראות הופעה של דייויד גילמור. -שאספת את התרגומים של ציף לשירי פינק פלויד ויש לך חלק מהם בקובץ וורד. אה וגם קצת פירושים. אין לי עוד רעיונות כרגע, אבל אחרי זה אני יוסיף...

תוסיפו, תוסיפו...

ונעלה את זה כמאמר לארכיון. עד עכשיו, יופי של רעיונות

אתם יודעים שאתם מכורים לפינק פלויד אם...

אתם מנהלים פורום על פינק פלויד, ללא תמורה.... אם אתם קונים ביבוא אישי ספר נדיר עליהם שיצא לפני 30 שנה, ומוכנים לשלם מחיר מופקע עליו, גם אם הוא משומש... אני אחשוב על עוד.

Tomish

New member
שאלה מתוך בורות

איזה שיר מדובר בקטע השני? " Won't you miss me? Wouldn't you miss me at all"

מכיר מישהו.....

ששיכנע את ההורים שלו להאריך את החופשה באיטליה ולהישאר עוד יום בונציה.....

Jason2

New member
אתה סופר לאחור

את הימים עד ל-22 ביוני למרות שזה היה לפני שנה.

למעלה