סימנים שאתה מכור לפינק פלויד

FunkyMonk

New member
הממ נראה במה אני אזכר...

כשאתה רואה מישהו (אצלי זה בד"כ עם בנים) עם חולצה ורודה אתה חושב למאית השניה שאולי הוא שומע פלויד, עד שאתה מתעשת כמובן. כשאתה מוכן להרוג ילדה בת 12 רק בגלל שיש לה פאטצ' של פינק פלויד על התיק/מכנסיים/w/e. אם אתה מופתע כל פעם שמישהו אומר לך שהוא שומע פינק פלויד. אם אתה זוכר את כל הסולואים של דוגס בעל פה.

c h i r o

New member
שלי...

שאתה לא שומע שלושה ימים פינק פלויד כי אתה בסופ"ש (ואין לך MP3 ) אז אתה מת מגעגועים!!!ממש מדגדג בעור. שהקול והגיטרה של גילמור עושים לך עור ברווז בפעם המיליון שאתה שומע את השיר. שכל פעם ששומעים את השירים של פלויד הם תמיד נשמעים יותר טוב מהפעם האחרונה ששמעת אותם, (למרות ששמעת אותם שעה קודם), ואז תופסים את הראש ואומרים: איך , איך מוזיקה יכולה להיות כל כך טובה. שאתה מתלהב בטרוף ששמים את פינק פלויד ברדיו, למרות שיש לך את כל האלבומים נגישים (חוץ מאשר אתה בסופ"ש) שאתה בדאנס בר ושומע את כל מוזיקת הזבל של הריקודים, אתה קופץ בהיסטריה ששמים את המיקס שעשו לANOTHER BRICK IN THE WALL שאתה מתבאס רצח שאתה שומע את השיר האחרון ב-DS וב-WISH YOU כי זה אומר שהאלבום נגמר ואתה רוצה עוד. שאתה חולם על הרגע של האיחוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

שלום חן

New member
ואתה מזמזם אותם בראש כל פעם מחדש ../images/Emo45.gif

ומתאר את עצמך עם גיטרה מנגן את הסולו, ולאו דווקא של DOGS, באיצטדיון מול 50,000 צופים.

Tomish

New member
דיי מעפן אבל

שאין יום, אשכרה אין יום שלא שמעת שיר אחד של פינק פלויד.... או שבערך בכל מקום שאתה נמצא שקשור אלייך יש לך דיסק של פינק פלויד שראית את פולס 123123123 פעם, וזה לא נמאס וכל פעם מחדש יש אורגזמה מוזיקלית שלמדת לנגן את כ-ל הדארק סייד וויש יו וור היר שראית את הסרט החומה,בלי לעשות סמים חחח שראית את ההופעה של ווטרס מברלין וחיכית עדדדד שהחומה תיפול כדי להתלהב כמו ילד מפגר חח ששילמת 700 שקל כדי לסוע לראות את ווטרס שהכרת 3 שירים- ואני חושב שזה ה700 שקל הכי טובים ש"בזבזתי" בחיים כי מאז , נאי מכור

עוד קצת...

- הצעת לחברה שלך לפחות פעם אחת לעשות סקס לצלילי The Great Gig In The Sky, מאז יש לך צלקת בצורת יד בצד הימני של הלחי. - בכל פעם שתפגוש מישהו שלא אוהב פינק פלויד אתה באופן אוטומטי תתנשא מעליו ותרגיש עליו עליונות. - אתה תנסה לנווט כל שיחה לעבר הנושא האהוב עלייך, פינק פלויד, גם אם נושא השיחה הוא על משחות לטחורים. - אתה מוצא את עצמך ער בלילות וחושב על דרכים איך לשנות נושא שיחה אל פינק פלויד בצורה טבעית בלי שאף אחד ישים לב שזה כל מה שמעניין אותך. (דוגמא : "אוי, החתול הזה נדרס... אמממ... אתה יודע שיש האומרים שלסיד בארט היו שתי חתולים אחד בשם פינק ואחד בשם פלויד? זה ממש מעניין, שמעת על זה? ) - בכל פעם שתעבור ליד חנות תקליטים ותראה שם מוכרת צעירה, אתה אוטומטית תכנס ותשאל אותה שאלות על אלבומים של פינק פלויד, ותתחיל לתקן אותה בכל פעם שהיא טועה ולהרצות לה, בתקווה שאולי יצא לך מזה משהו. - בהזדמנות זאת עליי לומר לך שאתה מושפע יותר מדי מסרטי פורנו. ולא, אין מצב שהיא תחליט למצוץ לך כי אתה בקיא במוזיקת רוק. - במידה והיא לא תדע עליהם הרבה, אתה תגיב בהתאם לסעיף 2. - חוק מספר 230#: לכל בחורה שמכירה את פינק פלויד יש חבר 5 שנים ובדיוק אתמול הוא הציע לה נשואים. - אתה מתחיל לזמר באמצע האוטבוס את Wish You Were here, כדי להבהיר לכולם שאתה בחור איכותי ויש לך טעם איכותי.

נחמד, רק טיפ קטן ....

" בכל פעם שתעבור ליד חנות תקליטים ותראה שם מוכרת צעירה, אתה אוטומטית תכנס ותשאל אותה שאלות על אלבומים של פינק פלויד, ותתחיל לתקן אותה בכל פעם שהיא טועה ולהרצות לה, בתקווה שאולי יצא לך מזה משהו." בנות לא סובלות יחס כזה. לא רק שלא יצא לך משהו מזה, נהפוך הוא.

לא הרצתי לה

האמת שהיא הרצתה לי. ובסוף לא יצא מזה כלום במילא...

מעניין למה לא יצא מזה כלום...

אתה פאקינג חושב על המורה שלך למתמטיקה ועל ווטרס !!!! חוץ מזה מי שואל איזה סאונדטרק לשים כשאתה עם חברה שלך אתה פשוט שם מה שבא לך....

כן, אבל אני לא מתחיל את השיחה עם

"שלום, אני אלעד, אני משתמש במחשבות על רוג'ר ווטרס במהלך אוננות, וכמו כן כדי לא לחשוב על סקס במהלך מבחנים. נעים מאד, איך קוראים לך? " פשוט לא הולך כי אני משתפן בשנייה שאני אמור לבקש מספר טלפון, לוקח כמה צעדים אחורה ובורח כל עוד נפשי בי. בד"כ אני מביים שיחה ואומר שאני חייב ללכת. (תוך כדי שאני חושב על ווטרס כדי להוריד את רף החרמנות.
) החיים שלי הם פרק ענקי של סיינפלד, ומישהו כפה עליי לשחק את ג'ורג'...

כשאני חושב עליו הליבידו שלי ישר צונח

לכן עם הזמן למדתי למדתי לנצל את כדי להיות יותר מרוכז.
אגב, יש בנות שמשתמשות במחשבה עליי כדי להשיג תוצאה זהה, אני ממש טוב למטרה הזאת. זה אולי ישמע נדוש וטחון מסיינפלד, אבל זה נכון, תמיד כשאני מסתכל על לסביות, זה מרגיש לי כאילו אני הסיבה שהן בחרו לא להיות הטרוסקסואליות.

meytar

New member
פה כבר נראה שאתה צריך טיפול,

באמת, לך לפסיכלוג או או משהו. אני לא אומרת את זה כדי לפגוע, אלא רק כי נראה לי חבל מאוד שאדם מרגיש ככה...

לא נראה לי שהוא רציני

ובכלל, כמה פעמים יצא לו, בגילו, "להסתכל על לסביות".

אני רציני מאד

ויצא כמה פעמים. מצעדי גאווה וכו'... (אני לא הומו, אבל אני נהנה ללכת לכל מיני הפגנות ליברליות.)

FunkyMonk

New member
*נושא*

את כנראה לא מכירה את הטרנד החדש בקרב בנות 15... להיות לסבית זה ה-דבר.

meytar

New member
אויש זה כל-כך מטופש להגיד את זה...

אני יכולה אולי לקבל את הטענה שמכיוון שהומוסקסואליות הפכה דבר יותר מקובל, ואצל רוב האנשים לא נחשבת לסטייה, אז היום יותר הטרוסקסואלים מתנסים בחוויות מיניות הומוסקסואליות, או דברים כאלה. אבל להגיד שזה "טרנד" פשוט מרגיז אותי.

האמת ששניכם הלכתם לצד קיצוני..

היום המודעות לגבי הומוסקסואלים גדלה והיום זה לא כל כך נחשב לסטיה אלא למשהו די נורמלי ולגיטימי... אבל לגבי בנות כן בנות היום בגיל העשרה יותר ליברליות מבחינת קשרי החברות שלהן עם בנות אחרות וזה נהיה היום למשהו מאוד איני לגעת בחברה או להתנשק איתה ככה סתם לכייף אמנם זה לא באופנה של להיות מאגניב אלא זה משהו שהוא הושרש אצל המין הנשי בגיל הזה בין חברות (לא יודע מאיפה זה בא אבל ככה זה) יש כאלה שרוצים לחוות חוויה חד מינית לסקרנות או ממשיכה ויש כאלה שרוצים לכייף כי זה ניהיה משהו נורמלי בין בנות... כל אחת ואחד והמניעים שלו/שלה אין טעם להתעצבן אלא לקבל גם את הדעה שלך וגם שלו כי בסופו של דבר כם הוא צודק וגם את...

FunkyMonk

New member
לא יודע איך אחרים רואים את זה

אבל אני רואה את עניין ה"בנות 15 שמשחקות אותה לסביות" בפוגעני לקהילה הבאמת הומו-לסבית. בתור אדם עם דעות כמו שלי (אולי תקראו להן מוזרות), אני חושב שזה פוגעני. אחרי הכל, הומואים ולסביות לא בחרו להיות הומואים ולסביות כי זה מגניב. אני מאמין שזה משהו גנטי, משהו שנולדים איתו. ולכן ילדה בת 15 לא יכולה לבחור להיות לסבית. אני מודע לכך שאכן יש כאלו שהן באמת לסביות, והן מתוודעות לזה כבר בגיל צעיר. אבל מהנסיון שלי - יש רוב של בנות שמשחקות אותה כי זה מגניב.

למעלה