לונדון ברידג' או חצי רגל?
C chen010189 New member 10/10/06 #86 כן אבל חשבתי שהיא דיברה על הלחן או משהו ובדיוק היה את שורטי וזה נכתב סמוך לדקה של השיר אז התלבטתי
T tkuihehr New member 10/10/06 #72 נכון, חכי שבוע הם לא מגיעים ישר וואי, זה כזה שיר שווה חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים לא זוכר שום דבר נוסף מהשיר הזה, חוץ מהמשפט הזה, אבל זה מספיק לי כדי להגיד שהשיר טוב| |
נכון, חכי שבוע הם לא מגיעים ישר וואי, זה כזה שיר שווה חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים לא זוכר שום דבר נוסף מהשיר הזה, חוץ מהמשפט הזה, אבל זה מספיק לי כדי להגיד שהשיר טוב| |
C chen010189 New member 10/10/06 #76 הקצב של השיר הזה ממש יפה../images/Emo99.gif It's Me & U now I've been waiting I Think I'm gonna make that move now Baby Tell me if you like it tell me if you like it It's Me & U now I've been waitin Think I'm gonna make that move now Baby tell me how you like it
הקצב של השיר הזה ממש יפה../images/Emo99.gif It's Me & U now I've been waiting I Think I'm gonna make that move now Baby Tell me if you like it tell me if you like it It's Me & U now I've been waitin Think I'm gonna make that move now Baby tell me how you like it
L limors2 Active member 10/10/06 #77 KC רע, אבל היום מצאתי את עצמי שרה אותו בהתלהבות אחרי שהוא היה תקוע לי בראש לכמה שעות מטרידות
C chen010189 New member 10/10/06 #93 ואני נתקעתי על "מחר" של אביב../images/Emo12.gif קמתי איתו מהשינה
T tkuihehr New member 10/10/06 #98 מחר שיר טוב ומה עם אין תחת ה ?? החליט שלא להוציא אותו? יאללה שייצא כבר עוד סינגלס של אביב
T tkuihehr New member 10/10/06 #105 מה 4? שישחרר את החמישי הוא חייב! אני רוצה! יותר כיף לשמוע ברדיו מאשר באייפוד! זה רק בגלל שהוא הרגיל אותי להוצאת סינגל נוסף כל חודש.
מה 4? שישחרר את החמישי הוא חייב! אני רוצה! יותר כיף לשמוע ברדיו מאשר באייפוד! זה רק בגלל שהוא הרגיל אותי להוצאת סינגל נוסף כל חודש.
L limors2 Active member 10/10/06 #110 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif לא שמעתי תדיסק מאז שקיבלתי אותו
C chen010189 New member 10/10/06 #80 השירים היום שווים../images/Emo2.gif אפילו שרובם חוזרים על עצמם, עדיין שווה לשמוע אותם בסדר הזה
L limors2 Active member 10/10/06 #81 התחלתי ממש ממש לאהוב את הרובי הזה! את הקטע של "אייב גוט וואן דיזייר בייבי" במיוחד