סיפורים, הסברים והתנצלות

מחזיקה אצבעות גם אני

ומקווה שהכל יתברר כתקין שפיר ולא מדאיג.

גאיה100

New member
לא משחררת

רק מחכה לעידכונים טובים ומעודדים לא פחות מאלו של היום. ילדה תוססת וחיונית... אכן קרן אור. חושבת עליכן המון.

לבנה123

New member
אוף.

אני לא מתקשרת כדי לא להעיק. אם יש משהו שאת צריכה, או שאפשר לעזור בו - תגידי, טוב? אני ממשיכה להחזיק את כל האצבעות. ותגידי - אולי אפשר לבדוק אותך ואת רון ויונצ'? אולי אם יש לכולכם את המבנה הזה זה ירגיע לכיוון שזה "מבנה" ולא משהו בעייתי?

rona25

New member
אוי אוי אוי

רק עכשיו ראיתי (שבוע מטורף בעבודה) שולחת לך מסר מעודד

osi28

New member
ממשיכה להחזיק אצבעות לתמרה../images/Emo45.gif רק בריאות

ממשיכה להחזיק ידיים ../images/Emo45.gif ושומרת על אופטימיות

שימי לב כי בכל אירוע שהיה לך סביב הנושא הזה הייתה נקודת אור אופטימית- אם זה הנוירולוגית שלא מצאה כלום ואם זה רופאת הילדים במיון. אז לשמור על אופטימיות
מחכה איתך שהכל יהיה מאחורייך ונוכל לנשום לרווחה

אמן אמן ואמן

ורק בשורות טובות. נשמעת באמת מדהימה הקטנטונת שלך, מקוה שתעברו הכל במהרה, ובטוב! נשיקות אסנת

אמן ואמן!

מחזיקה לך את כל האצבעות, שיהיו רק בשורות טובות, ובמהרה! (כבר אמרו שמאוד לא פשוט לחכות...) חיבוקים חזקים אסנת

אפרסקה

New member
ממשיכה להתפלל ולקוות לבריאות מלאה לתמרה

תחזיקי מעמד מיכל, אמא של תמרה הנסיכה, מחכה שכולנו נוכל לרשום לרווחה בקרוב.

../images/Emo2.gif ?!?

ואוו מיכל, נותרתי מאובנת בכסא לנוכח ההודעות שלך. פתאום שמתי לב שהשרשור בנושא סגירת המחלקה המיוחדת שלכם השתנה באמצע... מחזיקה אצבעות כמו כולן. מחכה לבשורה מרגיעה.
.

chompi1

New member
אוי סוכריה ../images/Emo201.gif

איזה סיפור... קראתי והחזקתי אצבעות וממשיכה להחזיק אצבעות חזק חזק עד שבוע הבא, כשאחרי ה- MRI יתגלה שהכל בסדר
תחזיקי מעמד, זה כל כך קשה הציפייה הזו ללא נודע. כולנו מחזיקים אצבעות ומחכים לעידכונים חיוביים...

למעלה