סיפורי כלבים מיוחדים ב-
אנשים

InbarKiii

New member
פותח דלתות=עוזר להם להגשים

את החלום הכי גדול שלהם-לשיר בתור עבודה שבאמת מכניסה להם כסף.

naama59

New member
תכלס. פותח דלתות = עוזר להם להתפתח מוזיקלית

ונותן להם הרבה יותר אופציות לעשות מוזיקה, בעיקר בגלל התודעה הציבורית שיש בגלל זה. איידול חוץ מתוכנית בידור שאמורה למצוא מודלים להערצה קודם כל באה כדי לתת לכל מיני אומנים את הבמה. (או הגירסה הקלאסית של "אנשים שרוצים להגשים את החלום הגדול ביותר שלהם". איך שתקראו לזה)

InbarKiii

New member
כן, לי זה נראה מאוד הגיוני :)

הוא בא לעשות תמוזיקה שלו, אני לא חושבת שהוא אפילו ציפה למעריצים..לא חושבת שעלה לו בראש בכלל שיכולה להיות לו קבוצת אנשים שיתמכו בו. הוא בא כדי לשיר, לא חשב על המסביב. הוא הבן אדם האחרון שיהיה פלצן, הוא בחיים לא יגיד משהו כדי לרצות אנשים ושוב אני יכולה לתת לך את הציטוט שמי שרוצה לשמוע את המוזיקה שישמע מי שלא, לא צריך.

naama59

New member
:)

ברור שזה לא היה "היי וואלה אודישן בואו ניכנס" אלא סדרה שלמה של אודישנים, אבל לסדרת אודישנים הזו לא נראה שהוא הגיע בגלל שהוא היה נואש לתהילה או מה שזה לא יהיה. הדיסק של אדם הגיע לטופ 10 בגלל הפאנבייס שלו. זה לא אומר כלום על איכות הדיסק.. זה אומר שהפאנבייס שלו מספיק גדול ושתכלס יש מספיק אנשים שיהיו מאחוריו לא משנה מה. אדם לא יוצא דופן? ... אני חושבת שכן. כל העונה של איידול הוא היה יוצא דופן, לא משנה מאיזה סיבות. גם אם אהבתי אותו וגם אם לא לא יכולתי להתעלם מהנוכחות שלו בגלל שהוא לא דומה לשום דבר שראינו כבר. אני דווקא לא חושבת שבאיידול היו המון מיוחדים.. דווקא לא.. אבל אולי זאת רק אני. בתעשייה נראה לי שזה קצת שונה וכל אחד עושה את הקטע שלו, ויש כאלה שבולטים יותר וכאלה שפחות.

t r e c o o l

New member
אהה! את באמת חושבת שהפנבייס מסוגל לזה??

אנשים כ"כ צמאים לשמוע את המוזיקה של אדם, ובשניה שהיתה להם אפשרות הם פשוט הזמינו אותו (בדיוק כמו במקרה של סוזן בויל.) לא אמרתי שהו לא "יוצא דופן" אבל אמרתי שזה לא מה שהביא לו את הפרסום, (עכשיו אני מוסיפה סיבה)אלא העובדה שהוא הזמר הטוב ביותר כרגע.

naama59

New member
אולי

ואולי לא. מאיפה לי.
אבל בדרך כלל אנשים לא רצים בהמוניהם להזמין אלבומים מאמזון על השנייה הראשונה שהם יוצאים להזמנה מוקדמת, אבל לכי תדעי. לפאנבייס לדעתי יש חלק די גדול בזה בכל מקרה, ואין בזה שום דבר רע. אבל זה בתכלס לא אומר כלום על הדיסק. מה הביא לו את הפרסום? כן, הוא זמר טוב. זה הבסיס לכל התשומת לב התקשורתית. אבל בנוסף לזה יש לו אישיות מאוד צבעונית, אז זה מעניין את התקשורת.

lama ken

New member
מה הביא לו פרסום? (לדעתי)

שילוב של שלושה דברים: - כשרון שירה וקול יוצאי דופן - כשרון הופעה על במה יוצא דופן - אישיות כובשת וכריזמה

naama59

New member
:) אחלה

לדעתי בגלל שהוא פרפורמר מעולה ומה שהיה חסר קצת לאיידול, אז הוא נהפך לדמות מדוברת. הוא התבלט ובצדק.

ר ו ח ל י

New member
לא כמו שאנשים מרבים לחשוב,

הוא יוצא דופן אך ורק בגלל הקול שלו ולא בגלל הנטיות שלו ושום דבר שקשור למה שהוא עשה לפני איידול. וכן ,הוא מקבל יותר תקשורת כי הוא לא THE TYPICAL GUY והוא לא THE BOY NEXT DOOR כמו קריס. הוא מסוגנן, הוא שונה, יש לו אופי מיוחד ונהדר, הוא יודע לדבר ולהתראיין וזה מה שהופך אותו לכ"כ מעניין . ואני אומרת את כל זה כי אני זוכרת שהיה פעם בפורום איידול דיון על העניין של ההתייחסות התקשורתית ואמרתם שהוא קיבל את השער בRS רק בגלל שהוא גיי. חוץ מזה אני ממש אוהבת את קריס ואני מסכימה שמה שהוא אמר לא היה בצורה שלילית או רעה ,הוא אמר משהו נכון שאי אפשר להתכחש אליו, שהוא מקבל את כל השערי מגזינים האלה בגלל מי שהוא.

naama59

New member
אבל

האמת שהכתבה ברולינג סטון לא לגמריי התעניינה בקול שלו או משהו כזה, אלא בקטע היותר צהוב של האישיות שלו - הנטייה המינית. הרי זה מה שנהפך לכותרת בסוף וזה מה שעזר להם למכור את העותקים בסוף.. אבל בכללי הוא מקבל המון התייחסות תקשורתית בצדק בגלל שהוא דמות תקשורתית מיוחדת שאי אפשר להתעלם ממנה.

mayarel

New member
כולכן פה צודקות

שערים ורולינג סטונס- אדם הוא באמת דמות מאוד צבעונית.. והוא באמת מתראיין בנתיים רק על זה. אם הוא היה רק הדמות הצבעונית הזו זה לא היה קיים- מין הסתם הכישרון והיופי שלו זה הדבר שמראש פתח את הדלת הזו. כמה זה יחזיק מעמד? לא הרבה. הוא צריך כן להשיג דברים מכוח העשייה שלו. והוא ישיג. קריס לא מתאים לצד הזה של התעשייה כי הוא באמת לא יודע לא לעשות פוזות ולא לשחק. וזה ממש בסדר. קראדם באיידול- כמה שאדם נראה כאילו הוא עושה הכל כדי להיות יוצא דופן .. תכלס כשמסתכלים עליו לפני ואחרי.. הוא דווקא מאוד מיתן את עצמו. מאוד. כמה שקריס היה נראה בהתחלה עלה נידף ברוח, עם הזמן הוא קיבל הרבה ביטחון ונראה היה שהוא כן שם כדי להיות הכי טוב שהוא יכול וכן להשיג חוזה הקלטות. יריבות- הם כל כך מפרגנים אחד לשני... המריבות האלה מיותרות וההשוואות האלה מיותרות... אין מה להשוות בינהם באמת.. ממילא אחרי החתונה לשניהם יהיה חשבון בנק משותף כך שכולם מנצחים פה

naama59

New member
חס וחלילה יריבות ביניהם

(זה לא מופנה ישירות אלייך,כן?) באסה שמכל משפט שלא מרמז על קראש על אדם בצורה כלשהי מתפרש כיריבות.. הוא דווקא היה כנה, אני מעריכה את זה
ועובדה שהוא לא גם העליב את אדם או אמר משהו שלא מכבד את אדם. מה לא נכון בזה שהוא אישיות הרבה יותר מעניינת?
וכל אחד יכול להחליט למה היא אישיות מיוחדת יחסית לפי איזה סיבות שהוא רוצה.
אדם מיתן את עצמו? אולי יחסית למה שהיה לפני איידול.. אבל הוא עדיין עם המיתון גם נשאר דמות מעניינת לעונה.

למעלה