סיפורי כלבים מיוחדים ב-
אנשים

mayarel

New member
אני מסכימה איתך

אבל אל חושבת שקריס רצה או אמר משהו שלילי על אדם. בגלל זה חשבתי שחבל להתחיל לריב על זה.. אדם מיוחד. אני מתה עליו בדיוק בגלל זה. כמה שיותר מזה. הראשונה שתגיד את זה והאחרונה שתתלונן על זה
מתה על זה שהוא אחד ההומואים היחידים מחוץ לארון בגילו, שהוא מת על איפור ושטויות, שאין אף אחד עם היכולות הקוליות שלו, שיש לו מלא שריטות, שהוא מאוד מוחצן, שהוא מאוד סקסי.. מתה על הכל. ברוררררררררררררררררררררררררר שכלום לא היה עוזר אם הוא לא היה גם מוכשר בטירוף. האישיות הזו שלו, שעכשיו כולם כל כך מתים עליה, היתה בדיוק הסיבה שהוא לא הצליח עד עכשיו. צדק פואטי

mokasosex

New member
אז נסכם שקריסי חמוד

ויש כאלה שאוהבות אותו יותר, ויש כאלה שפחות .. הוא בא לאיידול כמוצא אחרון של להפוך את המוזיקה לעיסוק ממשי. הוא אוהב את אדם (תחליטו לבד באיזה אופן), לא ילכלך עליו אףפעם ולא התכוון בשום פנים ואופן להגיד משהו מעליב. פשוט לעיתים המשפטים לא כל כך מובנים אצלו, קורה... אדם מלא בפאנים שונים, שנוי במחלוקת, אבל מעניין את המדיה בעיקר כי רואים שיש פה עתיד של כוכב בעשייה. ולמה שאדם ימתן את עצמו? הוא מושלם כמו שהוא. ישיר ובוטה. אה ודיסק שנמכר בגלל פאןבייס נאמן עוד לפני שהוא הוציא רשמית חומר שלו, זה לא דבר שלילי. בכלל לא! מקווה שככה נשאיר את זה פה
PEACE & LOVE U ALL .

ר ו ח ל י

New member
אבל כל האישיות שלו לא סובבת

סביב הנטיות שלו. יש עוד דברים מעבר לזה לא?הוא משעשע , יש לו אופי שקל להתאהב בו והוא יודע לדבר. אז נכון שבראיון הספציפי הזה הוא יצא מהארון ורוב העמודים היו על קטע הזה , אבל את הכתבות האחרות הוא לא מקבל בגלל זה. כי מה, אין משהו מאחוריו, רק אדם ההומו? התקשורת מעריכה את מה שהוא עשה בתכנית וזה ברור לגמרי שהם יודעים שיש לו קול ייחודי ויש המון ציפיות מהאלבום שלו, ועובדה שתמיד בראיונות מדברים איתו על האלבום שלו ועל מוזיקה. זה לא שהקול שלו לא קשור לעניין.

naama59

New member
ברור שכן, לא אמרתי שלא :)

התייחסתי לזה שהשער של הרולינג סטונס לא מתעסק בזה. כי הוא מתעסק בעיקר בזה. ברור שחוץ מזה הוא התעסק באישיות שלו, ושיש עוד המון דברים חוץ מזה - אבל הם לא באו לידי ביטוי עד כדי כך כמו זה.. או שזו רק אני, כרגיל.
ובטח שהקול שלו והקריירה קשורה לעניין - אחרת לא היינו מכירים אותו בכלל. :) ברור שזה מתחיל מזה ומשתדלים להתעסק בזה, אבל עכשיו אין עוד לגמריי במה להתעסק אז מתעסקים במה שיש, ושום דבר לא רע בזה

mayarel

New member
תראי הכתבה היתה באמת על זה

אבל בואי נסכים שהRS לא היו עושים כתבה על השכן ההומו שלי.. נכון? מין הסתם הם האמינו שם שהוא הולך להיות דבר ענקי ושהם רק הראשונים לקבל חלק מזה..

naama59

New member
ברור :)

ברור שכל זה נלווה לדמות טלוויזיונית מדוברת שיש לה יותר רבדים חוץ מזה. הם ניצלו את המומנטום שלו ושני הצדדים הרוויחו מזה :)

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo45.gif

כמו שאמרתי, הם מודעים לכשרון שלו ומעריכים את זה ויש המון ציפיות מהקריירה המוזיקלית שלו. חוץ מזה עזבו מה שהיה ברולינג סטונס, היום פחות מדברים על זה.

מירבי ת

New member
../images/Emo202.gifובנימה אופטימית זו...

שמחה שבסוף הכל הגיע להבנה. אני חושבת שקריס כ"F עילג שלא הבנו למה הוא מתכוון - הוא התכוון שאדם כ"כ מעניין שהוא שנוי בכל מחלוקת אפשרית: כל אחד מרגיש וחושב משהו אחר עליו , רוצה לדעת עוד ועוד כדי לגבש דיעה וכל הזמן נמצא בחסר - נראה שכמה שלא יודעים עליו פתאום מגלים עוד , והשיחות עליו (ראו אפילו בפורום) תמיד במחלוקת , ולכן הוא כ"F מושך מדיה כמו מגנט. אבל קריס נשמה טובה אז אין לי פיסת עצם בגוף שכועסת עליו. עכשיו תראו סרטון מקסים!!!! שעשתה מעריצה על אדם: http://www.youtube.com/watch?v=bjk5OY7kO0o&feature=player_embedded

naama59

New member
וואי סרטון מעולה

מה שבלט לי לעין - הסרטונים פשוט באיכות מעולה!!! זה HD? נראה לי מתקדם במיוחד..

מירבי ת

New member
חחח נכון? היא מקצועית. וטרקול - תודה

האמת שלא התיימרתי לסכם , רק חזרתי הביתה מאוחר..... בכל מקרה - הבחורה הזאת הצליחה גם לסנכרן את הסרטונים יחד עם המוסיקה בצורה ממש מעולה! אני אישית חושבת שכל שיר של גאגא עושה טוב לקליפים. אני מ-ת-ה על STARSTRUCK שלה וזוכרת שפעם היה קליפ על אדם עם השיר הזה אבל לא מצאתי....לא חשוב. העיקר ששוב שמייח.

magenta73

New member
כולם, אבל כולם. כל מי שבא לאיידול להיבחן

(גם אם הוא לא "התכוון", כמובן... הוא הרי רק רשם את השם שלו ונשאר שעות על גבי שעות בהמתנה לאודישן הראשון בכלל), בא בשביל התהילה - משמע להפוך למפורסם יותר, לאגור מספיק מעריצים, בכדי שדלתות תעשיית המוסיקה יפתחו בפניו. (ואם לא המוסיקה אז אולי משחק או פאקינג ריאליטי אחר, לא משנה מה - העיקר פרסום וכסף). מי שחושב אחרת או אומר אחרת משקר. נקודה. וזה כולל את קריס. שהוא גם צנוע וגם מוסיקאי וגם נכנס לאיידול ולכל הטירונות שעוברים שם בשביל רווח פרטי שלו. וזה בסדר גמור, בהתחשב באיך שהתעשייה עובדת היום, ואני מפרגנת לו. אדם הגיע לאיידול מאותן הסיבות שקריס הגיע לאיידול בסופו של דבר - לפתוח לעצמו דלתות בתעשייה. זה שהוא יוצא דופן, זה ידוע, וזה דרך אגב, מה שסגר בפניו דלתות לפני איידול כי חשבו שהוא "לא אכיל" ושאנשים לא יתפסו אותו ושהוא לא ימכור. הוא מקבל את כל תשומת הלב גם בגלל שהוא שונה, גם בגלל שהוא נראה כמו הבן של אלביס וג'יימס דין, גם בגלל שיש לו קול מטורף וגם בגלל שהיו לו הופעות שמעולם לא נראו (ולא יראו) באמריקן איידול. כי הוא מקצוען, עם קול אלוהי וחתיך אימה, בנוסף הוא אינטילגנטי עם חוש הומור ומסתדר עם המצלמות כאילו הוא נולד בשביל זה. הוא ה"חבילה כולה", ולכן קמה השאלה - איך לא ידענו על הדבר הזה קודם. קריס מתוק אמיתי, לא ממש יודע לתקשר, אבל מתוק אמיתי. אבל אין מה להשוות בינו לבין אדם. מה גם שיש את אלו שיגידו שקריס זכה מן ההפקר באיידול, מה שרק גרם לאדם לקבל יותר כתבות ומגזינים, כי איך זה שהוא לא זכה, או שנגיד הפסיד לבחור המתוק אבל ה... איך נגיד בעדינות?... ממוצע הזה. כי זה לא שלא ראינו קריסים וג'ון מאיירים למיניהם במאות. ראינו.

magenta73

New member
אני תמיד צודקת. זו בעיה.

ויההה! גם לילי אלן זכתה. היא מגניבה בטירוף. צינית חבל"ז. אני מתחילה ממש לאהוב אותה.

t r e c o o l

New member
אבל למה אואזיס לא זכו בכלום??

הם התפרקו השנה, לפחות היו נותנים להם כבוד לקראת הסוף, ברטים מעפנים

למעלה