סכמ"ש!!

Macphista

New member
אז אני וחברי משוטטים...

והיא לא בשער יפו, לא באזור פארק טדי החדש ולא בימין משה.
ועכשיו לחברי נשבר מהחיפוש אחר סלבס דרג ג ועברנו לאלכוהול...

Shiri from the block

Active member
הם אמורים לאכול ארוחת שבת איפשהו ולהיפגש בבית הכנסת גם באיזשהו שלב...
מחר נראה לי הם בים המלח.

סכמ"ש

שאלת השבוע: אתמול שמעתי שהולכים להחזיר חיות שנכחדו! איזו חיה הכי תשמחו לראות? גם אני שמעתי על המחקר, אבל הוא עדיין רק בהתחלתו לפי הבנתי. בקיצור, אל תצפי לראות דינוזאורים בשנים הקרובות. אני לא חושבת שצריך להחזיר את מי שנכחד.....

היום הכי טוב השבוע: יום ראשון, נסענו לטייל בפארק ליד הבית, וראינו עצי סקויה ענקיים (שהם העצים הכי גבוהים בעולם). תשמעו, הטבע מדהים!! יש עץ בשם אבא, שהוא העץ הכי זקן בשמורה, הוא קרס לפני מאות שנים, והגזע שלו חלול. הפכו אותו למנהרה, כלומר אפשר ללכת בתור הגזע של העץ, זקופים לגמרי (הגזע כמעט 2 מטר רוחב). הגזעים שלהם מאוד עבים, אפשר ממש לטייל דרכם. הם בני אלפי שנים (הכי זקן בן כמעט 3000 שנה, אבל הוא נמצא בשמורה אחרת שלא ביקרנו בה עדיין)

היום הפחות טוב השבוע: יום שני, היה לי מקרה חירום עם המחשב, שבעלי הגאון הצליח לתקן.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: רציתי להכין כבד לארוחת ערב, והבת הבכורה שלי ביקשה לטעום. בזמן שהכנתי את הכבד היא ניגשה אלי ושאלה "את זוכרת שאמרת שאני אוכל לטעום מהארוך שאת מכינה"

קניית השבוע: תבלינים ושתילים לגינת ירק

תוכניות לשבוע הבא: כמו השבוע

סדרה: סמאש, אני מקווה שקייל בסדר
וג'ימי וקרן ישלימו, יתחתנו ויעופו לנו מהמסך. והישרדות שמשתפרת מפרק לפרק!!

סרט: מאדגסקר 3. הורס מצחוק

ספר:

שיר: MIRRORS של ג'סטין טימברלייק. אני מתה על שירי אהבה.

תמונת השבוע: עצי סקויה. התמונה לא עושה להם צדק, הם עצים מדהימים, גבוהים, רחבים!! אני לא מתפלאת שהאדם הלבן לא האמין בהתחלה שהפלא הזה קיים, הם עצים אציליים כל כך...

Macphista

New member
לקח לי כמה שניות לקלוט את ה-כבד-ארוך

היא נולדה בארץ או בקנדה (?)?

היא נולדה בארץ

אנחנו גרים בארה"ב. אני חושבת שאת מתבלבלת עם שירלי, שגרה בקנדה (ואני חושבת שהבת שלה זואי נולדה שם)

יאללה אני אענה...

שאלת השבוע: אתמול שמעתי שהולכים להחזיר חיות שנכחדו! איזו חיה הכי תשמחו לראות? אני לא מכירה אף חיה שהיא בסכנת הכחדה אז חיפשתי בגוגל מצאתי "קאקאפו"
זה מה שאשמח לראות...

היום הכי טוב השבוע: ראשון. הלכתי לקניות עם אמא.

היום הפחות טוב השבוע: אין ממש. היה לי שבוע טוב.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: בימי חיינו... היו כל מיני סצינות מצחיקות... כמו שסמי גנבה כסף והיא הסבירה שהיא לא גנבה את זה אלא " grabbed it impulsively"

קניית השבוע: חולצות וג'קטים חדשים וכמובן שזרקתי ישנים. אה וחברה שלי הביאה לי ספר למומלדת שכבר קראתי אותו בדיוק כמה ימים לפני, והיא הביאה פתק החלפה אז החזרתי אותו במקומו הזמנתי 5 ספרים אונליין מהחנות (3 לי ו2 לאחותי וכמובן שהייתי צריכה להוסיף)
תוכניות לשבוע הבא: חוזרים ללמוד

סדרה: יומני הערפד, היפה והחיה (דלנה
), עד עצם היום, הארט אוף דיקסי (זואי ווויד
), חץ וימי חיינו (איג'יי וסמי
)
סרט: Jack the giant slayer
ספר:Vanishing Acts- Jodi Picoult
שיר: Russian Roulette- Rihanna (אני עובדת על מונטאג' עם השיר הזה אז זה נתקע לי בראש)
תמונת השבוע: הכרטיס ברכה שאחותי הכינה לי ליומולדת (היא בת 15)

Macphista

New member
ימי חיינו!

וואו, שנים לא ראיתי. זה ירד בישראל לפני מלא שנים, ואז כמה שנים אח"כ הורידו גם את צעירים חסרי מנוח.
לא המשכתי לראות אף אחת מהן אונליין כי אז לא היה לי מושג איפה ואיך, לא נראה לי שעדיין יש לי מושג איפה רואים סבוניות.
לפני שבוע גם הורידו את קרוב רחוק, אבל לזה מצאתי לראות אונליין אבל... בארץ היינו בפיגור של שנה וחצי אחרי אוסטרליה ופתאום ראיתי פרק חדש וחצי מהקאסט חדש ולא הבנתי מה קרה לכולם... :(
וואו, ימי חיינו, איך אהבתי את טוד. מה שלום טוד?

כרטיס הברכה מקסים. זה כיף לקבל מתנות מושקעות.

Shiri from the block

Active member
יש כל מיני דרכים להוריד.... כשהעבירו את היפים והאמיצים אז מערוץ 2 ל-יס, מצאתי דרך האינטרנט, לא יכולה לשתף פה כי אסור לפי חוקי תפוז, אבל מצאתי קישורים להורדה ומאז גם כשהחזירו את הסדרה להוט אני כבר רואה הכל בקצב של ארה"ב ומורידה והכי נוח ככה.

האמת יש לצפייה הכל ביוטיוב....

לצערי שהורידו לי את בית חולים כללי ג'נרל (GH/GENERAL HOSPITAL) זו הברירה היחידה שהייתה לי לראות... למרות שהסדרה משודרת בשעה נוחה (2 אחר הצהריים שלהם שאצלינו זה 9 בערב) אז אם אני בבית אני רואה אונליין {יש FEED לייב של ABC..} אבל אם לא תמיד יש את יוטיוב חח כמעט הכל יש שם

Shiri from the block

Active member
אצל היפים והאמיצים זה גם עבד ככה פעם אבל עכשיו מאז שעלו על זה זה בלתי אפשרי למצוא את זה
כל האתרים שהיו שהעלו את הפרקים נסגרו... אז כבר מצאתי שטורנטים זה הדרך הכי טובה להוריד את הפרקים ולצפות

כן אני יודעת שעכשיו הורידו משם חופשי את B&B

לכן אנשים מעלים לDAILYMOTION במקום.... (ושים קשור דרך הערוץ המקור שלהם ביוטיוב...)

לצערי יש לי בעיה להוריד טורנטים לכן אין לי ברירה חוץ מאונליין/הורדות מהמעט אתרים שנשארו.

Shiri from the block

Active member
הא לא חשבתי על האתר הזה!! המממ אני אסתכל בזה מאוחר יותר.... כי עכשיו אני מורידה הכל ובגלל שאני שונאת למחוק אז הצטברו לי בערך כל פרק אפשרי של היפים והאמיצים כבר שנתיים ברצף וזה תופס לי מלא מלא מלא מלא מקום במחשב

טורנטים
הדרך הכי טובה ויעילה להוריד סדרות וסרטים! באיכות פצצה והכל, איזה באסה שזה לא עובד לך תקין!

Macphista

New member
מרגישה מטומטמת

כי אני טיפוס של צפייה ישירה ולא הורדות אבל... מה זה טורנטים?

Shiri from the block

Active member
את זוכרת מזה אימיול? שאת לוחצת על קובץ ואז זה מעביר לך את זה לתוכנה ומוריד שם?
או כמו קאזה ז"ל רק עם שירים

לא יודעת בדיוק איך להסביר מזה טורנט אני תמיד מסתבכת חח
יש אתר שיש שם קבצים, ברגע שלוחצים על הקובץ זה מעביר את זה לתוכנה של טורנט ומוריד דרך התוכנה.
יעני כמו הורדה ישירה? לעשות Save As רק שבמקום שמירה זה מוריד דרך התוכנה.....
מקווה שהבנת משהו חחח

אני מכירה את האתר הזה דווקא בגלל הטלנובלות

פעם הייתה טלנובלה שהייתי צופה בה ויוטיוב היו עושים בעיות איתה אז העלו אותה שם... (יחד עם עוד כמה טלנובלות אז אני מכירה גם את האתר הזה)

ואל תדאגי בנוגע למחיקות... אני ככה עם לא מעט סדרות... במיוחד עם האופרת סבון שאני אוהבת שזה בכלל סיוט... המזל הוא שאני אובססיבית רק על דמות אחת אז זה חצי נחמה ויש מי שעורך קטעים רק שלה... אבל לשמור תקיות של 10 שניים של פרקים זה קצת הרבה חח אבל אין לי ברירה כי אני אוהבת לערוך קליפי מוזיקה בהקש של אותה הדמות יחד עם עוד כמה אז זה נשאר

חחח אני יודעת אבל יש לי אתר שנותן את אותם הדברים עם לינקים ישירים של אותה איכות פצצה אז אני מסודרת

Shiri from the block

Active member
יווו את ממש מזכירה לי אותי
גם אני רואה B&B רק בשביל ברוק. לא סובלת אף אחד אחר בסדרה ומבחינתי שכולם ימותו!
כל סצינה שברוק לא נמצאת בה אני משחקת בפלאפון או משהו

רק שאצלי לצערי אין מישהו שעורך רק את הקטעים של ברוק אז אני נאלצת לראות הכל
חחחח

הקטע שהיה לי כונן חיצוני שהייתי מעבירה לשם את הפרקים אבל הוא נהרס לי ואני חייבת כבר לקנות חדש כי גם במחשב בבית וגם במחשב הנייד שלי זה תופס ויתר מ-100 ג'יגה וזה יותר מידי |:

האמת עם GH בנוסף לדמות

אני אוהבת עוד כמה אז סוחבת בשביל כמה שם (אבל יש להודות שלפעמים יש להם הברקות שמושכות אותך לצפות ללא קשר לדמויות...)

אבל היתרון בהורדות שניתן להריץ קדימה מבלי לסבול מה שלא צריך...! ובקליפים ערוכים בכלל

אין לי כונן חיצוני.. אין לי
בשביל זה.. משקיעה אותו על דברים אחרים יש לי מלא מקום שאני לא מנצלת גם ככה אבל צריכה לעשות גיבוי...
ומתעצלת...

למעלה