סכמ"ש
שאלת השבוע: אתמול שמעתי שהולכים להחזיר חיות שנכחדו! איזו חיה הכי תשמחו לראות? גם אני שמעתי על המחקר, אבל הוא עדיין רק בהתחלתו לפי הבנתי. בקיצור, אל תצפי לראות דינוזאורים בשנים הקרובות. אני לא חושבת שצריך להחזיר את מי שנכחד.....
היום הכי טוב השבוע: יום ראשון, נסענו לטייל בפארק ליד הבית, וראינו עצי סקויה ענקיים (שהם העצים הכי גבוהים בעולם). תשמעו, הטבע מדהים!! יש עץ בשם אבא, שהוא העץ הכי זקן בשמורה, הוא קרס לפני מאות שנים, והגזע שלו חלול. הפכו אותו למנהרה, כלומר אפשר ללכת בתור הגזע של העץ, זקופים לגמרי (הגזע כמעט 2 מטר רוחב). הגזעים שלהם מאוד עבים, אפשר ממש לטייל דרכם. הם בני אלפי שנים (הכי זקן בן כמעט 3000 שנה, אבל הוא נמצא בשמורה אחרת שלא ביקרנו בה עדיין)
היום הפחות טוב השבוע: יום שני, היה לי מקרה חירום עם המחשב, שבעלי הגאון הצליח לתקן.
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: רציתי להכין כבד לארוחת ערב, והבת הבכורה שלי ביקשה לטעום. בזמן שהכנתי את הכבד היא ניגשה אלי ושאלה "את זוכרת שאמרת שאני אוכל לטעום מהארוך שאת מכינה"
קניית השבוע: תבלינים ושתילים לגינת ירק
תוכניות לשבוע הבא: כמו השבוע
סדרה: סמאש, אני מקווה שקייל בסדר
וג'ימי וקרן ישלימו, יתחתנו ויעופו לנו מהמסך. והישרדות שמשתפרת מפרק לפרק!!
סרט: מאדגסקר 3. הורס מצחוק
ספר:
שיר: MIRRORS של ג'סטין טימברלייק. אני מתה על שירי אהבה.
תמונת השבוע: עצי סקויה. התמונה לא עושה להם צדק, הם עצים מדהימים, גבוהים, רחבים!! אני לא מתפלאת שהאדם הלבן לא האמין בהתחלה שהפלא הזה קיים, הם עצים אציליים כל כך...