סכמ"ש!!

Shiri from the block

Active member
כן ברור שאפשר להריץ קדימה אבל לא צריך להקצין ככה... כבר הראה את כל הסדרה עם כל השטויות שלה חח

שאני מעצבנת על קו עלילה מסויים

ומחכה רק שיגמר אז אני מריצה לא יכולה לסבול יותר מידי שטויות.

אין טוד

חפשי את SoapAlien בגוגל... הוא מעלה את הפרקים לאיזה יוטיוב רוסי...

Macphista

New member
כן

אבל הפסקתי לראות מזמן.
חוץ מזה מחר מתחיל בישראל האח הגדול, זה הולך לסגור לי את כל לו"ז הטלוויזיה...

Macphista

New member
אוי אני כל כך אוהבת את האח הגדול!

זה חומר נהדר! כתבתי על התוכנית הזו כמה עבודות וגם עבודת הסמינריון ואם לא הייתי מתחייבת על תזה אחרת הייתי ממשיכה עם זה גם לתזה.
מעבר לזה שזה פשוט גן עדן למחקר מכל כך הרבה היבטים שונים, זה כל כך מצחיק! ורדוד! וטראשי! ומטופש!
פשוט נפלא!

AJ וסאמי! היחידים שמצילים

את הסדרה הזו לדעתי... וואי כמה זמן שלא ציפיתי בDAYS... הייתי צופה מעט לפני שירדה והייתי צופה לפעמים ביוטיוב... הילדים שלהם מתוקייים שם! במיוחד ג'וני הקטן

אני האמת מכורה קשות לGENERAL HOSPITAL....

את מתכוונת EJ לא AJ...

חח כן הילדים שלהם מקסימים...
גם אני חושבת שהם היחידים ששווים בסדרה... אהבתי גם את בו והופ אבל בו עזב...

EJ כן....

וואי המבטא שלו הורס
ג'וני הקטן מקסייים! שאר הילדודס סתם תקועים ומעט הזויים... בו אהבתי הופ אני לא סובלת

חח כן ג'יימס סקוט

גם סידני חמודה רק שכל הזמן מחליפים את השחקניות שמשחקים אותה...

Shiri from the block

Active member
חחחחח יו בילבלת אותי פה כי רשמת "דלנה" אחרי היפה והחיה ולא הבנתי מה הקשר כי זה שייך ליומני הערפד! וכן, בהחלט דלנה

אני ראיתי השבוע את פרק 4 של היפה והחיה, מתקדמת בקצב איטי
ובנתיים זה ממש נחמד! קריסטין קרוק הרבה יותר טובה בסדרה הזאת מאשר בסמולוויל, גם נראית בוגרת יותר, איי לייק איט!

מה קורה עם סמי בימי חיינו? היא עדיין מוגדרת כאילו ה Bag guy?
בתקופה שאני ראיתי מתישהו בסוף שנות ה-90 היא עשתה הכל כדי להפריד בין אוסטין לקרי ושיקרה להם כל הזמן..

והכרטיס ברכה ממש חמוד!!

בנוגע לסאמי

היא נראה לי תמיד תישאר הביצ'ית של הסדרה.. תמיד ימצאו איך לשנוא אותה.. אני אוהבת אותה ואוהבת לפעמים לשנוא אותה חחח כי יש לפעמים דברים שהיא יכולה להוציא אותי מדעתי... (אבל האמת ששם הסדרה כל כך הזוייה לפעמים שזה יותר מידי הזוי אפילו בשביל אופרת סבון...)

Shiri from the block

Active member
מזכיר לי את ברוק בB&B חח היא גם תמיד מוגדרת ה"זונה" של הסדרה כביכול, וגם היא לפעמים עושה דברים שאני לא מאשרת
אבל בגדול אני Team Logan לנצח!

טוב חייב להיות כזה בכל סדרה... אי אפשר שרע יהיה פשוט רע כי זה לא מעניין ואין יותר מידי עלילות שאפשר לעשות עם זה, אז יש את הקטעים הטובים והחמודים שגורמים לנו לאהוב אותם בחזרה

מכירה את זה מקרוב

גם אני פשוט מתה על דמות (והשחקנית עצמה חח) באופרת סבון אחרת שאני רואה... שלצערי מלא אוהבים לשנוא כי הייתה הביצ'ית במשך תקופה ארוכה למידי למרות שהיא "נורמלה" ביחס לאופרת סבון עדיין הדיבורים ממשיכים...

והאמת הכל תלוי בראש המעוות של הכותבים... ולצערי את הדמות שאני אוהבת היא הסמרטוט שלהם שזה מחרפן אותי

Shiri from the block

Active member
איזה דמות??? אני מרגישה ככה בדיוק על ברוק!!!
במיוחד העלילה שדחפו לה עכשיו שהיא לא הגיונית בעליל
(אישה בת 50+ שהיא נכנסה שוב להריון!!!!!! WTFFFFFF??????????)
הם ממש מעצבנים אותי והם גם הופכים את ברוק לסמרטוט של הסדרה וזה ממש מעצבן כבר! בחיי שאם היו בודקים לי את הלחץ דם שלי כשאני צופה בסדרה הוא היה מגיע לגבהים חדשים

Macphista

New member
היא שוב בהריון?

ממי עכשיו?
אוי אלוהים רק אל תגידי שזה מביל.
כבר עדיף עוד אחד מדיקון.

למעלה