סכמ"ש!!

בתקווה שהילד ישרוד... כי בטח ימצאו איזה נפילה מהמדרגות כדי שתפיל.

Shiri from the block

Active member
מה פתאום שישרוד!!!! לא נכנס עכשיו לעינייני הפלה אם בעד או נגד וכל זה, אבל לא לא לא לא לא לא לא בשום אופן לא ברוק לוגן לא יכולה ללדת עכשיו עוד תינוק!!!!
היא לא תעשה הפלה זה ברור כי הסדרה הזאת שמרנית מידי, אבל בתקווה שתיהיה לה הפלה כזו או אחרת לפני שכל העולם ידע עליו

אני שונאת את העניין של להכניס דמות להריון

רק שתפיל איכשהו אחר כך... אשמח אם היו מוותרים על התענוג המפוקפק הזה.

Shiri from the block

Active member
כן גם אני שונאת את זה! יש עוד דמות עכשיו בB&B שהיא בהריון ובא לי שהיא תפיל

ועוד דמות שהרגע ילדה... חלאס!! חחח

חחחח כן גם בGH עכשיו זה ככה....

יש עכשיו סיפור עלילה הזוי של אם פונדקאית שהפילה כנראה את התינוק של הזוג השני אבל נכנסה להריון לילה אחד אחרי ההפלה !!!! מהבן זוג שלה לשעבר... כדי לא לאכזב את הזוג השני (כי הם חברים טובים...) היא לא סיפרה להם כלום או לבן זוג לשעבר על הילד וכנראה תמסור להם את הילד שלה!!!

Shiri from the block

Active member
אוי ואבוי חחחח איך חושבים על השטויות האלה

מזכיר לי שבאיזשהו שלב ב B&B טיילור וניק (ג'ק ווגנר) ניסו לעשות ילד ביחד, אבל בגלל שברוק מעל 40 היה צריך הפרייה חיצונית או משהו כזה, אז במקום להשתמש בביצית של טיילור, השתמשו בביצית של ברוק (כי ברוק הייתה נשואה לניק לפני זה ועדיין הייתה רשומה כברוק מארונה בבית חולים) אז קרה מצב שטיילור סחבה במשך 9 חודשים הריון של האוייבת שלה

לא חשוב שעכשיו התינוק הזה נעלם מעל פני האדמה... ניק ברח לאנשו והילד גם חח

Macphista

New member
אז לברוק כבר יש חמישה ילדים!

פששש...
יש בחורות בנות 20+ שהיו מתות לפוריות שיש לברוק בגיל 50+.

ואלוהים יודע איך הפונדקאות מתאפשרת

כי הדמות לאחר השתלת לב.. (אומנם שהייתה ילדה אבל בכל זאת כן?!)

ואוח איך אני לא סובלת את ג'ק ווגנר... כשהחזירו אותו לGH אמרתי תודה לאל שזה היה רק לכמה פרקים...

חחח חייבים לאהוב איך הם מוצאים שיטות "להעלים" דמויות

Macphista

New member
מי בהריון?

קייטי? את רוצה שקייטי תפיל? אני לגמרי במחנה קייטי על פני הופ היבשושית הזאת.
מי ילדה עכשיו?

Shiri from the block

Active member
אז ככה קייטי עכשיו ילדה, כי היא גם הייתה בהריון במציאות אז הכניסו את זה לסדרה.
אז אי אפשר כבר להרוג את הילד שלה חח

סטפי עכשיו בתחילת הריון מליאם.... הבן של ביל.
ועכשיו התגלה שברוק בהריון מביל
!!!

SAM MCCALL או SAM MORGAN עכשיו

אחרי שנישאה חחח ובהחלט מבינה את ההרגשה שלך.... לא צוחקת איתך.. בשנה אחת היא הספיקה להתחתן עם הבן זוג שלה מזה 10 שנים ON and OFF שאחיו התאום יאנוס אותה בירח הדבש שלה עם בעלה.... להיכנס להריון... להבין שהילד בכלל מהאונס ולא מבעלה... להיפרד מבעלה כי לא מוכן לקבל את הילד, ללדת רק כדי לחשוב שהוא מת בלידה ולגלות חצי שנה אחרי!! שהילד בכלל חי ולקבל אותו חזרה.. (והחצי שנה אחרי זה זה היה רק כי השחקן שגילם את הבן זוג החליט לעזוב את הסדרה אחרי יותר מ20 שנה... בטענה שרווצה להקדיש את עצמו משפחתו אבל לא היה לו בעיה לחזור כמה חודשים אחרי ולהפציע בY&R ה
) וזה מבלי להזכיר את מה שעשו לה במהלך ה10 שנים האלו בנוסף...
עיצבן אותי לגמרי ששוב גרמו לדמות שלה לאבד ילד אחרי שכבר איבדת תינוקת אחרת שנים לפני...
(גם כן בסוף ההריון
)

ואגב, זכיתי לפגוש את השחקנית הזו שנה שעברה והקיץ הזה אפגוש אותה שוב

Shiri from the block

Active member
חחחחחח אוי ואבוי!! זה רק מראה כמה העלילות באופרות סבון דומות חח
גם את ברוק אנסו בסדרה, גם היא ורידג' היו ON AND OFF במשך 25 שנה, גם היה ילד שרידג' לא היה מוכן לגדל עם ברוק בעע חחח

וואי איזה סיפורים מופרכים אלוהים
אבל מה לעשות, יש משהו ממכר באופרות סבון למרות כל זה חח

ואיזה כיף לך!!!!!!!!!!!! החלום שלי זה גם לפגוש את ברוק, אני חייבת! אני אוהבת אותה מאז שאני בת 7 בערך ועכשיו אני בת 25, זה מגוחך! חח
כשאני אגיע ללוס אנג'לס שוב מתישהו אני אסתדר שם דברים!

שכחתי לציין

שבסוף התגלה שמלתכחילה הבן זוג הוא האב של הילד... רק שהוא כביכול עכשיו "מת" (שוב בגלל שהשחקן עזב..) מבלי לדעת זאת.. אבל כמובן שהם "השלימו" לפני שהוא מת והוא קיבל את הילד בכל זאת... (הוא זה שגם "החזיר" לה אותו בסופו של דבר...) וזה אחרי שיש מעריצים שחיכו 8 שנים שלשניים יהיה ילד ביחד...

מה שעיצבן אותי שבשנה הזו המסכנה בקושי חייכה... שלא לדבר על כמות הדמעות שהזילה נראה לי יכלה למלא לנו את הכנרת כל כך יפה
ואוי הסיפורים....
יש כאלה שאפילו אני כבר לא טורחת שבור את הראש פשוט אומרת לעצמי WTF ויאלה בוא נחכה רק שיעבור...

בהחלט כיף, כמובן שזכיתי לפגוש עוד שחקנים מהסדרה כי נסעתי "במקרה" בדיוק בתאריכים של סופ"ש מפגשי המעריצים והשנה גם כן

ואני גם בת 25... מרגישה מטומטמת לגמרי לפעמים שאני שקועה בעניינים האלה אבל כשאני רואה במפגשים אנשים, גברים ונשים שיכולים להיות ההורים שלי אני מרגישה שאני בחברה טובה
חחחחחח

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחח דיייייייי איזה דימיון!!!
גם בין ברוק ורידג' לקח אפילו בערך 15 שנה עד שהיה להם ילד ביחד!!
העיקר 2 מאריק, 1 מדיקן, עוד אחד מניק למרות שזה היה בלי כוונה... זה פשוט נורא!
וגם ברוק בוכה כמעט כל פרק בסדרה או שיורדים עליה בכל פרק בסדרה

זה ממש מתסכל ומעצבן! חחח שמחה לראות שזה קורה בעוד סדרות

אז ככה

אם התחלתי... אז הדמות שאני אוהבת בכלל הייתה עם החבר הכי טוב של מי שעד כה היה בן זוגה בההתחלה שהיא רק הגיעה לסדרה.. הוא בכלל אותו חבר היה בכלל נשוי ובגד באישתו איתה... היא נכנסה להריון... אז הבן זוג הנוכחי של הגברת החליט לעזור לחברו ולקח את הבחורה תחת חסותו והסכים גדל את הילדה כבתו... (ובנתיים השניים נפרדו..) אחרי שהבחורה איבדה את הילדה, הם כמובן התאהבו ועברו מלא לאורך השנים.. בין היתר הבחורה נפצעה ונותרה עקרה בגלל כדור שהיה נועד לבחור בכלל... {ומאז בעצם נוצר הכמיהה של המעריצים והדמות להיות אם...} הבחור הביא בטעות ילד עם מישהי אחרת רק כדי שזה ידרס על ידי הסבא שלו...
בקיצור לא חסר בלאגנים
הבחורה נכנסה להריון שוב רק אחרי שעברה"ניתוח" שבעצם הגדיל את המעט סיכוי שהיה לה להיכנס להרייון

כן, את ממש ממש לא היחידה שסובלת בעניין חחח

חח במקרה ראיתי B&B אתמול....

התצוגת אופנה
בנים בלי חולצה הכי היה שווה

ומה שהצחיק אותי כשגילו שברוק בהריון אז הם מנסים לעשות את זה דרמטי עם הקירוב של המצלמה... ואני כזה "לא שוב"...

אני לא צופה מתמידה של הסדרה אבל מדי פעם מדפדפת... זה משודר פה חצי שעה לפני ימי חיינו אז אני רואה זה בדרך כלל את הכמה דק' האחרונות לפני ימי חיינו...

למעלה